се согласувам со тебе оваа опција не е потребан ако ти се допаѓа ќе стегнеш ми се допаѓа, а ако не ти се допаѓа нема да дадеш like
Hahaha a demek zabrzani sme so prefrlanjeto Ima 10000 da naprajs I pak nema odgovor da dobieme Ama samo taka si predloziv 4fun. A stvarno epten sakam da se prefrli taa tema..ama nekoj da me recne trebit.
Па, темата е добра таму каде што е. Не можеме цел форум скриен да го направиме. Има доста членки со малку мислења кои ја читаат темата за совети, мислам дека е доста корисна. И треба да имаат мотив да се зачленат, можеби сакаат да прашаат нешто. Сепак ова е јавен форум, тоа го знаете кога се решавате да ставите слика, има шанси и некој со повеќе мислења да ве препознае. Доколку некој се одлучи да стави слика веќе е свесен дека анонимноста е нарушена. Така што сега за сега темата останува каде што е.
E ne rekov de cel forum da go kriete, samo taa tema, neka si bide samo nasa, na clenovite. Za gostite I novozaclenatite imat dovolno otvoreni temi, I temi za soveti za sminka.. Dobro, stom taka mislite taka neka bide, a sakav, prokleto sakav...:/
Се согласувам потполно со Кукле, предлогот ѝ е ептен на место и мислам дека навистина треба да се разгледа. Да, свесни сме дека на некој начин си ја изложуваме приватноста и со постирање слика во Модни критики, иако таму акцентот е на комбинациите и можеш по желба со кропнување/стикери да се скрие лицето. Но според мене со оглед на тоа што истата е достапна за членови со 100+ мислења, и тоа како држи вода дека тема во која се ставаат апла слики од лице - уште повеќе би требало да не биде на ачик за сите што го читаат форумот дури и од страна. Just saying...
Е аман бе, некој баш по окото или устата ќе ве познае. Не претерувајте, ако сметате дека приватноста ви е загрозена не ставајте слики, зашто секој може да се зачлени и за еден саат да направи 100 мислења.
Sto imat loso sto prasav dali mojt da se sokriet temata? Ne preteruvam, samo prasav, si dobiv odgovor I tolku...
Се согласувам за темата за шминката. И јас го мислев тоа пред некое време, ама бидејќи не ставам слики решив да не разгорувам дискусија. Сепак, се работи за лице, не за комбинација и е многу полесно да се идентификува кој е. Кога веќе Модни критики е во Скриено катче, тогаш не гледам причина оваа да не оди. А за совети, па се учат работи и во Модни критики, а сепак не е на мегдан за сите. Патем, да се надоврзам, мислам дека во оваа платформа не треба да направиш 100 мислења за скриеното катче, туку веднаш кога ќе се зачлениш се гледа. Се надевам дека грешам, нека каже некој од членовите со под 100 мислења. Ако е вака, тогаш итно треба да се смени ова, во спротивно која е целта на скриеното катче? Спојлер: Патем Знам, знам, се јавувам по 100 години откога завршила дискусијата, ама што да правам, секогаш ми се случува ова.
@Lella не се гледа веднаш.Јас пред неколку дена направив сто мислења и тогаш ми отвори,претходно не се појавуваше.
Не знам дали е предложено претходно, ама дали постои можност нотификациите поврзани со еден пост да се спојат во една нотификација? Како што е на фејсбук - да не ни стигнуваат нотификации за допаѓање од секој член посебно, туку да стојат во една нотификација. Мислам дека така ќе биде далеку попрегледно, зашто јас некогаш се губам во нотификациите, па ми се случува да испуштам некое цитирање.
jas mislam deka na stranicava falat 2 3 raboti... nauka tehnologija ili nesto vo vrska so otkrivanjata od 21vi vek inovativni patenti nesto misteriozni odkritija i takvi raboti ... dobro e da sme vo tek so rabotite so se desavat denes vo naukata i tehologijata