Да се направи како на фб, кога некој те лајкнува на еден пост, сите лајкови да ти стојат во едно известување, и кога пак ќе те лајкнуват, само да се надополнуваат.Не едно по едно.Ми се испомеша се.Верувам и на многу други.Ана Каренина го имаше истото предложено, мислам. А штои фали на опцијата пребарување, мене не ме зеза
^ Тоа нема И да го ставиш членот на игнорирање, тој или таа сеуште ќе може да ти ги чита мислењата и да ти здодева по лп ако не ти е заклучен профилот. Ако имаш посериозен проблем со некој член, пиши и на Реинбоу, можеби таа ќе може да ти помогне.
Леле aмaн ве мoлaм некaкo дa се oгрaничи реплицирaњетo вo скд (бaрем нa 3 пaти дa речеме). Мнoгу се зaмуaбетувa нaрoдoв и јa убивa убaвинaтa нa темaтa...
Ако може да доаѓа известување кога ти се брише коментар или ти се префрлува коментарот во друга тема... Еве јас побарав рецепт во темата Фемина инстаграм и чекам два дена одговор. И сега гледам коментарот ми е избришан. Не дека некој ќе превземе нешто, ама сепак фала (На @RainBow сите се крстиме )
Знам дека ја промашив темата, ама касно видов . На мене предлогот ми беше да стига нотификација дека ми е избришан или преместен коментарот, да не мора Реинбоу да не' известува по порака (намерно не ја тагирав да не ја замарам ). Еднаш видов дека ми е поделен коментарот на два одделни коментари во различни теми, а еднаш дека ми е избришан зашто беше во сред караница, па отиде и мојот курбан (а јас поим немав ).
@promeneta мене ни лична порака не ми испраќаат нешто ми се лути демек Нити кога преместуваат мислење или коментар, нити на пораки ми враќаат
Хаха, не грижи се, на мене само денес ми пиша Реинбоу, па затоа напишав да не ја замараме неа . За другите два случаи, сама си дознав (агент 007 )
Пилето, муце, пилето!! Еххх времиња ли беа, кај ме потсети... уште да се вратеа и некои членови на чет од времето на пилето/штурчето Ама озбилно, што и да беше, петиција да се врати звукот!
Кога веќе го спомена пилето јас да кажам дека цветчињата ми недостигаат најмногу од старата платформа