Јас со сликите се снаоѓам, ама имам проблем со прикачување книги. Баш сакав една книга да постирам во темата, некој ја побара, ама не сакаше да се прикачи затоа што тежеше малку повеќе. Пробав да и' ја намалам големината, ама со пдф некако не ми оди тоа
Можеш да ја прикачиш книгата на wetransfer, mediafire или некој сличен сајт, а тука да постираш линк до фајлот. Наједноставно е
Правам така обично по лп ако испраќам книги, ама темата е таква, баш и Реин потенцираше - да не се поставуваат линкови, туку да се прикачуваат фајлови. Едино не сум пробала преку zip, мислам дека помалa испаѓа така, баш ќе пробам.
А вие коригирајте го вашиот сајт и грешките во рекламите! Срамота е ова, толкав сајт со толкаво име, на насловна на мегдан закачено ова. Еднаш во 100 години го пуштив сајтот и ова го видов, оддава многу лоша слика да знаете! Уште јас да знаев на кој зборувам. @Mihajlo @bilkata @Femina
Кога игнорираш некој член да не ти ја покажува ни сликата, ни да ти зазема голем регулар простор меѓу постовите. Џабе го игнорирам кога ми се мота низ коментари и гледам дека пишал и пак превртувам очи пошо ја претпоставувам содржината
Јас би предложил да ги забраните сите политички теми. Доволно не замараат со политика сите телевизии и пишани медиуми, фејсбукот истотака е преполн со политика и омраза. Прекрасен е форумов , полн со желби и потреби на голем број форумџии на различни теми. И затоа мислам дека нема потреба да се создава омраза и нетрпение меѓу присутните. Поздрав
А оти на пример кога ќе ни стигне некоја порака,то ест лп не биди така ѕвонливо? Мислам ете стига лп и како некој звук бинг блинг таму И го сакам штурчето на четот назад
Идеа број 2 од мене: -може да се направи нешко налик на фејсбук со чатот. Да можеш со секого да се допишуваш. -И, и што е најбитно според мене,, како што гледам дека и имате посетеност на форумов, не е лошо да си направите апликација за на телефон.
@Bulgarian Колку што знам админите не може да ти ги читаат пораките, освен ако не ги пријавиш пораките поради некоја причина.
Ne bi rekol taka.Znam od iskustvo koga bev vo drug forum.Nema da go spomnam neka ostane tajna.Ama koga so edna administratorka vo diskusija ja navrediv ama bash taka na nachin koj stvarno ja pogodi,shto mislam deka teshko da ima nekoj takvi sposobnosti taka da isprovocira,mi iznese eden kup od lichnite poraki shto sum se dopishuval so drugi za da chitaat i drugi i demek da mi se smejat.Togash taa si dobi lajkovi,ama nemozam da se pozalam i jas dobiv dobar broj na lajk.Koj forum neka ostane tajna.
Sakam od damna da prasam?dali ke gi vratite Kolumnite toes dali ke ima novi?tie Mali prikazni mi nestasuvaat mnogu.sekogas imase nesto svezo nesto tazno a pocno,kratko no pametno.bi bila srekna da objavuvate novi malku sves vozduh vo grbot bi ni doslo dobro na site.pozzzzz p.s. -i ovaaa CITATITE VICOVITE I ANKETITE ODAMNA NE SE SMENET.A imavte sekoja nedela nesto novo