Темите се во ред така како што се ,кои се најкоментирани тие и излегуваат во топ 10 + форумот е женски и нормално е да биде така како што е е сеа вие машките шо ќе мора редовно да ги скокате темите во врска со бременост и деца тоа е ваш проблем
@RainBow јавно ќе те замолам и тука да се преземе нешто во врска со HellAngel, мислам дека заслужува бан не само од политика туку и од цел форум... на чет стварно ги премина сите граници со однесувањето!!
За што бан? Што сакаше да ме хакираш па се уплаши за твоите профили на интернет? Тоа не е казниво по ниедно правило на Фемина.Ти се понуди јас прифатив
@RainBow Свесни сме дека си окупирана со малото, и го почитуваме тоа и немаш време за да го држиш форумот под контрола, затоа молиме да се стави модератори 1 или повеќе, зошто некои луѓе сите граници ги поминаа.
Ne napraviv.Ne se zamaram so tebe,ti so mene.De sum se ligavela,sum bila lazgo sum go mesala maloletnoto nose segde.Ne ti licelo da zboris so maloletnici.Ke ti fatel monitorot vlaga itnitn
Епа заради ова треба на вас малолетни да ви се забрани да бидете членови на форуми.Само не си ти крива...
I sto ako sum pod 18?Eve zabranet ke e pristapot.Nema da prafat lazni profili? Ke pravat..za toa dali treba da e nad 18 imas posebna tema.
До таму дојдовме значи тролови да ни го оправаат форумот и да зборат за правила! Ако на ова што спомнатите два члена го прават не се реагира, стварно немам зборови...
Форумов побавно се отвора поради таа реклама за темата за депилаторот. Ако може некако посуптилна да ја направите.
Reklamata za depilatorot ja vidovme. Temata za depilatorot isto taka ja vidovme. Sega moze da ja trgnete, bode vo oci ama ne na onoj nacin na koj posakuvate.
И ако толку многу не интересира депилаторот,ќе си ја прашаме @Artemission .Од прва рака информации ќе ни каже.
Луѓе плaќaaт зa реклaмa, штo требa дa кaжaт aдмините -некa ,фaлa, не требa, им бoде oчи нa членките Тoвa е, епп.
Секојдневно гледајќи ја актуелната тема на насловната можеби несакано ќе склопам еден магистерски труд... Многу се во мода магистерските титули, па зошто да не? Само што мојата ќе биде поинаква и помодерна, ама и без влакна каде што не треба... На јазикот, нормално...