БоаВиста овој предлог е разгледуван и се надевам дека во скоро време форумот ќе се поднови со нови категории и под категории
мој предлог е како што гледам и на други ако може да се ставе нов дизајн, и повеќе да бидат расчистени дуплите теми и нека се стават построги мерки,има доста пропусти
Може позадината да не биде бела, туку плава, вака болат очите после некое време. И Штрумфетка па не сакам у плаво да ми биде потписот.
можеби некој го има ова веќе кажано ..се извинувам ако е така ...но сакам да предложам да има теми за СПОРТ (и ние женските гледаме спорт ) може пример да се вметни во ЗАБАВА ...
ее па еве и други заинтересирани како мене..ахх не видов на време па стадов друг коментар..се извинувам .... иначе ве подржувам треба да има спорт
zosto ne moze da se koristi cetot na forumot zost treba da ima tollku mnogumislena i diskusii neli se mnogu 50 ako mozi bez toa
Мора да имаш 50 мислења на форумот за да можеш да влезеш на четот и не може без тоа, не се многу 50 мислења.
Ако може темата „Среќен Роденден“ да не им биде достапна за читање на оние под 50 мислења или евентуално само на гостите.
Не знам дали некој има дадено ваков предлог ама јас сепак ќе го пишам. Кога се зачленуваат нови членови ограничени се со изборот на кориснички имиња. Јас верувам дека има многу кои се зачлениле да прашаат нешто и толку од нивното присуство на Фемина. Па сметам дека би било во ред ако истите тие членови со по 2-3 мислења се избришат. Така би се ослободиле многу кориснички имиња. Глупаво е да имаме толку неактивни корисници, кога може тие кориснички имиња да ги искористи некој кој ќе биде активен на форумов. Не велам дека можеби нема да се вратат пак на Фемина. Ама оние од пред една година со само 2 мислења не верувам дека би се активирале повторно.
^Баш убав предлог. Кога се регистрирав сакав само Штрумфета да бидам ама поради дотичната што не се уклучила од декември 2009 не можев, па морав и 93 да додадам.
Би можело темава да се спои со другата тема Логички задачи од Форумски игри. kafe-muabeti/logicki-zadaci-t3272/10.html
Ме испровоцира со поради дотичната што не се уклучила од декември 2009 не можев, па морав и 93 да додадам.Затоа реагирав
Мислам дека на форумов му недостига известување кога ќе бидеш цитиран од некој ,за да не мора да ги пребаруваш сопствените мислења за да видиш дали некој ти реплицирал на одредена тема .
^ Веќе неколку пати е одговарано на ова: Ако сакате да знаете дали некој ве цитирал, едноставно напишете го вашето корисничко име во полето за пребарување горе десно и ако некој ве цитирал ќе ви ги покаже тие мислења.
Со името се согласувам и јас сакав само Mona или Monna да си бидам ама се зачленила некоја пред мене што последна посета и е на 19 ноември 2009 и што има 0 мислења И уште еден предлог, може да има подкатегорија за актери и актерки, па и за режисери, да можеме да коментираме за нив
Мене не ми се допаѓа што и оние кои не се зачленети на форумот можат да видат во моментот кои неколку теми се активни од страна десно и можат да ги отворат да читаат.Мислам дека подобро е ако си зачленет на форумот ок ама ако си само гостин зашто па да се чита.