А да ја тргневте рекламата на почетна и на нејзино место малце новогодишно да се украси форумчево, м? Може и по некој festive емотикон
@Someonespecial Правопропоционално на нивниот труд, I'm sensing дека утре ќе има една панделка на фотоепилаторот
Имам еден пρедлог незнам κолκу дρугите членови κе се сложат имав пρед малκу пρашање κаκо сум имал два пρофила па пρи самото зачленување на фоρумов да се стави поκонκρетни инфоρмации за себе за да не дојде до забуна κај неκој член дали отвоρил лажен пρофил или имал неκолκу пρофила аκо нешто згешив со пρедлогот се извинувам
Да се бришат директните навреди,за да се спречи силењето од страна на ликовите кои ги упатуваат истите. Или пак нека стојат ама нека бидат опоменати.
Да се ЗАБРАНИ цитирање во темата Сакам да кажам!!!! Нема смисла ова. Ете влезете во последните страни на темата и кажете дали личи на нешто А и пред тоа има цитирања, кои се претвораат во лични и празни разговори.
Од името на цело ФМЌ предлагам Џолана наша да ни ја стават за модератор! Али озбилно, секогаш секоја замерка ти е на место сестро
Модератори превземајте нешто со случајот Incula. Го силува форумов. Ниедно ново мислење и нова тема не можат да се видат од коментарите нејзини. Не знаев каде да пишам, ако има некоја ваква тема префрлете мислење.
Уште да гледаше некој модератор во темава па да изреагираа. Таа го силува форумот и сега во оваа секунда... Без осет детиште. АЛООООО ФЕМИНААА ГО ГЛЕДАШШШ ТРОЛИШТЕТОООО? Ко 3 годишно детиште избегано од градинка се понаша. А да не правам ПАК муабет за темата Сакам да кажам што ја УНИШТИЈА... Право срање ја направија цела тема. Едни ако престанат, ете ги другите продолжуваат со цитирање
Сериозно другарка ми претера по темите. Сега очекувам да фати и по темите за трудници уште тоа и остана.
А јас ја чекам Битерка да дојде да ве праша шу имате против новото чедо Божјо . На тема цитирање во СДК, не сум за комплетна забрана, бидејќи понекогаш се развива интересна дискусија со по некое квалитетно мислење и ретко може да настане и нова интересна тема. Сум за забрана за цитирање во повеќето случаеви каде неретко членките си се довикуваат на кафе, исто како на чет да се.
Ајде трпение малку и @JollyGirl , престани со тролањето. Да не набројувам колку членки почнале со пишување по сите теми по некој збор, па со тек на време се научиле како треба. Интересно е на почеток, ама ќе се смири членката, ја бришам кај што треба и објаснето е. Ви боде очи зашто е тазе, колку други членки истото го прават. Смирено малку. Ако треба банот секако не бега. За Сдк нема зашто да се забрани цитирање, има таква тема веќе. Ама пожелно е муабетите за и јас сакам, дојди кафе да пиеме, и.тн, да си ги пишувате на профилите.
Јас не тролам. Пишував коментари на нејзино ниво и ете си се разбравме со новата другарка... Ама ми ги снема мислењата........ А таман и влегов во нејзина шема па дури и лајк ми стави Ајде трпение спасение...
На форумов се бришат мислења без посебна причина, само затоа што некој ги пријавил (додека куп офтопици СИ СТОЈАТ, не се нашол кодош за нив ), и така мене ми снемува лајкови што јас не можам лесно да го прифатам и да се помирам со тоа.
Станува збор за добро организиран тим на кодоши мене само денес ми фалат едно 4 до 5 максимум лајкчиња, што за право не е малку