@Incule никој не вика да не коментираш барем нешто паметно да кажеш. Ти не секоја тема одговараш со да, не , не знам ништо содржајно не напиша. Вака само замараш со коментарите и што одговараш на глупи теми. Дај олабави не малце.
Профилов ми е о 2015 сум зафленета ама не бев активна,не ги знам сите правила ама сга ги знам одма напаѓате,македонски народ,таков е македонскиот народ
Па ако има и други што коментирате со да и не ама добро...зависи од темата,разговорот,понекогаш долго пишувам,понекогаш не
Зависи од темата,од прашањата и ај да не пишувам веќе досадна сум била,поради други можам да добијам бан
Абе ти пиши си, ама не пишувај во минута по 20 мислења. Ги сокриваш мислењата на другите, може на некој стварно му треба помош итно, можеби на некој му е потребен брз одговор. Олабави малце, одговарај во секоја можна тема ама прави малце пауза бре девојко. На крај од инат или глупавост ќе добиеш бан. 100 души ти кажуваат дека пишуваш непотребни работи, ти одогвараш па не смеам да пишувам. Мислам што да ти кажам...... Веројатно имаш малце свест и осет. Или не?!
@Incule, Потруди се белегот врз форумов да го оставиш преку квалитетот на твоите напишани мислења, не преку нивниот квантитет. Не си досадна ама па не ни придонесуваш кон дискусијата на дадените теми. Место да напишеш 10 мислења од по неколку збора во 10 теми, најди проблематика која е блиска до твоите интереси и напиши едно ама издржано и осмислено мислење. Знаеш, мислење кое е рефлекција на твојата личност, твоите страсти и твоите ставови. Вака, испаѓа како да коментираш реда ради, колку да ти се бројат мислењата. Тука, на никој не му е битно колку мислења си напишала, туку што си напишала
Се сеќавам на првиот форум што сум се зачленила беше уште во основно, тогаш скоро интернет добив во животот, и го имав форумот на една тема, околу 60та страна на букмарк и редовно пишев едно исто мислење во врска со то шо се збораше на та страна зошто ... зошто така, веројатно мислев дека тие се најнови мислења, не знам. Што сакам да кажам е дека сите на почетокот, особено прв пат на форум можи малку и да не сфаќаме и малку тешко да го прифаќаме ама @Incule никој не те напаѓа тебе туку ти укажуваат дека безразлика каква е темата важно е мислењето да биди добро објаснато и дека само „да/не“ и реплицирање со сосем иста до благо изменета реченица не е пожелно. Ете, ако не си трол и си со добри намери се надевам дека за брзо ќе се прилагодиш.
Намерно прави...Провоцира...Колку повеќе и се обратува внимание, таа толку повеќе се сили. Игнор му е мајката. Кога не им смета на модераторите, што сака нека прави...нека го крене во воздух цел форум. Само не ми се јасни три нешта: 1.. Како успева во 1 секунда да напише три мислења? 2.. Како успева да оддржи врска со дечкото кога овде е 24/7 ? 3. Како успева толку брзо да најде нови теми за да коментира? Во нови прозорчиња и се отворени 44368946789467384 теми и почнуваме...да...не...можеби...и јас...хаха....не не....не сакам...
Луѓе, не се замарајте... Колку повеќе храните, толку повеќе ќе се изначитувате. Колку мислења напишала за недела дена, ни самата не е свесна... Чил аут, ако никој не регистрира. Ќе престане да пишува... п.с. Некако ми мириса дека машко е, ама ајде
Јас сум за да и се вратат лајковите на цуцата (и моите де ) Јас знаев кој е мојот кодош, не знам за вашите, не ви се мешам. Ама еднаш ме стана од столче кога видов дека ме лајкнала. Јас највише си ги сакам новите членови, особено сексуално неедуцираните ебачици и јебачи, особено кога можеш да им го дупнеш кондомот па за 9 месеци да те викнат на мекици. А ако на некој му смета нов член што сака поише мислења да начука, негов проблем, што сака ќе си прави цуцето и можат само да му се фанат. Тој што се жали дека некој има небитни мислења, нека си направи ретроспектива на неговите, за почеток. И цитирање секаде сакам, кога имаш нешто интересно да му закачиш на некого, па да не знае како да ти врати Тоа се случува кога темата сдк ја губи смислата и од сдк станува сакам да се пофалам, или види ме јас филозофот или ај да оцрнам одредена група на луѓе и сл. па мора да биде и цитиран, секако. И секако, по стоти пат ќе кажам, да нема помилување од банирање по роднинска и другарска линија
Јас не знам како стоиме со модератори, и дали уште е само Реинбоу, ама дај бе реагирајте некако. Дотичната членка може барем бан да добие на одреден период. Мислам у реду е дека има ептен работа со средување на теми и слично али ептен е приметлива членката што постира 24/7 небитни мислења. Ме иритира.
А тие што прашуваат глупости и што провоцираат и не почитуваат други членови нека седат а ја што коментирам на теми и што помагам и што ме напаѓате да ме банираат а ништо не сум згрешила,немора да ме следиш па да те иритирам и мене некои членови ме иритираат ама не се ставам на нивно ниво,они ме вреѓаат,ја нив не