Според мене недостаток е прегледот на новите мислења или коментари,секој може да коментира тоа е факт ама должност на тимот е да не се биде јавно дозволено оти сепак овај форум јас го гледам како интелектуално поле и непријатно ми е да читам провокативни коментари,безобразлуци,вулгарност,непристојни коментари,недолични понуди... Треба да се помириме дека секој профил кој запловил на форумот може да се претстави како ќе му се посака,можда треба да се подобри БЕЗБЕДНОСТА НА ЛОЈАЛНИТЕ ФОРУМЏИИ кои ја имат опишано цела животна приказна. Некои постари теми треба да се отстранат затоа што за некој слободното време и не е баш толку долго и кога пребаруваме конкретен збор има повеќе од 10 теми што се повторуваат,нетрпеливоста расте и лутаме од страна на страна а тоа знае да исцрпи енергија,време да испадниш од такт па да завршиш на тема политика и да испцуеш сочно Инаку уреду е
Дури сега кога пријавував мислења, и чекав 20 сек. за секое посебно, ми светна дека форумов нема опција "Селектирај". Или па јас ја немам откриено до сега. Во смисла на "Селектирај" и "Избриши", "Пријави", "Редактирај", "Премести" и сл. Така ќе им се олесни и работата на модераторите.
А што би селектирале? Неколку мислења... и... После ќе ви треба и посебно копче пријави, затоа што едно на секое мислење нема да заврши работа...
Мислам дека кај сите модератори треба да стои тоа - Член на тимот. Веројатно и тоа имате право да го прилагодите, ама збунувачки е кога ќе го тргнете. Ете, до вчера јас не знаев дека @Gosh е модератор.
Јас не сум повеќе модератор од пред некој ден. Си дадов отказ. Инаку и кај мене стоеше ,, Член на тимот,, , во розево правоаголниче, испод титулата ,, Модератор ,, , која јас си ја сменив во ,, Мразачка на луѓе ,, . Тоа не можеш да го смениш, така си стои.
Да се собереме 50-60 души и да ја убедиме @♡BuBaLe♡ (не е означена....некој што е писмен, нека ја означи за да види), да ги тргне срцињата Не може човек да ја означи, ни пак да ја најде во пребарување, ни пак ништо
Па не знам бе бубале ова не е хумано веќе. Еве сега сакав да те означам ама мора да те цитирам. Барем ти сама научи не како да ги бараме срцињава, нас неупатените. Цел мобилен го пребарав ни срце, ни бутур најдов За на лаптоп да не правам муабет. Што мислеше ко се зачленуваше? Кај да најдам срциња?
Ко се зачленував мислев дали сум трудна . И испадна дека сум Имав на таблетот срциња и убаво ми делуваше и еве сум сега Ништо само со копи пејст и едно @пред името и тоа е
@JollyGirl пробај вака (од телефон само може) На тастатурата побарај го она копче што е со црвено заокружено на сликата Се отвараат бројки и симболи. Повторно притисни на заокруженото. И ете го срцето.
Фала што си се потрудила да ми кажеш, ама го нема кај мене Ни срцето, ни ѕвездичето. На првата страна се истите бројки и симбол ко ти што си оставила, а повторно кога ќе притиснам вакви знаци има: ¢ © ® ™ § × ¶ ° ¬ £ € ¥ °÷ ^ ~ `* Ајде ќе ја цитирам преку мобилен