Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.109
    Ако не можат гостите да читаат ќе немаат причина да се зачленат. Вака нешто ќе им фати око, некоја тема ќе ги заинтересира, па за да си дадат мислење ќе се зачленат. Ако не може да се чита, нема ни да има заинтересираност.

На mamence и Nightwalker им се допаѓа ова.
  2. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Ќе се оствари ли некогаш (под)категорија Спорт? :)

3. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    Епа кажувај здраво на новите, поздрави и честитки, реплицирај на све што ќе ти текне, ќе стигнеш брзо до 50. А вечерва ли сакаш на чет? Да побрзаш тогаш дали ќе стигнеш не знам, ќе измуабетат ништо нема да остане за тебе :rofl: .Се зезам :lol: , ама што толку сакаш на чет, еве тука прави си муабет, дебатирај, постирај. Ако е толку интересно па кажи и јас да побрзам до 50 :x

4. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.109
    Прво, во кафе-муабети не се бројат мислењата. Второ, не е работата само да се натрупаат 50 мислења, туку тие мислења треба да бидат содржајни, а не од две-три зборчиња колку само ради реда. Со 50 мислења може подобро да се запознаете со другите, па да има и за што да се разговара на четот. ;) :)

5. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Мислам дека треба да има една тема за животни во семејство или живот бидејки сега треба да барам животни а можејки да има за нив една тема на форумот :) Ама незнам како да кажам не тема него :?: нешто како на пр (општи дискусии,семејство) така и животни :) На пр темите(Заштита на животните,Јавање коњи,Грижа за домашните миленици,Труење на кучиња/мачки) да се стават во една како што спомнав :)
    А исто така може и да се организира нешто како кој има некое мичениче да каже и да може да го даде на некој друг да го чува :)
    Мислам дека животните заслужуват нешто такво нели?
    PS:Се надевам не е глупав предлогот :D

6. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Се согласувам!
    Мислам дека стварно треба сите оние акаунти кои се со по 2-3 мислења да се избришат, така би се ослободиле многу кориснички имиња..
    А има доста такви што се зачленуваат само за да прашаат едно прашање и толку од нив..

7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    ^ А кој ќе ги брише сите тие ? Колку време треба за да се бришат? Плус колку членови има на форумов? над 20 000?

8. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    ^Па никој не вели за еден ден да се избришат, може да се почне полека полека. Убаво би било да се ослободат.

На Name и bitter-girl им се допаѓа ова.
  9. Maat

Maat Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2011
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    фемина списание ?

Печатено или електронски, а статиите можат да ги пишуваат членовите :)
    Само предлог :)

10. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Па да и јас би сакала, ама мене Билката ми рече дека во скоро време неможеле имале тон работа.. така да не се надевајте наскоро тоа да се случи. А и би било добро да се дозволи менување на ник, барем еднаш, да се ослободам од камуфлажава. (WTF, што сум мислела)

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Според мене е невозможно и неизводливо да се бришат членовите кои немаат пишано подолго време или немаат пишано воопшто ниедно мислење. Плус неможе да се стопира зачленувањето. Замислете само, Билката да речеме брише некои јузери, по 2 дена ист таков јузер регистриран од друг. А и може членовите без мислења имаат јузери за да коментираат низ сајтот, а не и низ форумот. Индивидуално си е, секој има право да се зачлени и да биде член се додека не прекршил некое правило. А и некако не ми е демократски да се бришат јузерите :lol:

12. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    И јас исто би сакала да може само еднаш да се промени корисничко име. Не знам кај ми текнало ова глупово со точки да го ставам :^)

13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    И јас така се зезнав за точкиве :lol: Сори за офф

14. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Да, можеби некои се за да коментираат.
    Ама некои што последна посета им е во 2009 !?

15. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Да се бришат некои стари никови за новите членови да можат да ги користат е добра идеа, а тоа за да можеме барем еднаш да си ги смениме корисничките имиња, според мене, би создало хаос, бидејќи нема да знаеме која е која, има да биде турли тава на големо :lol:

Не дека си го сакам нешто премногу Сесилија, тоа ми дојде кога се регистрирав, ама се навикнав на него, тоа е, глупо ќе ми е сега да сум со некој друг ник, а не би сакала и другите да менуваат, еве колку ми беше само чудно за Офи и за Хајди, за сите сум навикната на тоа име кое го користат, чудно ќе ми биде пример сега Пирамида да стане Кинески Ѕид :D , според мене, убаво е и вака :)

16. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам наградни игри, и квизови, и да освојуваме подароци. Секаде во светот на ваквите женски сајтови подаруваат шминки, книги, аксесоари... Ситници кои ги сака секоја жена.

Со оглед на тоа што фемина е многу популарна знам дека нема да биде никаков проблем да најде спонзори.

На Cacy, milky-candy и bitter-girl им се допаѓа ова.
  17. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    851
    :o Sorry за офф топикот,ама како тоа и Хајди си го промени никот??? :x Ај ве молам кажете ми,во заблуда сум :$

18. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.109
    Нема веќе менување на никот :) Порано беше тоа, админите можеа да го сменат :)

19. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    За подароци имаше парфеми за 8 март,Форумџика на годината и на модераторите.
    Ама не би било лошо да има некои квизови,наградни игри и сл.

20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Мацуш веројатно го променила кога беше дозволено да се менува само еднаш, на админите да им се прати по ЛП барање (молба) со причини зошто се сака да се промени и одговор дека е сменето .
    Ама сега повеќе не може да се менува корисничкото име .