Ќе речете на крај во право сум била кога викав дека платениот дел од форумот не ги боли половиот орган за форумот
Многу ми е мило кога во темава се раѓаат нови пријателства од заедничкиот хејт и спротивставувањето кон “неправдите“ од модераторите Многу сте инспиративни и со новите теми, морам да ви признаам
Иако многу се препираме во темите,сепак би било добро да постигнеме заедничка согласност да се бориме за рамноправност.Еден не може да смени многу,но повеќемина можат речиси се.
Задоволство ми е да ве известам дека здружението Менса Македонија ни излезе во пресрет на овој предлог и на 31 Октомври, на Машински факултет - Скопје, ќе врши верификација на профилите на форумот Фемина. Поканети сте сите и резултатите задолжително треба да се достават до админите. Ви благодарам. https://www.facebook.com/events/2173039766296023/
На еден паметен лик не му треба потврда и верификација од тие околу него, за неговата интелигенција. Патем и колку треба да си паметен, да платиш пари, за да ти кажат колку си паметен. Така да слободно иди тестирај се, па соопшти ни тука. зз
Ајде сега... и по АјКју ќе правиме диксриминација.. Како за 'интелигентни' луѓе, само глупости ви текнуваат
Чекај,ова е глупост. Прво,само администраторите на форумов смеат да верификуваат профили на форумов.Друг без дозвола не смее,тоа би било нарушување на приватноста и злоупотреба на податоци.Не се даваат лични податоци на секого.И меѓу интелигентните има крадци на податоци. Второ,ако те копка,оди.Ние другите не сакаме!
Чекај малце сеа, само до мене е или има и други кои никаде во ивентов не прочитаа дека е креиран специјално за членовите на Фемина Форум? Толку ли сме special snowflakes што Менса баш за нас ќе креира ваква дешавка?
@EvAngelos Explain yourself, dude. Пошо никој од нас на event-ов не гледа дека е спомната фемина во склоп на истражувањето. Или направи болдиран screenshot кај што го пишува името на форумот, или објасни ја кодираната порака. Ако не тролаш, секако..
Одете, тестирајте се и резултатот објавете го тука. После Михајло ќе ве селектира... Аманте бе луѓе21 век сме.. кај отидовте