Да ми тестираат интелегенција, и потоа да бидам у тие 2% за да добијам право да станам член на Менса Македонија, а со тоа и во Mensa International. потребно е: - да имате наполнето 16 години, - документ за лична идентификација, - потврда за уплата на 300 денари хмммм
Дали ако IQ-то не ти е доволно високо за на форум ги враќаат парите јер си бил доволно глуп да уплатиш за да потврдиш дека си глуп?
Јас давам + 200 денари бакшиш, само за да додадат неколку проценти плус Спојлер едно 50% над реалната граница. Пошто животот ми зависи од фемина, и многу трагично ќе го доживеам непласманот меѓу првите тројца.
Е па да поднесеме иницијатива,ја неам што да кријам нека ме стават на полиграф Али тогаш покољ ќе стане на форумов
Она кога ќе кажеш дека е во ред да си стрејт, а не е во ред да си трансџендер, одма стануваш лудак у очите на лудаците. Нормалното стана ненормално. Ненормалното е океј. Ако педер рече дка сум конзервативна, а јас него педер, мене ме банираат за навреда, него не, оти он е маргинализиран.
конзервативен - не е навредлив збор педер - е навредлив збор Да ти речам дека си затуцана.. тогаш и моето ќе го избришат.
Во ред е и да си стрејт, и да си геј, би, и да си трансџендер Не е во ред да навредуваш и етикетираш (педер, лудаци) „Конзервативец“ ко збор не е навреда, факт и дефиниција за нечија политичка и идеолошка определба е. Мене еве не ме навредува воопшто зборот „либерал“ упатен од било кого, баш напротив
Daj ne zaebavaj, ne sme nie kori na forumov..kolku zatucani mislenja se uste stojat...ete,sega mene moze da me brisat ili baniraat, kako ke im prdne na gazot si pravat.....ete taka, da si znaes i da ne skokas mnogu
Знам дека прават како што сакаат. Не ги оправдувам модераторите и администраторите, само кажувам што (дреба да) е дозволено, а што не... Сеуште стојат навреди, од двете страни...
Либерална женска од секогаш асоцирала на женска која без никакво пречки би легнала со кој сака и кога сака. Конзервативната би се плескала само со својот маж. Менеми е навреда да сум либерална, оти сакам конзервативно здраво семејство, не со мајка распиштеница, на што алудира и либералнузмот.