На сопствени мислења 2-3 години стари да има опција за лајк и дислајк, сами значи да си маниме и да запишиме забелешка од 200 карактери како ноут. Да знат луѓето дека нешто се сменало на некоја тема. Да не ме фаќа срце ко ќе ми стигни нотификација од 2015.
Фали по модерна платформа, исто така нови емотивни и тоа како фалат, овие од кога сум на форумот истите се ништо се нема сменето. Приметив дека има многу дупли теми или слични теми да се направи некаква реорганизација во однос на темите. Баш затоа што има многу членови на форумот треба да се потрудат да биде уште поубаво.
Да се почне со чистка на цели теми. Се е дупло, се е тродупло се е стари теми д Со нов наслов. Коронавирус 70 теми? Јас знам дека сум ненормален. Ама да се дозволат 70 теми за една раб. Гинис. Или ако се дозволува веќе тоа лудило: *Коронавирусот и хемороидите. *Коронавирусот и гладните во Африка. *Користење на шампон за вошки во време на Корона. *Дали од корона може да се расипе заб?
Ме изнасмеа бе ушко Инаку,се согласувам, и мислам дека треба форумов да постои во форма на апликација за телефон, не само како линк
Потпишувам со двете раце. @Mihajlo @Femina купете нова платформа која има и мобилна апликација. Ајде... ќе ги пишите во инвестиција парите и нема да платите данок.
Od udarna vest na denot -Dm otvara drogerija vo POLSKA !! Do tolku ste bez ideja Femina draga sto da stavite sodrzina na naslovnata strana?!? Cirkuz!
Зашто? Само одредени членови имаат секс прашања? Сексот привилегија треба да е? Плус темава е за сајтот, не за форумот. Како знаеш што е Скриено катче, а што е сајт не?
Јас имам предлог и идеја за членовите. Да отвориме тема да ставиме анкета и да ја натераме Фемина да ни дозволи опција во секое време да можеме да си избришеме мислења. Сега за сега не сакам да бришам ништо. Но којзнае.
Кој знае....како би изгледал форумот ако секој избрише што му текне. Па јас сум те тагнала или цитирала под твоето мислење а твоето сега го нема.. Јас нездрава што си зборам сама со себе а ти... ти битно си си избришала што ти текнало.. меех
Ако има опција да бришеме свои мислења, сите ќе знаеме зошто некои постови изгледаат ко некој сам да си зборува.
Но не и некој од надвор што си гуглал тема пример грчеви кај бебиња, му излегло како резултат темата од форумот и отворил а пола мислења ги нема.. А што е поентата со бришењето? Денес ќе ги извреѓам пример хомосексуалците, ќе ме снема 2 месеци и после ќе дојдам ќе ги избришам мислењата и ќе ги бранам? Или па за оние од снаи и свекерви? Или за некој/а во секс ..знаеш што се се пишува таму..
Ова е форум со дискусии.Дискусиите со куп избришани мислења ќе немаат смисла.И ова веќе нема да личи на форум. За неколку мислења може да побарате од Реин да ви ги избрише (или да ви ги едитира) ако имате валидна причина.Ама,сега ако бришете сами куп мислења,ќе го разобличите форумот. Единствено добро би било да се зголеми времето за редактирање/бришење на мислење од 30 на 45-60 минути.
Не знам. Реков сега за сега немам причини да бришам нешто. Но на другите форуми е дозволено. Зборувам за странски форуми на кои членувам. Исто и на социјални мрежи секое пишано од нас може да биде избришано од нас.