Јас во склоп на наградите од школото секогаш книги добивав, исто едната супер еротска За основно школо зборувам. Мислам дека и они не знаат што ми дале
Јас немав време за смислување на име кога го правев акаунтот, бидејќи нешто итно ми се брзаше да имам акаунт за да прашам нешто. Тој период одев во теретана и таму се пуштаа песни од Guns N' Roses, значи тоа беше неизбежно да се пушти некоја таква песна и јас почнав и дома редовно да си ги слушам тој период, така се роди мојот никнејм .
Не знам дали имам од претходно предлагано да се стави опција “не ми се допаѓа”. Многу постови по темите ќе бидат реални кога освен 3 ми се допаѓа, ќе има 300 не ми се допаѓа.
Или пак да бидат додадени неколку смајлиња кај лајковите (слично на фб) : Ми се допаѓа, не ми се допаѓа, смешно, луто, изненадено, заљубено..
Кога се допишувам во ЛП и мора на секоја секунда да притискам некаде за да ми испадне дека некој ми пишал порака, ако не притиснам таму дури од прилика после 10 минути излегува дека имам порака. Може ли да се направи нешто да не биде така? Јас мислам дека вакво нешто не ставаат бидејќи некои за инает ќе стискаат НЕ МИ СЕ ДОПАЃА и на сите ќе им се одмили од форумов после.
Ok не мора не ми се допаѓа да стават ама може како замена за тоа да стават како на фб луто или тажно смајли покрај насмеаното и љубов.
Мислам дека името на темата ,,Другата" наука е несоодветно. Поправилно би било да е Другата ,,наука" со оглед на тоа дека тоа не е наука. Повеќе има логика, бидејќи вака што значат наводниците кај зборот другата? А кај наука нема наводници и ако го толкуваш испаѓа дека стварно се збори за наука.
Коронавирус категоријата да ја симнете подолу, да не боде у очи. Ставете прва тема новороденчиња пример, да се радуваме малку.
Предлог: Може ли да ставите опција Back како на Инста што има кога ќе гледаме постови на луѓе? Не знам дали ме сфаќате што сакам да кажам, пример сега копам по некој поддел рецимо ,,општи дискусии" сум стигнала до 7ма страна и ќе напишам мислење во таа, и да не одам пак да кликам ,,општи дискусии" па пак до 7ма страна, само да има опција да си искочам од темата и да останам на истата страна. Не дека е вака комплицирано, ама мука ми е да го правам после секое мислење тоа, а мислам поедноставно ќе е. Се слага ли некој друг? @RainBow @Mihajlo @Femina
предлог: да се затворат темите за корона едно 2-3 дена да отспие народов малку, страв ми е дека не спијат само за да изнајдат 300 глупости мислења итн, плус мноогу кавги има многу.А не моеш ни дискусија да водиш, само контра контра, налет веќе.Ради тие теми ме немаше со месеци, и мислам пак ќе ме снема ми правите тензија и ми ширите негативна енергија
Остани. Тие теми игнорирај ги што ти шират негатива. Нека остават една кај што може да се прашува ако некој нешто не знае.
Кога ќе направи некој редакција на мислење што сум го лајкнала да ми стигне известување. Прво може веќе нема да сакам да биде лајкнато, второ може членката имала уште нешто да пише па го пропуштам.
@Feminka22 Јас кога ја читав од памет се вадев. Па прекинав. Не ја отворам уопште, буквално безвредна е затоа што со самите препукувања, милион теории и измисленици, колективно изгуби вредност.
Ја да се пријавам уште еднаш. Значи ако ви лајкнам мислење од 62га, го правам тоа махинално јер при прво отварање на некоја тема, фемина решава да ме префрли на 35 страна, а темата има 350 страни. Не знам и не сфаќам зошто ми се прави оваа неправда Не може ова да се среди? Срамота е луѓееееее
Дали може на неколку месеци да се менуваат модератори? Некои од сегашниве не се ни палат фала Богу, овде може војна да избие а да не видат. И да има критериум за селекција: пред сѐ членот да е активен овде и да прати ситуација. Второ во некои подкатегории уопште не ни има модератори, а @RainBow мислам не може сѐ сама да постигне А и ферски ќе е и некој друг да добие можност да биде модератор.Еве ја пример сакам да бидам а неам можност, а некои сеа без навреда пример сум приметила @Lella и @Ketchup скоро ич ги нема, дали не коментираме во истите теми, не знам, ама ги нема @Dream-Girl @cresa-jagoda и @Dust (не знам дали уште сте сите три) се 10,000 пати поактивни и присутни за разлика од нив И брзо реагираат. Не давајте такви функции на некој што во приватен живот има 1000 обврски и не може да се посвети овде Затоа има маратонски кавги
Бести после седум години и 5000+ мислења, не знам што преостанува да кажам. Во улогата на модератор искрено одлично се снаоѓам. Со оглед на тоа што сум само во Слободно време, пријава никогаш не останала отворена повеќе од два часа.