Јас не сум веќе подолго време ама гледав се да е средено колку може побрзо.. и да праќам известувања секогаш кога е возможно Е сега ... или ќе се поклониш и ќе ќутиш и модерираш или нема да се согласуваш со сите и јасно ќе кажеш.. АМААА... Јас ќе да бев од вториве па ... Кечо знам дека си е одличен таму кај што модерира.. проблем е само што еве на пример откако јас заминав секс љубов врски и таму кај јадењата нема мод... Крејзи е кај јадењата ама скоро речи и да ја нема па... А реин не може секаде да постигне и да сака..
Имаат луѓето обврски. Не може секој да седи 24/7 на форум и да гледа некој кој нема што да прави во животот и што се расправа.
Затоа реков некој што има слободјо време повеќе А не некој шо работи 10 саати и има три дец и три мачки и кучиња и куќа од 150 квадрати за одржавање
зборувам дека ми се случува на прво отоврање на темите. Јас сум од есента член, а ме отвара на мислења од 2014, 2020...
Ако сѐ имаш прочитано на темата и има ново мислење, ќе ти отвори на последната страна. А, ако прв пат ја отвораш темата, би требало да ти отвори на првата страна. Ако си застанала со читање на 35 страна, треба тука да ти отвори, макар што некогаш на последна ми отвора мене . Колку што сум забележала вака е.
Не знам што е проблемот, ама е непријатно чачкам по теми ќе видам симпатична, за прв пат ќе ја отворам почнувам да читам и сфаќам дека читам пораки од 2015... ептен безвезе. А со тие што ги следам, ме отвара до кај што имам прочитано, што е одлично.
Не секогаш, ама и мене ми се случува, посебно ако кликнам на последни мислења.... место на последна страна, ме носи 6-7 страни поназад... без разлика дали сум ја читала темата пред тоа или не.
Не знаев на која тема да прашам па ако може тукаа.. како да направам да се што ми стига на фемина од пораки и известувања да не ми стигаат на меил како пораки..??
Во подешавања или кај темите посебно Ќе кликнеш ,,ја надгледувам темата” или ,,сакам да ја надгледувам”
Треба да има опција кога некој сака да отвори тема да треба првин модератор да дозволи па да се отвори темата. Ќе си намалат работа со бришење модераторите а и ние ќе се поштедиме од читање на тролови или нови залутани членови.