Имам еден предлог за сајтот. Да си го смените ликот што го пишува хороскопот или пак да му ја смените дрогата. Секоја година задњава деценија на секој знак му е најубава, па тоа ружи цветаат, па тоа пари летаат ѓомити сите сме теа таирович. Сериозно. Подобро поставеноста на планетите само напишете ја неголи годишен хороскоп за тинејџери.
Бидејќи темата за прашања е затворена, сакав да ја прашам @RainBow дали правилата на форумов се сменети? Дали некаде пишува дека „квалитетните„ членови имаат привилегиран третман за разлика од тие помалку среќните и непопуларните? тнх
Може некој да ми каже зошто мислења во рандом теми ми се бришат?? Па никакво известување не ни давате.
Не можам во другата тема па еве тука ќе пишам. Кога бришите оф топик коментари и расправии, барем избришете од почеток до крај, коментарите изгледаат неповрзано и како едниот да се кара а на другиот ѓубрето му е изметено. Не е само еден, два коментари што се пријавени за бришење, некогаш се повеќе ама не се пријавени сите. Нека не ве мрзи да прочитате малку. @RainBow
Мислам дека е неопходен модератор во категоријата Секс, можи и некое ново правило за таму. И најчесто во таа категорија пишувањето на латиница е правопропорционално со глупаво, да не речам простачко мислење.
Ај вака.Најсериозна сум сеа. Кој се слага сите нека лајкнат. темана за гатање- баење МОРА да се затвори.И сите следни понатака: 1.Луѓето ќе се домрднат од такви работи 2.Идат на бајачки за проблеми кои се за стручна помош 3.Има сигурно многу преварантки шо ќе ги дерат и ќе ги измамат. За сечиво добро, да се затвори. Дали во Америка, Велика Британија од УПЛАВ И СТРАВ идат на бајачка?не, на психолог се иде, АНКСИОЗНОСТ.Не спиела навечер, на бајачка ќе иде.. Ја занима дали клошарот шо се чата сеа, ќе и` биде маж-иде на бајачка Не сфаќаат што е судбина. Шо е најјако, не е интересно ако знаеш, и ќе пробуваат да го спречат.А од пишаното, не се бега. Имаат потреба животот да е у нивна контрола, шо мене не ми е баш нормално.Треба работите да си течат сами по себе.Така и еволуирал и еволуира и светот и човештвото. @RainBow @Femina @Mihajlo
Да можи да игнорираме/ мјутнуваме зборови и фрази. Пошто многу работи шо моментално неќам да ги читам for the sake of my mental health се на сегде, а баш сакав поќе на форум да седам баш оти за се има тема и не се „меша“ се. И како шо излегва ко ќе има мислење од член шо игнорираш, така да излегва и ако игнорираш збор/ фраза. Ако сакаш го откриваш, ако сакаш го оставаш скриено и си продолжваш да скролаш. Нормално ова е предлог од „себични“ причини, ама мислам дека е нешто шо дефинитивно ќе му се најди на секој тука, за било која тема шо можи да му е „тригер“.
Дали може, да се стаи као пин на мислење и да искача прво заедно со воведното? Пошто у темана за Русија и Украина, глеам не сфаќа нешо народон.На 150 испишани страници, фермани, видеа, факти, интервјуа, податоци, се праат како од Марс паднати.Па прочитај на Гугл или прашај си, не не` мачи сеа наново да ти објаснуваме. Дискутирано е 100 пати се` и ќе дое некој после 160 страни ,,ама Украина вака" ,,Ама Русија вака" ,,ама НАТО вака" и ај отпоново објаснувај се, кој, што, како, зашто бла бла @RainBow
Предлагам да се овозможи неограничено време на редакција на испратените мислења. Сметам дека така би било убаво од аспект на тоа да не настануваат непријатни ситуации околу нечие мислење.
А во живо кога праиме муабет, ако не ни се свиѓа реченицата што сме ја кажале, правиме crtl+alt+delete?Враќаме време назад?Неин. Затоа ќе си мислиме пред да пишеме нешто.
Да бе.. сега да ме испцуеш мајки шајки и после 2 саати избриши го како да не си го пишала...така? И тие 30мин што ги има се многу, не па неограничено
Кога праќаш порака на Viber или Messenger на некого и ако се предомислиш ќе ја избришеш или не? Инаку јас немам проблем околу ова, сепак дадов предлог и си го искажав мислењето. На крајот на краиштата ништо не зависи од мене. Машко сум