Не беше затворена другата тема за да се продолжува пак со истото. Ќе бидете повторно избришани, ве замолувам да не продолжувате.
Значи предлагам на сајтов да престане да се бришат мислења на неистомисленици, ако некој е увреџен нека му стои, а не една група што е тука "главна" све што им смета нив се брише као све се тие во право а другите мислења небитни и мора све да биде по нивно Немам намера да се расправам со некого на форумот но имам право да си го изразам моето мислење! Оваа проблематика трае со години на форумот и сеуште се тера по истото
Битно е да ми ја прочитаат поплаката и критиката! Во другите теми не можам Јер модаторките ќе го бришат моето неистомисленичко мислење со нив
Не е предлог за сајтот ама не знам каде да прашам... Дали можам да видам кој ме означувал и каде, по можност хронолошки? Едит: а сега гледам дека темава уопште не е за форумов.
На предлозите за форумот ли мислиш? Па, нема ваква тема за форумот и ради тоа во оваа се пишуваат.А, треба да ни се остави можност да пишуваме. @RainBow А, да додадеш „и за форумот“ во насловот? Така нема да има потреба да бришеш мислења во кои има предлози за форумот.
Како можам да направам да не добивам пораки? Со невкусна содржина ми стигнуваат пораки, сакам да не можат да ми пишат. Може така?
Пријави ги пораките! Модераторите ќе си средат. А за пораките во иднина да не ги добиваш влези во - Приватност - И штиклирај само членови што ги следиш
Не е никаков предлог за форумот само гледам оваа за прашања темата пак ја затвориле па морам тука да пишам. Зошто скриено катче можат да го гледаат и членови со помалку од 500 мислења?
Од секогаш е вака или ново е ова? Зошто јас мислам дека повеќе беше претходно? И еве сега ова нека е како предлог да се зголеми бројот на мислења за влез во скриено катче, 100 мислења се пишуваат ко од шала и така секој ќе има пристап таму, а се споделуваат многу лични работи и слики.
Истото го забележувам. Ако не мислиш исто како тие што сакаат да мислиш како чопор ќе ти дојдат. Тогаш нека си ги чуваат тие 10 членови само и секаде нека си се согласуваат по темите, вака не е интересно. Дојдов, видов, си отидов.
Секако дека можеш да си искажеш мислење се додека тоа не е крајно навредливо и понатаму може да предизвика лавина оф-топици и да ја однесе темата во друг правец. Како на пример тоа да наречеш жени дека се септичка јама. Нема таква опција. Прифатено. Од секогаш биле сто мислења, не биле никогаш 500. Има и категории во кои не се ни бројат мислењата, па сметаме дека се доволни сто мислења.
Јас не генерализирав дека сите жени се септички јами ,мојот пост беше изведен од контекст, офтопик беше постот што ми беше реплициран Жалосно е ова во што се претвори форумов, некои членови не ги гледам на форумот заради 10 "главни" тука Кога ќе почни да се почитува туѓо различно мислење на форумов? Немам намера да се расправам на форумов, ниту да навлегувам во конфликт, моето мислење си го кажав
Во анкетата во 40ка предлагам да има опција „старомало“ за да можам рает да пишам без да се осеќам ко вишок.