Ете доби лајк Немам намера да се расправам и да трошам енергија во објаснување кое ми е испревртено ФМП
Извини Марлон шо ќе го употребам твоето мислење, ама...предлог да се тргни корона категоријата некаде подолу, каде што си беше здравје порано. Две години поминаа, редно е. Предлог два: во филмови и серии да има посебна за турски серии, многу ги има па другите се во втор план, тешко се наоѓаат. Три: музика, многу бавно отвора.
Лимитирајте ги лоадираните линкови во музика за да не кочи. И редно време е да се отвори, ако ништо друго под тема за Наука. Жално е што има посебна тема за "Другата Наука", а нема за ова.
Цел форум кочи некад Ја се жалев ама некако немаше реакција Баш и на @Dream-Girl ѝ спомнав, али кај нејзе океј беше тогаш.Мене нотификации споро ми отвара, и рефреш коа праам
Мене само теми кога отварам со песни кај што се прикачуваат ми кочи додека ги прикаже кои се песните. Друго се функционира океј.
Па, таму има општа тема за турски серии, за предлози е. Не може сите серии во една тема да се дискутираат.Различни серии од различни жанрови се, како и сериите од други делови од светов.
Претерувате. Така и за шпански серии ќе бараат, и за сѐ посебно.И онака во поткатегоријата 90% од сериите се турски.
Idkk дали некој спомнал до сега , ваљда да. Dark mode ( бар кај мене не работи ) ... ме болат очите навечер или купете ми наочари со поголем диоптер
Па нема категорија за наука, само за гатање. Ваљда од гравчиња гледање - нема темна тема. И да, аман то цел подфорум за здравје нека се врати кај шо беше, доволно време помина - паниката for one замина. Ако е некој ред подолу место да мава в очи не мислам дека ќе смета. Ионака беше категоријата подолу ПрК (пред корона).