Кога ставив слика во вашата коса, во рок од 1 минута добив порака од НОВ машки член, не беше ништо перверзно за да ја пријавам, но крипи ми стана.
Јас еднаш додека бев модератор предложив да не е дозволено на членови без ХУ број на мислења да праќаат ЛП, така ќе се намалат дик пик .. амааааа....
И јас сакам да пишувам на темите за секс. И сакам сериозни дебати. А не да се користи тоа што пишувам таму, како 'оружје' за да се навреди. Не е само до 'манијаците', до општата перспектива низ која се гледа сексот е.
Исто. Многу претеруваат новите членови. А како поголемо "фак ју" е тоа што работава не е сфатена сериозно од страна на the bosses тука. Како бе толку време помина и пак минимални мерки се превземаат за перверзњациве? И после ко ќе им реагираш, вреѓаат оти не си фасцинирана од нивните pervy испади. Мало куре комплекс. Направете нешто.
Поентата е дека не се чувствуваме доволно слободни или безбедни да пишуваме мислења. Јас не ни пишувам во Секс темите, ама се случува некој тип да прочита што сум пишала во други теми и да ми пише лп со несоодветни зборови. Дефинитивно треба некакво дополнително ограничување да се воведе.
Ако беа паметни место да доаѓа до офтопици и да си бришат ќе направеа поткатегории, ќе додадеа реакции. Ама не се паметни баш и така.
Шо да се мачат, пак и ти. И вака супер им функционира. Форумов е најрефернцираниот сајт на Гугл, во државава.
Ја шо и да гуглнам, ако не сум одјавена од Фемина, прво теми ми искачаат Да пишам рак Фемина ќе искочи Хороскоп, пак фемина Доктор пак фемина
Не сум била пијана одамна, ама ко ќе се напафкам, морам да се потсетувам насекое, да не постирам на форум, да не праќам пораки... генерално да не!
Јас тогаш баш од што сум лабава си зборам свашта И наредниот ден сум као ,,фааак” Многу глупости иам истресено надувана така..
Предлог до форумот: Може да се направи покрај приватните пораки, членовите да имаат онлајн чет помеѓу себе.
Богами треба.. некогаш кога ќе станам и ќе си прочитам мислење...ко друга особа да пишувала анадр прсон мислам не дека не се слагам со другата јас, ама чудно е, поготово некогаш кога изјавувам љубов и сум алтруистична
Добро би дошло да има и апликација. А, и времето за едитирање/бришење на постови да се зголеми.Барем 45 минути да биде(иако некој ќе рече еден час). Многу сакаме ама, ај... Надежта последна умира.