А ха, има и тема отворено тема Фемина списание, во општи дискусии мислам дека е, и не ми се допаѓа идејата, бидејки сметам дека нема да биде успешно Денес се е бесплатно на интернет, зашто да даваме пари за списанија
може во темата македонски идол да има анкета како во некои други теми, да се напишат имињата на идолите и да гласаме за добар и лош по наше мислење! прифатено или???
Лина се согласувам дека е добар предлог, сега модераторот на категоријата треба да одлучи (при консултација ако е потребна) и да ја направи или ненаправи анкетата.
Мислам дека на сината линија каде што се чет,игри,членови и одјави се,треба да има и копче нови мислења.Така би било поедноставно,отколку да се враќаме цело време на почетната страна Па посебно ако е крај на месец и интернетот е бавен,хаос е
не знам дали некој дал предлог за ваква промена (извинете, ама премногу мислења се, ме мрзи да читам ) Секогаш кога некој ке цитира мое мислење, би сакала да ми се прати порака во сандачето. Само тоа се друго е супер
веќе е даден ваков предлог инаку мислам и дека не би било лошо доколку се направи подкатегорија во образование за училишта и факултети, има теми за доста училишта и факултети: ЈБТ, Корчагин, економски, филолошки... мислам дека така би се зголемила прегледноста
Мислам дека е претерано колку и да е глупава некоја тема 20 форумџики да даваат коментари од типот клуч т.е.тоа е улога на модератор и нема што изигрување на шерифи или дежурни без потреба.Ова и во правилата би можело да се вметне,иако на многу може ова им била една од омилените активности на форумов,да не се мешаат ингеренции едноставно.Мене повеќе ми сметаат 20 континуирани предлози за заклучување,отколку глупавоста на темата сама по себе,дури глупавоста знае да е забавна,а бесконечни рипит активности се банални.
Не сакам да се повторуваме ама баш истото сакав да го кажам и го сметам за многу важно, бидејќи некогаш и после 2 недели гледам дека некој ме цитирал и побарал од мене нешто а може и воопшто да не видиш, така се ќе биде попрегледно.
Јас сакам да дадам предлог не за сајтот, ами за форумџиките, т.е. еден добронамерен совет- кога пишуваат некој пост (посебно подолг) да го пишуваат во пасуси, т.е. секој дел да го одделуваат со ЕНТЕР, бидејќи на тој начин постот е попрегледен и полесно се чита Вака кога ќе видам некој ептен долг пост без ниту еден ентер во него, колку и да ми е интересен не можам да го дочитам, се мачам и се откажувам.
Ова веќе е во правилата. Останати правила за пишување на мислење Користете интерпункциски знаци. Користете голема буква на почетокот од речениците. Разделувајте ги долгите мислења на параграфи (притиснете „Enter“ 2 пати). Користете го копчето „Преглед“ и проверувајте ги мислењата за грешки пред да ги испратите. Не пишувајте со ГОЛЕМИ БУКВИ. Не користете bold, italic, подвлекување или боја за целиот текст на мислењето. Користете ги овие стилови само кога имате потреба да акцентирате мал дел од напишаниот текст.
sanjaeva праша во *сакам да прашам* вакво нешто... идеава не и е лоша! Може да биде како за четот да неможе да се направи тема ако нема одреден број на мислења, а за сепак да не бидат испуштени некои дори теми, ако веќе е сериозна тема да се обратат кај модераторите и тие да ја отворат! уфф малце ми е хаос реченицава, се кадевам ќе ме разберете!
Со оглед на тоа што форумов веќе долго време постои, опфатени се речиси сите сегменти, и отворени се теми од буквално сите области, (а сите сме сведоци на тоа секојдневно колку непотребни теми се отвараат), би предложила одсега да може да се отвори нова тема, само со дозвола од модератор. Доколку е можно некако, кога некој сака да отвори нова тема, модераторите да добиваат известување за барање за нова тема, па доколку сметаат дека нема таква и дека е потребна, самиот да ја објави темата. Со тоа новите членови место да отвараат нови теми, ќе се помачат малку и ќе ја најдат постоечката па таму ќе коментираат. Со оглед на тоа што 90% од предлозите на форумот не се прифаќаат, не очекувам многу ни мојов да биде прифатен, али за секој случај да си кажам.
Навистина, зошто Билката не ни се обрати тоа и тоа тогаш ќе се направи. Незнам, само кога е Жустро сите виснале и гледаат да ја смират ситацијата а вака ни шуш ни буш.