Форумџика на годината

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    21.478
    Допаѓања:
    198.870
    Не ма, ти си баба-дете:D :*
    Шо викаат старомало:rofl:

На Mumoftwo30 и Gosh им се допаѓа ова.
  2. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.624
    Допаѓања:
    134.689
    Бабите плетат елеци, не седат на интернет. :D

На Mrs. right му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    692
    Допаѓања:
    2.949
    На @Biljarkata и се има здосадено од млади. Бара место да избега од нас младите па не брка од форумот. 8-|

Едит. Ама во право е кај и да е ќе снема млади што седат на форумот вака често само за одреден проблем ќе доаѓаат, уште сега сме во многу помал број за разлика од нив.

На Mumoftwo30 и Biljarkata им се допаѓа ова.
  4. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.149
    Допаѓања:
    17.202
    Кланот 40 ка :muscle::muscle::muscle::muscle::muscle: не се дава

Излеа 30+ годишните се у најголем број според мене, доминираат, уз пат идат накај средновечните години, или веќе се :wasntme:

Чим треба да пишуваш у 40 ка, стар си..

На Simon4e0507, nextredstyle и Mr.Limonko им се допаѓа ова.
  5. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.983
    Допаѓања:
    39.654
    Фала на комплимент :lol:

Да се зголеми бројот на мислења кои треба да ги имаат новите членови за да можат да коментираат во тема Секс.

На Mumoftwo30, Simon4e0507, nextredstyle и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    5.198
    Допаѓања:
    7.753
    Мене нешто ми кочи форумов. Дали и кај вас е исто?
    Со 2 на саат ми работи. ;(

7. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    47.837
    Оти гледам дека у 40ка последниве денови се чудат оти немало веќе квалитетни дискусии и теми, и плус не познавале многу членови низ форумов, предлагам да се затвори таа чат тема која иде против секоја форумска логика, а во која се разглаба од политика, до медицина, наука и уште што не знам, а за кое си има посебен подфорум и тема на форумов, па да се разживее платформава и плус да прошират познанства.

Друго, нема што да се лутат што останатите членови се бунат како може членка која пишува исклучиво во една чат тема која ја читаат и во која членуваат само одредена група луѓе, која плус е во скриен подфорум да биде членка која ја обележила годината на цел Форум. Или па да се лутат кога се кажува и причината што тоа е така.

И може треба да се има конкретни правила за изборот, или па и да се укине реално кога и онака не е ништо сериозно нели. Освен кога треба да сложно да се гласа за некој од својот табор така што буквално се иде во темата и се кажува за кого треба да се гласа.

Јас со години уназад ја номинирам @theowndemon, и гласам за неа. Дури и оваа година гласав само и само за неа, иако никого не номинирав оти реално нема кој. И сакам оваа година да победи поради тоа што е, а не поради тоа што и се десило.

А единствената причина поради која победи минатата година за жал, и покрај сите нови теми, есеи и мислења, е оти од 40ка одлучија да и ги дадат своите гласови неа само оти сподели таму што и се случува. А да читаа и по други теми на форумов, може и порано ќе приметеа.

И знам дека нема да се согласи со моево мислење, али не ми е гајле.
    А за тоа дека форумов е отиден у курац, е чист пример што јас сум номинирана, па и гласана.

На arwen93, Harper, SummerGirl и 9 други им се допаѓа ова.
  8. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.624
    Допаѓања:
    134.689
    @Gosh
    За 40ка се слагам.
    Сметам дека не треба толкаво толерирање.
    Како ние од ФМЌ можеме да излегуваме од нашата тема (некогаш и повеќе од месец нема активност) и да се активираме во разни теми, а тие таму вртат сешто наместо да си ги оправдаат кандидатките со редовно учество во дискусии? :^)
    И нели не смееше да се четува надвор од форумскиот чет, а нивната тема целата е чет?
    Смешно е и што темата им е за тие околку 40 години, а голем дел од нив не се близу 40.
    Плус, морам да додадам дека е морничаво да се допушта машки член таму да чита за разни детали од животот на членките, а да не му се побара да се активира во други теми. Демначите не треба да бидат прифатливи!

На SummerGirl, Feniksgirl и Polyincognito им се допаѓа ова.
  9. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    4.886
    Допаѓања:
    15.780
    Абе некои од вас едвај дочекавте некој да почне негативно да збори за 40ка, за да се приклучите, значи ЕДВАЈ! :?: