Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Како ќе се куржи темата Kоловоз не те разбрав ?

2. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Што спомнавте за бришење на профили на тие што не се активно може да им се прати е-маил дека ќе им биде избришан и во кој ќе има пак активирачки линк. Доколку не вратат на пораката и не си го активираат повторно профилот, истиот да биде избршан. :)

Незнам дали е спомнато но да може повеќе слики оддеднаш да се прикачуваат.

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Јас имам предлог темата: тема на неделата да биде важна и на пример за сите наши дела да се одбере некоај форумџика без разлика дали е модератор,администатор или обичен член која ќе се разбираа од правопис и ќе има дарба за пишување на пример да ни дава совети за што би можеле да подобриме не со навредување или карање туку само совети. :)

4. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Да се заклучи (привремено, додека пост-изборната атмосфера е се’ уште свежа) или целосно да се отстрани темата за политика и актуелни политички настани!? Знам дека за некои форумџики таа тема е основа за дискусија и размена на ставови, но (се извинувам доколку некој се пронајде навреден) ние немаме зрелост да дискутираме за ваквите случувања, што од партиски наклонетости, што од слепи ставови за (не)коректните новости во нашава политика. Уште еднаш, се извинувам доколку некои се осетат навредени, но искрено, сликата која се создава е траги-комична, да се гледа како членови на форумов во Мода, Модни критики, Сакам да кажам, Љубов, Секс и останати теми се „тепаат“ да си помогнат за секакви проблеми, за истите тие малку да фали буквално да се степаат поради политичари, кои на крајот на краиштата, лебот си го имаат извадено за наредни 10 генерации и поколенија.
    Мислам дека добар дел од пријателствата кои се формираат на овој форум се предобри за да се расипат за едни вакви, да речам банални, дискусии.
    Ве молам сериозно да се разгледа овој предлог.
    Благодарам. :bow:

На MacaLove, kolovoz, moni24 и 15 други им се допаѓа ова.
  5. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Јас имам еден предлог :)
    Нели може да има spell check?Мислам откако ќе го напишеме мислењето да одиме spell check и од таму да ги поправиме грешките во ракописот :!: Бидејки јас додека пишувам грешам а после ме мрзи да прегледувам и да бришам :?:

На crazylady и dancing.queen им се допаѓа ова.
  6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    добра идеја ;)

7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Има под мислењето преглед, и си проверуваш како ќе изгледа од кога ќе го испратиш...

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547

Ама па треба откако ќе прегледаш да си ги поправеш грешките сама а друго е автоматски да се поправуват :!:

9. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Ќе биде после ко на Ајфон, едно мислиш, друго се пишува. Не бе не иде тоа така.. Незнам како можете да пратите мислење а да не го препрочитате?

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Па затоа има преглед на мислењето, а и може да се редактира после 60 минути од постирањето, така да има доволно време да се поправат печатни грешки .

11. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Би сакала да ги замолам модераторите да ја преименуваат групата за ретардирани машки или како и да се вика ,затоа што зборот РЕТАРДИРАН за некого е болен и значи нешто сосема друго,мислам дека тоа не е збор за шеги на форум . Ви благодарам

На MonnaSi, LivingGlam, lovely91 и 3 други им се допаѓа ова.
  12. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.231
    би сакала во двете теми за модни критики каде се прикачуваат слики од наши модни комбинации да се доделува значка(медал)-слично како што е цветот, за оние девојки кои ке добијат најмногу лајк(ми се допаѓа) прикачено на нејзиниот аватар(слика)

На Angiie му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Мислам дека ова не е добра идеја бидејќи после фемина ќе биде фејсбук 2...(еј види оваа добила трофеј...ај и ја ќе си добијам сеа) ај те молам стисни ми лајк на сликава....и тоа не е натпревар која е поубава или која поубаво се носи туку да се дадат критики, совети во врска со облекувањето.

Инаку незнам дали е веќе предложено...колку што гледав немаше ама слепец сум си по природа...ако може веќе заклучените теми да не се мешаат со останатите!

14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Ми дојде една идеја и искрено се мислев дали да ја напишам или не, ама собрав храброст :) и ќе ја кажам:
    значи вака, мислам дека би било добро кога би имало опција за означување во пост. На пр. кога јас и кажувам нешто на некоја друга да можам да ја означам во постот и притоа таа да добие како што стигнува на мејл известување за нов одговор, ЛП и сл. така да добие известување дека некој одговорил на некое нејзино прашање или мислење. Се надевам дека ме разбравте. :)

На FBI, Cacy, Anely и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. S-i-m-o-n-a

S-i-m-o-n-a Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    135

потполно се сложувам со оваа... Да си знаееме коа ке ни одговорат .... Вака на секое треба на темата да влегуваме да видиме дали ни одговориле или не ... Браво за предлогов :inlove: :*

16. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270

Ммм мислиш како што е означувањето на фејсбук во статус, нели кога ќе впишеш „@“ пред името за да тагнеш, т.е. означиш некого? :)
    Добра идеја е ова. :)

17. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.231
    ДО МОДЕРАТОРИТЕ
    мислам дека така се викаа
    може ли да се отвори тема - Тестирања за вработување во банка , и овде да се стават сите прашања(новите и старите заедно) за било какви тестирања и интревјуа за во било која банка низ земјава, за да на се отвараат само нови теми за банките кои не се спомнати до сега , искрено јас имам отворено една на која нема многу одговори па за да не стои така и да зафаќа место сметам дека сите банки треба да се стават заедно а не тема-тетирање во таа и таа банка

а во врска со медалот не мислев ова да е втор фејсбук , туку сакав.... затоашто темата е модни критики за не толку храбри девојки -да се охрабрат со ѕвездичката а и сакав да се дава на повеке девојки пр. над 10(ми се допаѓа) ....јас немам ставено слика и мене искрено ова не ми има некое значење но мислам за некои ке има.....тоа е мое мислење :wasntme:

18. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Да, така мислев...

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Мој предлог бидејки се накотиа машките на форум :lol:

да има машки модератор да ги контролира и чуда да им прави

Предлог за машки модератор под име Мистерѕ .... :)

На Anely, FBI, blueeparadise и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сите теми што се како стилот на не знам кој, да бидат во една тема под име како Критики за стил на славните и прво нека биде за некој па откако ќе се наполнат неколку страници за некој друг,а не вака за кој било на некој ќе му се допаѓа и ајде стилот на ____ тоа ми е глупаво мода и стил е преплавена од вакви теми.