Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    Сакам да прашам, ако има некој на форумот што лично го познаваме а тој дава лажни податоци, лажни мислења, можеме ли да го пријавиме некако или ?
    извинете знам дека не е за тука прашањето ама насекаде околу нас лаги, барем тука да нема...

2. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    ^ Тоа можеш слободно да им кажеш на модераторите или администраторите :) .

3. antica20

antica20 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    28
    Навистина ми се допаѓа форумов али премногу има пристуни тролови
    Истите тие премногу го намалуваат кредибилитетот на фемина и од место за разменување на мислења го прават место за исмевање дај нешто нека преземат модераторите околу нив.
    Има доста интересни теми има и доста квалитетни интересни мислења но кога ке прочитам некое тролче
    и некое безвезно мислење или некоја безвезна тема абе ми се иде титттт.
    Еве на пример оваа тема а не е единствена: razdelbi/me-ostavi-bidejki-nemal-sto-da-mi-pruzi-vo-zivotot-t6864/
    А има и доста што од квалитетна дискусија и квалитетна тема ја прават помија,сериозно треба да се разгледа проблемов барем според мене.
    Иако сум нова членка но си зедов за право да го кажам ова ако згрешив нешто извинете.

4. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Karol.Ina не разбирам зошто би пријавила ако некој дава различен став од тој што го има пред тебе ако го познаваш лично.

Има премногу неактивни членови, како на пример мојот стар акаунт кој не го користев.
    Заборавив пасворд, како е корисничкото име, ме фати паника и така натаму. Затоа можеби би било добро да речеме кога ќе се види дека некој член не е активен на пример 1 година да не биде повеќе во можност да се уклучува од исто корисничко име, да не зафаќа место. Вакво нешто имаа јаху мислам дека.

Второ, откако ќе се прочитаат правилата на форумот при зачленување на нов член, да има како тестче со едно прашање од правилникот, затоа што мислам дека повеќето, правилата на форумот не ги ни читаат.

5. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    После моментов со savezdraveska и нејзиниот "придонес" предлагам сериозно да се разгледа идеата нови членови да не можат да отвараат нови теми. Нешто како со четот, над 50 мислења. Прашања и проблеми пак ќе можат да пишуваат ако е итно, ама мислам дека ќе се избегнат ваквите тролови за лајкчиња и отварања на дупли теми и посебни теми за прашања кои можат да се постават со друга
    Мене лично не ми смета, ниту ме засега нешто посебно али онака ко предлог за подобар форум :)

6. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    Овој предлог ми се допаѓа, многу би било корисно ако може да се спроведе.

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Предлогов го кажав вчера и на чет, корисно би било кога одреден член ќе сака да отвори нова тема да доаѓа известување до модераторите па тие да ја одобрат или не во зависност од тоа дали постои веќе таква тема или не. Ова го сметам за добар предлог, зошто секој ден се повеќе дупли, слични, непотребни теми се отвараат на форумов, класичен пример вчера една членка земала отворила во секоја категорија иста тема за лајк на наградна игра на фејсбук. Мислам делуваше како некој вирус да ја заразил фемина, пр. црв. И затоа и го давам предлогов, па вие разгледајте го.

На dancing.queen, crazylady, Cacy и 2 други им се допаѓа ова.
  8. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Предлагам темата „Вашите „професионални“ фотографии“ (или како и д абеше знаете на која мислам) да се стави во скриено катче,бидејќи се ставаат фотографии со лицата на корисниците или нивните блиски. (има многу такви) :)

9. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    За она со зачленети членови кои не пишуваат на форумов, би можело да се замрзнуваат на пр. ако не пишуваат повеќе од 5 месеци, автоматски да се замрзнат и да не ги покажува во делот за зачленети. Или да има посебна папка за истите.
    Ако сака да почне да го користи акаунтот, без проблем да се одмрзни и вклучи, и да пишува :)

На Queen-Nefertiti и sesilija им се допаѓа ова.
  10. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Забелешка за многу настанати теми кои навистина не би требало да бидат теми ... Не потикнуваат дикусија ама баш никаква а попусто зафаќаат место како на пример . Имаат најмногу до 5 мислења дел од нив-

nasmevka/55-interesni-fakti-t7279/

drugata-nauka/kakov-e-brakot-pomegju-zena-jarec-i-maz-devica-t5083/

kosa/brazilski-tretman-trajno-ispravuvanje-na-kosa-t7247/

Не ги обвинувам феминките ама поубаво ми било да се сместат во теми за вакви текстови . :)

11. MissCupcake

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Предлагам на форумов(не на целиов сајт) да се стават некои понови и подобри игри. Не сакам да ве навредам ама досадни станаа или игрите од забава на сајтов нека бидат истите и во форумов со трофеи и така. :)

12. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Мене ме интересира од кога постои сајтов :?:
    Ако е од поодамна би било интересно барем еден ден да си го врати дизајнот кој го имал првпат барем на еден ден :lol: Мислам дека би било многу интересно посебно ако имало оттогаш до сега некои драстични промени :)

На Rozich и blueeparadise им се допаѓа ова.
  13. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.231
    ми се допаѓаат ГОЛЕМИТЕ бројки :clap: :clap: :clap:

14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    од 2009 постои форумов а за сајтот не знам точно ;)

15. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Јас да ви кажам право старите смајлиња ми се посимпатични од овие сега скајповски
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    ( :$ )

На Rozich и Hipica им се допаѓа ова.
  16. fanzani

fanzani Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Не знам дали ќе звучи смешно. но навистина би сакала да излегува часопис фемина, би било суппер :D

17. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Имам повеќе пати пишано за ова ;)

Јас предлагам да можат да се избришат мислењата и по еден ден од кога имаш постирано твоето мислење затоа што вака не е фер може нешто на брзина си напишал ! ;)

18. MissCupcake

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Не се исплатува,секако сите ќе гледаат од на Интернет не верувам дека некој би давал пари за нешто што може да го гледа во секое време бесплатно. :|

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.109
    Многу пати беше злоупотребена оваа опција, исто како и опцијата за редактирање, па администраторите одлучија да биде вака :)

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  20. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Јас мислам дека треба на новите членови да им се забрани отварањето на нови теми, додека не направат 50 мислења. Некои на пример денес се зачленуваат и одма отвараат 3 нови теми кои веќе ги има, па се правдаат нови биле ова она. И само форумот губи прегледност и се трупаат работи. Исто така и да се читаат правилата на форумот, а тоа може да се провери со еден тест на кои ќе има прашања за правилата,и додека не ги одговорат прашањата точно тогаш да им се активира профилот.