Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Џабе е вредноста на книгата, ако човек нема пари да ја купи истата :)

На maja8 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Мој предлог е да има повеке интересни рецепти на сајтов :)

На Plavusa.17 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  3. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Зошто така размислувате бре луѓе- зарем никој нема 150-200 денари за едно вакво прекрасно печатено издание полно со убави постови кои ќе ве инспирираат и ќе ви дадат мир. :^)

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Која дискриминација е тоа со книгата не сте свесни. Од тебе ќе има мислење, од мене ќе нема и толку фали на форумов за уште препукувања. А од секој ако има мислење, книгата крај ќе нема. И викате книгата со убави постови. Може за мене твојот пост не е убав, за друг е. Може за мене ќе биде стопати поубав пост што би го немало во книгата пр. И кој би купувал книга кога истото го чита попрегледно онлајн? И тоа 150-200 денари можеби секој што има интернет да биде на форумов ги има, ама за тие пари подобро ќе купам книга што не можам да ја најдам на интернет, отколку оваа. Барем јас. И кои убави постови, во повеќето ако не и секој има барем по еден жаргон, постовите се дискутабилни најчесто и ај сеа прво мислење од Секс некое убаво нели, второ од Образование, трето од Кафе-муабети и тоа од темата Испукајте се итн. Пропала инвестиција барем за мене, и многу, многу лоша и досадна идеја. Не е само да ти текне, треба да го направиш за да се продава, а за да се продава, треба да е практично. А не, можејќи јас да го читам цел форум кога сакам онлајн да давам пари за книга и да читам мислења кои можеби според мене не се убави, субјективна работа е тоа. И нема врска тука вредноста на книгите со форумов, баш опаѓа вредноста на книгата како поим ако мислења од форуми почнат да се печатат. Сфаќам јас урбан живот, современ, ама подобро ќе читам книга со мисли и цитати од Големи луѓе што имам што да научам ако веќе читам, а не мое некое мислење таму што сум го пишала во Слободно време, или од некој друг таму за хороскопи. Свашта.

Е веќе идејата за списание од сајтов, не од мислењата од форумов е нешто друго, поизводливо. И поинтересно.

На Miss.Ricci, PeachGirl, Magnolija и 6 други им се допаѓа ова.
  5. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Потполно се сложувам со тебе, многу препукувања ќе има зашто немало мое мислење, а имало твое.
    И плус кој ќе ја купи и прочита книгата? Само ние од форумов..
    А за списание од сајтов може.. :)

На Plavusa.17 и crazylady им се допаѓа ова.
  6. Boka.A

Boka.A Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    10
    Во оделот на забава сакам да има, повеке игри за девојчиња, например
    -И ги чупаш веѓите, потоа и ги отстрануваш акните и митисерите, ја шминкаш, ја облекуваш и тоа се во едно :rofl:

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  7. andy96

andy96 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13
    Би сакала да можи да се види кои теми се сега брзо направени.. на од пр. пред 1 мин и после неа се постари и постари.. тоа е мојот предлог ;)

8. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Мислам дека можеш да ги видиш...

9. andy96

andy96 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13

Ако можиш да ми кажиш како?
    фала однапрет :rofl:

10. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Па има слична опција на почетната од форумот, како теми без одговор (логички тука се подредени според време темите кои сеуште немаат одговор), се наоѓа во линијата веднаш над Женски форум „Фемина“.
    Како и да е јас освен фактот што ќе дознаеме која е првата отворена тема на фемина, негледам друга потреба за воведување на оваа опција.

11. andy96

andy96 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13
    Знам за тие што имаат 0 одговори, ама јас мислев за тие што имат по еден или два одговори.. нив ги нема во Теми без одговор.. Како и да е тоа беше само предлог :)

12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Соновникот до кај е?Веќе година дена се прави... :?:
    Исто мислам да се освежат игрите, и ове за трофеј што се, и тие во Забава, веќе досадни се...

13. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    да се стават уште интересни игри како црвено топче 2 ама не во забава него во игри за се добиват трофејчиња :wasntme:

14. Kitty.Smiley

Kitty.Smiley Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    9
    Видов едно прашање, каде еден корисник прашува „Како може да го сменам корисничкото име„ и прочитав во правилата, и пишуваше дека не може. Секако дека и кажав дека не може да се смени, но се прашувам ЗОШТО НЕ МОЖЕ?

15. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Предлог: БАН за сите што ставаат туѓи фотки или фотки превземени од нет, како лични фотографии. Ама подитен бан! Срамота е веќе !!!!!!!! :swear:

На kristii, Elennaa, crazylady и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    На ова прашање многу пати е одговорено, затоа што постапката е покомпллицирана, одзема многу време, а и од плус други причини.
    Ако сите можевме да менуваме
    -Ќе се направеше каша-попара од кориснички имиња и немаше да биде прегледно, на пример сега сум сменила (а сте ме знаеле сите како Lux) и многу ќе ме испомешаат или нема да знаат која сум била претходно, а замисли го тоа со 10 феминки итн.

17. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199

го видов ова во СДП, е сега незнам колку се разгледувала оваа идеја и дали претходно е кажано, но добро би било да имаме и списание од фемина, ете пример нека бидат слични содржини како на сајтот + можи во списанието секој број да се објавуваат убави изјави од феминките, или пак да се објават мислења од некоја тема..

18. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    64
    Една моја идеја,кога ќе ни одговорат на нашето поставено прашање некаде да ни стига известување,зошто стварно ќе пишам нешто и по тоа уште 50 мислења па не ми текнува да отворам да видам.. :)

На PeachGirl и andy96 им се допаѓа ова.
  19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас имам еден предлог.
    Тоа е онаа рекламата со колата кога ја вклучуваме фемина, да се направи некако на друг начин, некако по...дискретно.
    Многу нервира, ечи, и додека да се појави иксот пола куќа сте ја разбудиле.
    И ако евентуално не ја тргнете барем направете да не се појавува со секое стискање на почетна ...

Тоа е само мое мислење.

На MissAnn, LivingGlam, femina90 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Има доле лента Премини на Femina.mk. Мора да ја видите, уште пред да се отвори тоа иксот ја има. :)