Зошто така размислувате бре луѓе- зарем никој нема 150-200 денари за едно вакво прекрасно печатено издание полно со убави постови кои ќе ве инспирираат и ќе ви дадат мир.
Која дискриминација е тоа со книгата не сте свесни. Од тебе ќе има мислење, од мене ќе нема и толку фали на форумов за уште препукувања. А од секој ако има мислење, книгата крај ќе нема. И викате книгата со убави постови. Може за мене твојот пост не е убав, за друг е. Може за мене ќе биде стопати поубав пост што би го немало во книгата пр. И кој би купувал книга кога истото го чита попрегледно онлајн? И тоа 150-200 денари можеби секој што има интернет да биде на форумов ги има, ама за тие пари подобро ќе купам книга што не можам да ја најдам на интернет, отколку оваа. Барем јас. И кои убави постови, во повеќето ако не и секој има барем по еден жаргон, постовите се дискутабилни најчесто и ај сеа прво мислење од Секс некое убаво нели, второ од Образование, трето од Кафе-муабети и тоа од темата Испукајте се итн. Пропала инвестиција барем за мене, и многу, многу лоша и досадна идеја. Не е само да ти текне, треба да го направиш за да се продава, а за да се продава, треба да е практично. А не, можејќи јас да го читам цел форум кога сакам онлајн да давам пари за книга и да читам мислења кои можеби според мене не се убави, субјективна работа е тоа. И нема врска тука вредноста на книгите со форумов, баш опаѓа вредноста на книгата како поим ако мислења од форуми почнат да се печатат. Сфаќам јас урбан живот, современ, ама подобро ќе читам книга со мисли и цитати од Големи луѓе што имам што да научам ако веќе читам, а не мое некое мислење таму што сум го пишала во Слободно време, или од некој друг таму за хороскопи. Свашта. Е веќе идејата за списание од сајтов, не од мислењата од форумов е нешто друго, поизводливо. И поинтересно.
Потполно се сложувам со тебе, многу препукувања ќе има зашто немало мое мислење, а имало твое. И плус кој ќе ја купи и прочита книгата? Само ние од форумов.. А за списание од сајтов може..
Во оделот на забава сакам да има, повеке игри за девојчиња, например -И ги чупаш веѓите, потоа и ги отстрануваш акните и митисерите, ја шминкаш, ја облекуваш и тоа се во едно
Би сакала да можи да се види кои теми се сега брзо направени.. на од пр. пред 1 мин и после неа се постари и постари.. тоа е мојот предлог
Па има слична опција на почетната од форумот, како теми без одговор (логички тука се подредени според време темите кои сеуште немаат одговор), се наоѓа во линијата веднаш над Женски форум „Фемина“. Како и да е јас освен фактот што ќе дознаеме која е првата отворена тема на фемина, негледам друга потреба за воведување на оваа опција.
Знам за тие што имаат 0 одговори, ама јас мислев за тие што имат по еден или два одговори.. нив ги нема во Теми без одговор.. Како и да е тоа беше само предлог
Соновникот до кај е?Веќе година дена се прави... Исто мислам да се освежат игрите, и ове за трофеј што се, и тие во Забава, веќе досадни се...
да се стават уште интересни игри како црвено топче 2 ама не во забава него во игри за се добиват трофејчиња
Видов едно прашање, каде еден корисник прашува „Како може да го сменам корисничкото име„ и прочитав во правилата, и пишуваше дека не може. Секако дека и кажав дека не може да се смени, но се прашувам ЗОШТО НЕ МОЖЕ?
Предлог: БАН за сите што ставаат туѓи фотки или фотки превземени од нет, како лични фотографии. Ама подитен бан! Срамота е веќе !!!!!!!!
На ова прашање многу пати е одговорено, затоа што постапката е покомпллицирана, одзема многу време, а и од плус други причини. Ако сите можевме да менуваме -Ќе се направеше каша-попара од кориснички имиња и немаше да биде прегледно, на пример сега сум сменила (а сте ме знаеле сите како Lux) и многу ќе ме испомешаат или нема да знаат која сум била претходно, а замисли го тоа со 10 феминки итн.
го видов ова во СДП, е сега незнам колку се разгледувала оваа идеја и дали претходно е кажано, но добро би било да имаме и списание од фемина, ете пример нека бидат слични содржини како на сајтот + можи во списанието секој број да се објавуваат убави изјави од феминките, или пак да се објават мислења од некоја тема..
Една моја идеја,кога ќе ни одговорат на нашето поставено прашање некаде да ни стига известување,зошто стварно ќе пишам нешто и по тоа уште 50 мислења па не ми текнува да отворам да видам..
Јас имам еден предлог. Тоа е онаа рекламата со колата кога ја вклучуваме фемина, да се направи некако на друг начин, некако по...дискретно. Многу нервира, ечи, и додека да се појави иксот пола куќа сте ја разбудиле. И ако евентуално не ја тргнете барем направете да не се појавува со секое стискање на почетна ... Тоа е само мое мислење.