Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. feferona

feferona Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    94
    Пишува, ама некој си додава повеќе отколку што треба :)

2. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Темата Вашите нокти да се стави во ВАЖНИ :)

На dancing.queen и figgiMK им се допаѓа ова.
  3. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Дали ќе може да се апдејтираат смајлињата (да ги ставите најновите од Скајп што се?)
    Мислам дека во глобала се истите, ама мечето е послатко во новата верзија :wasntme: :$

На dancing.queen и Hipica им се допаѓа ова.
  4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Нееее, не се убави тие :(

5. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Mислев на мечето само :) Не можам да го најдам на google, ама те уверувам дека меченцето е преслатко :)

А, иначе убави се, таман ;)

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Ако може да се направи кога ќе се отвори некоја тема горе да има на пример моите мислења во оваа тема и да се отвора тоа ,да ни ги покажува нашите мислења од таа тема , зашто јас сум заборавила дали негде имам коментирано или не и сличниот коментар го пишувам пак.
    се надевам ме разбравте :wasntme:

На dancing.queen, Breezy и Hipica им се допаѓа ова.
  7. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Предлог да постои еден вид на „нотификација“ кога некој те цитира нема да е лоша идеа...
    да кажеме дека во текот на денот во најмала логика пишуваш на 10 теми нема како да видиш дека некој те цитирал иако имаш маил нотификација кога некој пишал после тебе на истат тема...
    Се надевам дека се разбира на што мислам ?!

На Meggy и SOVRSENSTVO им се допаѓа ова.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Мислам дека премногу невозможни работи барате, искрено. Па не е ова фејсбук за да се прилагодува како ќе ви текне. Толку ли ве мрзи на некоја тема да отворите и да си го најдете мислењето, па да барате сега посебни некои опции за тоа?
    А додека за нотификација ако некој не цитира, мислам дека е редно да се воведе. Јас пишав уште кога се зачленив тоа лето. После мене уште многу се согласија дека треба да има, ама изгледа ништо од сето тоа. Само напразно си кажуваме.
    И друго, поткатегорија Животни мора да има. Во дом е каша попара! Од една страна има еден куп теми за миленици, а од друга пак, какви се собите во домот, ормани, уредувања, соби некои итн.

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114

На секоја тема каде што имаш коментирано има ѕвездичка.
    Ако сакаш да го најдеш мислењето во некоја тема, оди во мислења .
    Потоа каде што е правоаголничето, напиши го името на темата и притисни барај.
    Тогаш ќе ти ги отвори сите мислења на таа тема, а ако сакаш да видиш некое од тие мислења, притисни оди на мислењето.
    Се надевам добро ти објаснив. :)

И да, мислам дека нема потреба од создавање на нова опција за гледање на мислења во некоја тема.
    Доволен е овој начин. ;)

На Hipica и Juicy им се допаѓа ова.
  10. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    ^
    Не го знаев тоа за ѕвездичката..
    Сега ми е полесно .Фала :*

11. Sramezlivoto

Sramezlivoto Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    100
    Приметив дека има повеке гости на форумов одколку регистрирани корисници 105 со 361. Предлагам да се лимитира видливоста на темите во подфорумите, така мислам дека ке има повеке регистрирани корисници и поголема активност на форумот.

12. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Гледам во темите како: Книга која не би ја препорачале, Најлоши филмови на сите времиња и слични теми некои од членовите го постираат само насловот на книгата/филмот и пишуваат: глупав е, досаден, губење време и сл. (не сите членови, секако со исклучоци)
    Јас би предложила да се смени насловот (доколку може) зашто знам дека првото мислење ретко кој го чита (ова за некои од поновите членови), туку го читаат само насловот и БАП! одма ново мислење и тресни некој наслов колку мислењето да се брои. (се извинувам некој доколку се пронајде или навреди)
    Така на пример насловот би бил Книга која не би ја препорачале. Образложи? , Најлоши филмови на сите времиња. Зошто? Сметам дека барем тогаш (најверојатно) би се обрнувало повеќе внимание на образложението, еве како што се случи со Последен филм што го гледав...
    Сфаќам дека тоа е работа за вкус, ама боли кога ќе видам некој вреден и ценет наслов во таа тема. Мислам... :fubar:
    Убаво би било доколку се каже насловот на филмот/книгата, се каже зошто не и се допаднал на членката (деловите со содржината од филмот во споилер секако), па да каже на пр: Ваков филм не препорачувам за оние кои не сакаат да гледаат акција/ хорор со многу потресни сцени/ лесни тин филмчиња и сл.

На dancing.queen, Hipica, figgiMK и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    јас веќе еднаш предложив за темата Последна прочитана книга да не се пишуваат само наслови на книги туку да се напишат ваши впечатоци во споилер.
    Исто така и да има и некоја друга опција преку која можеш да видиш дека некој ти го ви цтирал мислењето, а не само преку пребарувачот со корисничкото име бидејќи веќе извесно време на тој начин неможам да видам дали некој има цитирано мое мислење.

На butterfly.93 и figgiMK им се допаѓа ова.
  14. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    јас мислам дека треба да има категорија животни бидејки се е испомешано во категоријата дом :)

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    убаво си вика првото мислење :) и мене SAW ми е најомилен филм, а многу луѓе :puke: оваа фаца ја прават за него, па тоа е работа на вкус убаво кажа!
    убаво си е пишано,според нас кој е најлош филм
    нека се смени насловот во Hајлош филм на сите времиња (според вашиот вкус)

16. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Би било убаво да го украсите сајтот и форумот,да се осети празнична атносфера и на Фемина :)

И да се стават новата СДК и Општи прашања во важни.
    Ме бунат двете СДК,и секогаш грешам ]:).

На Smilly, Cacy, dancing.queen и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. madamstefi

madamstefi Нов член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    15
    да има повеќе рецепти малку повеке да има тречеви сепак ова е женски сајт и не само за ким кардишијан туку за сите

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  18. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Мислам дека велеше за сајтот, не за форумот :)

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  19. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.111
    Еве најдобронамерен совет. Прекинете со селективно бришење постови, особено таму кај што е без причина. Никогаш не сум кенкала за избришано мислење, форум е, на кој не билдам број на мислења туку пишувам на теми кои ме интересираат. Овој пат ќе реагирам, бидејќи постот можеби содржеше две - три концизни реченици, ама беше се` освен офф топик, и тоа членка ме имаше прашано и морав да ѝ реплицирам. За неполна минута ми отиде мислење, ниту навредливо, ниту надвор од тема. Па уште и немате право да читате информации од оваа тема, страшно ме занима зошто.

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Хммм, проверивме зошто и како е избришано мислењето, ама најверојатно се работи за грешка.
    Затоа доколку е нејасно зошто е избришан некој пост се пишува лп до модератор со прашање, токму од оваа причина, како што е наведено многу пати до сега. :)
    Како и да е, се извинуваме за грешката, а мислењето е вратено во темата.