Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    За ова е одговарана многу поназад во темава па пак ќе се повтора сега.
    Значи во скоро време(точно не знам кога) ќе има нови подкатегории на категориите па така и на Дом ќе има подкатегорија Животни . :)

2. jufche

jufche Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Bi trebalo da Sosotavite forum vo vrska so devojkite koi nemaat Gradi odnosno premnugu im se mali. Mislam deka ima mnogu zaenetersirani vo vrska so toa... Na primer.. kako bi reagiral nivniot decko vo vrska so toa...dali bi mu precelo.. da kazete nesto za da ne se custvuveme nie devojkite glupavo i sl.. samo nemoj da kazete deka ako te saka ke te prifati takava kako sto si..bidejki site go velime toa a nikoj ne go primenuva :) i moze da go smestite vo telo, ili ljubov-vrska..

3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Се согласувам со тоа дека почетната страна на сајтот изобилува со информации поврзани со Ким и нејзиното ценето и успешно семејство, како и Ријана, и се што е поврзано со нејзе.
    Се е тоа океј, новости од „шоу бизнисот“ и сл. ама стварно се претерува. СТВАРНО!

Се гледа која таргетна група се воодушевува на горенаведените личности. :yawn:

На vanessa.k, figgiMK и starbucks им се допаѓа ова.
  4. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Јас би дала идеја да на новите членови им се даде некаков лимит од на пр. 100-200 направени мислења (сигурно до тогаш ќе прочешлаат по темите што има а што нема) па потоа да отвараат нова тема. Вака некои се зачленуваат само да се рекламираат или отвараат дуплии теми и модераторите си имаат повеќе работа :D

На Beauchamp и vanessa.k им се допаѓа ова.
  5. vanessa.k

vanessa.k Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    15
    Јас мислам дека треба да објавите некоја тема за пријателство..оддамна немате направено такво нешто а мислам дека многу од нас имаат потреба од тоа..

6. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    Рекламите од Бимилк на почетната страна го стеснуваат просторот за текст и страшно се малечки буквите, мора постојано да зголемувам ако сакам да прочитам нешто. :worried:
    Предлог: најдете некое друго решение, поинаку поставете ги рекламите, без да одземаат од ефикасноста и убавиот изглед на сајтот.

На Ann.94 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    И јас морам да се пожалам од рекламите. Навистина се премногу. Сфаќам дека се потребни за да се одржува сајтот, но кога не може да се намалат барем поинаку распоредете ги. Посебно рекламава со Мараја Кери со песната, ми го кочи компјутерот..

8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Мене пак ми се допаѓа како е среден сајтот, мислам дека не се премногу реклами, а за рекламата со Мараја со песната, со прекини беше, сега незнам, мене не ми кочеше компјутерот.Тоа може и до интернетот е :?:

9. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Почесто да се менуваат Цитатите на сајтот (сметам дека во изобилие има убави мисли и мудрости, па добро е и почесто да се менуваат).

Новостите од Шоу-бизнис се смачени - едно та исто - бибер, гага, ријана, кардашијан... зарем до толку нема други поквалитетни славни личности? Па и не мора да се славни, само нека бидат добри, квалитетни, да може нешто да се научи од нив...

На wolf4e, LivingGlam, Hopeful и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.365
    Допаѓања:
    3.698
    Би сакала да прашам нешто што може и е безврска ама сепак :)

Дали може мислењата што ги имам напишано да ги читаат само членовите на феммина? Или пак , ајде да останат отворени и за оние кои се гости но да немаат можност да пребаруваат по мислењата на членот туку само да можат да го прочитаат во темата каде е дадено мислењето?

11. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Нерегистрираните, односно гостите можат да ги читаат мислењата, а мислам дека и може да ги пребаруваат твоите мислења, ако отидат на твојот профил, но полето за пребарување што е во десниот горен ќош не можат да го користат. :)

На Miss666 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Гостите може да читаат мислења, ама не можат да им ги гледаат профилите и да разгледуваат низ мислењата на форумџиите.

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Angie.97

Angie.97 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    14
    па во моментов немам некоја посебна идеа, ама сајтов ви е навистина прекрасен.. не за џабе имате освоено награда за САЈТ НА ГОДИНАТА!
    супер сте .. прекрасни .. поздрав. :)))))

14. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Мислам дека би требало бројот на мислења потребен за влез во скриеното катче да се зголеми на 500. И така има форумџики кои за еден ден стигнуваат до 500 мислења.

На x.Daisy.x и Snow-Queen им се допаѓа ова.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ова незнам дали е предлог, повеќе е како критика, или штознам што, но мислам дека е ред да се разгледа. Имам приметено дека копчето Ми се допаѓа на велико се злоупотребува, и мислам дека е редно да се тргне од употреба. Несакам да грешам душа, Рејнбоу знае, т.е. ја известив за тоа што го имам забележано, но ред е малку и админите да се приклучат на форумов, да видат што се случува. Фрчат двојни профили, оттаму си стискаат ми се допаѓа на оној регуларниот што им е, и што е најтрагично таквите се почитувани членови.
    Мојот предлог е да се тргне опцијата Ми се допаѓа, а моја критика кон админите (не и модераторите) е да се приклучат малку, затоа што хаос е, а модераторите сами неможат да се снаоѓаат.
    Плус имам и сознанија како одредени феминки се мешаат и по приватни животи на други, ама не би за тоа сега да зборувам, само сакам да предупредам да пазите на кого и што доверувате.
    И тој предлог, да се воведе некаква казна за таквите работи, додека не сме почнале да губиме квалитетни членови поради нечии болни умови.

Едит. И предлагам бан за оние што лепат лажни слики во Модни критики, и исто и за троловите како мадамстефи.

На FortuneTeller.xD, zhap4e, Rozich и 18 други им се допаѓа ова.
  16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    :fubar: Божеее зарем некој има време са се замара со двојни профили и да си стиска ми се допаѓа
    Ако е навистина така,треба да се најде некакво решение.
    Но тоа да не биде укинување, зарем ние ќе си кратиме наши функции,и систем на работа заради некои кои тоа го злоупотребуваат?Епааа ја сметам НЕ, туку тие таквите треба еден новогодишен БАН (може и привремен,како прва опомена)-предлог

17. Buoo

Buoo Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Јас би сакала да објавите нешто поново на убавина и мода и би сакала на новости нешто за тејлор лотнер ..многу би била благодарна за тоа ..и исто така и јас би сакала да ги намалите да имаме 50 мислења за да можаме да имаме чет ..
    и извинете можеби ке биде смешно тоа што ќе ве прашам но нова сум ове ако можзе да ми објаснате што значи тоа цветчето.благодарам :)

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Најпрво добро ни дојде на форумот :hai:
    Како ти се зголемуваат бројот на мислењата, така цветчето се помрднува, и на одредени скалила менува боја.

Целта на цвеќенцата е да ги истакнат поактивните членови на форумот. Се добиваат според бројот на испратени мислења:
    Сино цвеќенце – 100 мислења
    Зелено цвеќенце – 500 мислења
    Жолто цвеќенце – 1000 мислења
    Црвено цвеќенце – 5000 мислења
    Розово цвеќенце – 10000 мислења

На Buoo му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Најпрво добредојде, а на прашањево ќе ти одговорам, ама дека нова не би било лошо да си ги прочиташ правилата на форумов.
    Цветчето се менува со менување на бројот на мислења т.е колку повеќе мислења повеќе менување на цветчето. Од 50 е бело, па натака 500 плаво, зелено, жолто итн. :)

20. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    Токму така, мислам дека тоа копче-ми се допаѓа е сосема непотребно, не-особено што веќе одамна ја изгубило функционалноста одн.намената. Мислам дека одамна некој предложи да се укине истото во кафе муабети, зашто смешно делува неговата употреба таму и тоа ми се допаѓа-не е ниту приближно меродавно за квалитет на нечиј пост бидејќи се употребува во непотребни ситуации.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.