Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Подобро ќе беше да имаше Благодарам (за совет, одговор на прашање...).
    Ми се допаѓа = лајк = фб - и тука се крши филм.
    Баш природно си функциониравме и без тоа.
    Овде сме собрани да подискутираме, да изразиме чувства, фустрации, маки, и секако да се посмееме, утешиме... не ни се потребни лајк4иња ;)

На dancing.queen му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    А јас мислам дека треба сите да знаеме кои се тие феминки. Добро е да знаеме со кој си имаме работа и какво чудовиште седи позади некој аватар.
    Не е фер вака, пазите се та пазите се, а некој, како јас на пример, врска нема што се дешава. А треба да се знае мислам, сите сме вклучени во овој форум и сите заслужуваме да дознаеме за кој се работи :)

На zhap4e, AnaKarenina, MacaLove и 3 други им се допаѓа ова.
  3. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    kafe-muabeti/clenka-za-koja-ste-imale-pogresno-mislenje-t9585/60.html

На Magnolija и Offspring им се допаѓа ова.
  4. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Незнаев каде да пишам... има ли тема жалби и поплаки? :)

Таман ќе ги научам аватарите кој чии е, ќе го сменат....епа нема смисла

5. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Имаше,ама избришена е мислам :!:

6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Значи тоа „ ми се допаѓа“ е со цел да се заблагодариш некому, затоа е и поставено.

На Linn1 и Snow-Queen им се допаѓа ова.
  7. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    ^Или дека се сложуваш со нечие мислење.

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  8. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    за да се заштеди време можете да напраите да ни стига известување кога некој ке не цитира
    озбилно многу фали ова :)

На zhap4e, AnaKarenina, figgiMK и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Да биде забрането зборување за храна освен во соодветната категорија во која има многу теми наменети за тоа.За оние кои ќе ставаат слики од нивните специјалитети по останатите теми да бидат наградени со казна.

Мислам нема смисла сите да испоцркаме пред монитор :lol: Фала, пријатно!

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Дефинитивно треба да се тргне копчето „Ми се допаѓа“ бидејќи во сите расправии на форумов е замешано. И онака веќе скоро никој не ja знае неговата намена. Мало потсетување:

И не се карајте за секоја ситница, ем им отворате работа на модераторите, ем го уништувате форумов. Поздрав. :hai:

На figgiMK, zhap4e и anneyy им се допаѓа ова.
  11. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Од модни критики (ако биде отклучена) обавезно да се тргне Ми се допаѓа. Затоа што под добра слика не се подразбира квалитетно мислење,
    A и се повеќе се ставаат лажни слики, постирани со цел да соберат лајкови и ако тоа продолжи ќе останеме без темава.

П.С. Јас немам ставено моја слика, но редовно ја следам Модни критики и не би сакала да биде избришана.

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Тие што ставаат лажни слики, се лажат себеси а не нас
    до толку може да процениме дали се реални

а тоа за собирање "ми се допаѓа" :D :D детски памет од нивна страна ако заради тоа си го губат времево на форумот

13. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    еден предлог до феминките: да не се користат темите за меѓусебно препукување, да избива кавга, од ништо да се прави нешто, како што беше случајот со темата модни критики.. поради една феминка за која незнаеме дали навистина ставала лажни слики или не, ние да ја губиме целата тема.. веднаш пресудивте, не оставивте ни да објасни.. не бранам никој, туку едноставно ги бранам правилата на форумот.. ако мислите дека некои слики се лажни, можете да ги пријавите кај одговорните за овој форум и готово.. не мора 10 страници да се полнат со кавги во врска со тоа.. и тука ја нема вината само еден, туку повеќе од нас.. кавгата во темата не ја направи ниту таа што ги постави фотографиите, ниту таа што прва ја обвини, туку сите останати..
    да скратам, тоа што сакам да го кажам е да не правиме "гужви" низ темите за ништо, туку да ги користиме за тоа што се наменети.. ако сметаме дека некоја од нас ги прекршува правилата, можеме само да испратиме порака до некој од одговорните и тоа е тоа.. не мора да се создава кавга без причина.. или пак немора да се трупаат темите со цитирани мислења од некои трол профили, како што беше случај пред некој ден (не се сеќавам на името на лажниот профил), не мора постојано во секоја тема да се коментира за тоа..
    затоа постојат модератори.. за да ги средат таквите работи.. ние не сме тие кои треба да судиме, ние едноставно можеме само да помогнеме, со тоа што ако забележиме некоја неправилност- ќе ја пријавиме кај модераторите.. и готово
    на форумот постојат многу поубави работи од неколкуте профили на луѓе кои едноставно не знаат што да прават со себе и со својот живот.. :)

На CIA, Divinebutterfly и blueeparadise им се допаѓа ова.
  14. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266

освен во модни критики како што спомнале погоре, копчево е злоупотребувано и во специјален поздрав до каде што се редат имиња на форумџики без врска знаеме со каква цел.

На HeelsLover, Ashling и Meggy им се допаѓа ова.
  15. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Ако не добиеш лајк во специјален поздрав до, каде на друго место?
    Навистина без врска
    па кога ќе прочитам долгометражни листи на поздравувања и знајни и незнајни т.е.прочитав неодамна кога се пребарував сама во случај на некој цитат, превртувам очи.
    Не дека навистина сакав да ве поздравам,ама редот е таков.

Но, не сметаат лајковите пошо и онака нема никаква листа на квалитетни мислења по лајкови.
    Ако постоеше таква листа, "имав секс", "поздрав до 1..1001 *набројани членови*", "мачето ми умре" ќе беа најквалитетните мислења на форумов.

На Magnolija и HeelsLover им се допаѓа ова.
  16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Има листа
    thankslist.php

Мене не ми пречи некој да ме поздрави, и одамна уште додека бев модератор предложив таа тема во играчница да се префрли поради оваа злоупотреба, но ми пречи кога ќе видам копирано од кои се онлајн моментално и шлапнато во темата. Мислам, се знае со која цел е.

17. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Не листа на членови , туку листа на најпопуларни мислења според копчето "ми се допаѓа".
    Значи највисоко рангирано мислење.
    И ако некој прочита дека е некое "Раскинав со дечкото што ме малтретираше", а гледаш на друга тема некој открива топла вода, ќе бара поп да го благослови и да си легни мирно во постела.

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Исто. Ниту пак мене ми сметаат лајковите, ниту пак ги штедам, ниту пак ги злоупотребувам. И секако, сликата за феминката не ја градам врз основа на нив :)

Само еден апел до драгите феминки. Ако постои некоја дебата со аргументи и цврсто стоење зад својот став, не значи дека постои препукнување и дека треба да се расфрлаат со пуканки одма. ( не мислам за караницата од модни критики :D ).
    Ова е форум и секој има право на свое мислење, а сите не можеме да размислуваме исто!

На Asterion, LivingGlam, Hipster и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Каков ум треба да си за да направиш лажен, дупли прифил како сакате кажете го, само за да собираш повеќе лајкови??? :headbang:
    Или тоа сеа што викате за поздравите до 10 реда со секој што е онлајн???
    Баш сега заприметив, ретко ја отварам таа тема, и тотално сте во право.
    Јас сметам за себе дека имам бујна имагинација, ама што Стивен Спилберг уфилмани мозоци имало не сум знаеле :fubar: Свака ви част и тоа не е лесно сигурно...
    Сеедно ми е дали имам 200, 300 или 1000 лајкови. Не сметам дека тие ме прават ништо појака!

20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Тргнете ја таа рекламата за наградната игра на Севентин, завршена е. :)