Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Мене ме интересира што мислат самите админи на ваквите реакции. Особено за идејата од ЛивингГлам..

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.107
    ^И мене ме интересира.

А за модни критики исто така администраторите се чекаат да одлучат за судбината на темата. :)

3. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакате да се смири ситуацијата со темата Модни Критики ? ! ? :wasntme:

Блокирајте ја опцијата ЛАЈК на споменатава тема . Јас ви гарантирам ќе се полнат 5 страни за недела и пол :D . Лајковите си го прават своето уствари ко наслов статија ЛАЈКОВИТЕ И НИВНОТО ВЛИЈАНИЕ :wasntme: . Ќе видите штама на темата ако не е вака јас се откажувам од форумов не можам да речам сечам глава не можам да докажам :geek: . Ај да не се лажеме уште фали некоја и со пижами да се избаци јас и мојата комбинација :drunk: . И немојте одма со камења по мене сите знаеме дека е вака .

На innablood, WhiteAngel, cinderella5 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    Izvinete za latinicava. Nie ja sakame temata, ne lajkovite. Isto kako vo igri neka se iskluci taa opcija. Ne veruvam deka site stavaat sliki za lajk. Jas si stavam slika za da procitam komentari i tie poveke mi znacat nego lajkovite pod slikata.

На La.Reina.Del.Sur, Chocolate.me, Strumfeta93 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Во тој случај можеби си една од оние што се бројат на една рака , можам слободно да кажам да не и се битни лајковите ...
    Немој да ми кажете дека немате забележано дека некои тотални анонимуси што ги има само во кафе муабетот ќе се избацат со комбинација де :tmi: дека на нив им е битно вашето мислење ? ! Стварно ? :^) :wasntme: ако е така им треба совет тогаш има тема КАКО ДА ИСКОМБИНИРАМ ако била за совет работава.Факт е дека Модни Критики стана ко банка . Ти притребале лајкови трк до темата . А да не праиме муабет што ќе се избаци некоја феминка со облека што СТВАРНО е за :Down: и гледаш 5485454544589 лајкови . Се лајкува корисничкото име или комбинацијата ???
    А да и ова малку е комотно да кажам не фер спрема други феминки да билдаш рејтинг со постирање на комбинации . Секоја чест на тие што не ја ЗЛОУПОТРЕБУВААТ темата , ама ретки се од да да . Не може тој член бар за мене да има иста вредност како некој што го има секаде макар имал и 50 лајка .

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    ве молам да се научи зборот Cпоилер
    вечно благодарна
    лудото :D

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Daniella

Daniella Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    44
    Имам еден предлог за Фемина.
    Водена од примерот на други форуми (повеќето странски), сакам да предложам да се воведе некој вид на нотификација за челеновите кога нивното мислење ќе биде цитирано и кога нивното мислење ќе биде лајкнато. Мислам дека многу ќе ни олесни на нас членовите затоа што ќе бидеме во тек со она што не интересира и со темите што ги следиме, инаку, вака е многу непрегледно и одзема време и нерви додека ја рефреширам страната, па да прелистувам за да видам дали некој одговорил на прашањето или не...
    Сериозно, земете го ова во предвид.

На Bright и ceca-1 им се допаѓа ова.
  8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Еве брз одговор. Даниелла не се секирај, земено е во предвид сигурно, а и башка е многу дискутирано и прашувано за ова истово. :)
    А ако сакаш да видиш кој те цитирал имаш друга опција во http://forum.femina.mk/search.php напредното побарување да си го пишеш корисничкото име и ќе ти излезе се кај што имаш ти пишувано.

9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Да бидам искрена,мене дури и лајковите во Модни критики не ми сметаат.Иако ретко ставам комбинации,речиси никогаш.
    Не ми пречи ако под сликата на некоја феминка има безброј лајкови,затоа што ако комбинацијата е добра не гледам зошто да не кликнам ми се допаѓа,ако веќе не ми се остава коментар или немам никакви забелешки.Ако е затоа во сите теми треба да се забранат лајкови затоа што реално има многу теми во кои се пишуваат мислења со јасна цел да се добие лајк.Еве,која е поентата во Смешни мислења да има опција за лајк? Ќе си прочитаме,ќе се насмееме и толку.А вака приметувам дека има некои членови кои само ќе го пренесат мислењето на некоја форумаџика и се трупаат со лајкови.Овде барем на модна комбинација се клика ми се допаѓа.

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Daniella

Daniella Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    44
    Да, Лукс, знам за ова. Ама сепак не е исто како да ти стигне нотификација, нели? :) Ајде, се надевам дека наскоро ќе бидеме подновени :)
    Се извинувам ако се повторувам, ама не ја прегледав цела тема па затоа само директно прашав.

11. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.352
    Допаѓања:
    286.324
    Не сите се замараат за тоталните анонимуси или за девојките кои добиваат лајкови поради име, а не креација, само некои ;)
    За што може на некого да му притребаат лајкови? Може јас не сум у тек, ај некој нека ме просветли :^)
    Каков рејтинг какво кревање....
    Ако некој решил да биде активен во тоа катче и го нема насекаде низ форумов каква врска има тоа со фер плеј?
    Очигледно не му е битно колкава е неговата вредност во туѓите очи, не се ни труди, си има афинитети кон таа тема и ништо више.

Јас добивам впечаток дека затворањето на темата нема врска со офф топиците или евентуалните крадени слики, туку оти премногу членови се замараат со темата или со тие кои активно ја посетуваат.

На JoxyTheFreak, La.Reina.Del.Sur, JuLleE и 7 други им се допаѓа ова.
  12. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Еден мал предлог мислам дека темата Гинеколошки преглед треба од категоријата Секс да се префли во категоријата Здравје.
    Пишав во друга тема , ама тука е местото на ова.

На maca99 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  13. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Зошто толку строго се држи темата Општи прашања, кога е општа тема?

Колку убаво беше со СДП, што ти текнеше на умот си прашуваше без проблем и одма си добиваше одговори. Сите среќни и задоволни.

Сега со Општи прашања, ми е страв да прашам нешто.

Се согласувам да се почитуваат правилата прашањата да се поставуваат во дадената тема, ама во СДП се` одеше многу побрзо.
    И зошто да е средена? Не верувам дека некој од прва страница си ја чита па бара одговори. Сите конкретно кога бараме нешто одиме на темите.

Така да, дајте ни малку слобода, немојте и овде на форумов да не` држите стегнато.

На Doozy, Miss-Independent, Trendafilka и 11 други им се допаѓа ова.
  14. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    со Модни критики (за не толку храбри феминки) што ќе се прави ?

15. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Ај, нека им текне па што побрзо да ја отворат. Без неа форумов ми е мнооогу празен.

16. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191

Не прашувајте во темите зошто ви било избришано одредено мислење, заклучена одредена тема и сл. Најверојатно не сте ги почитувале правилата. Ако сметате дека некое ваше мислење било неправедно избришано, испратете лична порака до некој од модераторите.

17. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Точно, мислам темата Општи Прашања, е многу почитана од соодветната тема за прашање. Се сложувам дека се држи многу строго. Ако прашаш, ти бришат мислење. :!: :swear:

Темата Модни критики (за не толку храбри феминки) да се отвори. Мене ми значеа коментарите, учам од нив.

18. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.107
    Па мислам дека низ странициве наназад се согласивме дека е потребна една тема за општи, кратки прашања за кои нема никаква тема, дека сдп се искористуваше до максимум, па затоа и таква тема е отворена. Јасно си стои во воведот и тоа е тоа. :)

19. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Да,ама планирате ли СДП да ја отклучите...којзнае колку месеци е заклучена,уште ли се бришат оф-топици :^)

20. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.107
    Нема да се отклучи сдп, затоа си е новата тема. :)