literatura-i-umetnost/izreki-pogovorki-mudri-misli-sekojdnevni-pouki-i-slicno-t4085/3910.html#p1127526 literatura-i-umetnost/quotes-interesni-pogovorki-t3561/460.html#p1127450 Темиве нели се исти? Ако не се,де некој нека ми ја каже разликата,што треба во едната,а што треба во другата да пишувам? Де спојте ги,оти и во едната и во другата се пишуваат исти работи.
^и јас еднашка пишав за ова, ако не се лажам одговорот беше дека едната тема се народни изреки,различни поговорки, поуки, кратки поучни приказни. а quotes, се изреки и мисли од одредени личност,и се пишува од кого се
Различни се темите, ама очигледно ако се продолжи вака најубаво ќе биде да ги споиме. Во изреки се пишуваат народни мудрости, поговорки, а во quotes, цитати од познати личности, ама некако не се прави разлика. Ќе се разгледа нивното спојување.
Кога пријавуваш нечие мислење, пишува Извести ме за исходот на пријавата Да/Не. Зошто не стига никакво известување за тоа?
Јас викам во категоријата за Серии да се направи нова подкатегорија за турски серии. Затоа што пренатрупано е со турски глупости и не може човек темите за другите серии да ги најде.
И јас мислам двете теми со поговорки да се спојат поубаво ке биде, ме збунуваат вака. Инаку не е лошо да се прочешлаат и темите од категоријата Љубовни проблеми. Има еден куп теми а сите се некако слични или исти, секој што си имал проблем си отворил тема. Видете таму што може да се спои спојте.
Па гледав и следев некој од категоријата Слики во Мода и стил ставале по една слика само за да и се зголеми бројот на мислења по една слика и ништо коментар па може еве во тааа категорија да не се бројат мислењата(но тоа само за слики).Може да се ограници бројат на лике во 24 часа на прилет 12 МИ СЕ ДОПАГА во наредните 24 часа можеш да ставеш но тоа да биде од кога си се најавил на пример Денес сум се најавила од 9:00 наутро но утре до 9:00 да имама 12. Или кога ке го уклучиш на некој профилот да го разгледуваш на има Стетистика од игри.кои му се омилени,која последна ја играл и резултат.И тоа кога пријавуваш мислење да ти доага во известувања а не на меил.
^тоа за ограничување на опцијата МИ СЕ ДОПАЃА според мене е глупо. Ако некој е дојден заради тоа нека пише јавно, јас лично на сите мислења ќе му ставам МИ СЕ ДОПАЃА Па не сме ние мали деца овде да се ограничуваме, сметам дека до толку имаме во главата. Зошто за се мора да се има ограничувања.
Искрено не ме занима многу што се брои како мислење а што не поради тоа што не сум овде за да трчам по цветчиња. Ама мислам дека е некако нелогично да не се бројат како мислења постовите во Сакам да кажам кога толку убави работи таму се пишуваат а е потребно и многу инспирација и креативност додека оние што слушате во моментот, што јадевте вчера, што планирате да јадете се бројат како мислења . Ете, чисто некој мој предлог. Не мора сите мислења во Кафе муабети да се бројат ама оние во Сдк мислам дека заслужуваат. Воедно да не се бројат оние што ги споменав затоа што многу пишуваат таму само колку да билдаат број на мислења, чест на исклучоци секако.
Anathзапиши ни броеви на кои можеме да донираме од операториве И ВОЕДНО ЕДЕН АПЕЛ ЗА СИТЕ ФЕМИНКИ ДА ПОМОГНЕМЕ СО ДОНИРАЊЕ КОЈ КОЛКУ МОЖЕ ЗА ОВИ ДВЕ МАЛИ ДЕЧИЊА
Ок, гледам дека Гордана ме изигнорира, а уште сметам дека имам поента, па ќе пишам јавно во темава. kanta/posveta-na-kniga-t12732/#p1144105 Наводната "оригинална" тема која првично била отворена воопшто не поттикнува дискусија, изгледа несериозно со латиницата и веќе долго време не е активна затоа што е поставено прашање и веќе е одговорено на него. Новава тема поттикнува убава дискусија, има што да се пишува и може колку-толку да ја живне категоријата литература на која и’ недостигаа активност. Предложив по лп барем да се префрли постот на Батерфлај во старата тема, ама . Мислам, девојката се потрудила и неправедно е оваа тема да оди во канта наместо претходната. Само насловот на темата е ист, не и поентата. Темата не е дупла, сакам да заклучам.
Зошто да нема известување кога некој ќе те цитира или кога ќе и се допаќа мислењето? Слично на фејсбук, но мислам дека е многу корисно!
Затоа што оваа платформа не го подржува тоа или така нешто. Се разгледува оваа опција ама не е можна од некои причини јасни на тие кои работат на форумот, јас не знам да ти објаснам. И истово е предложено неколку пати.
Темата е дупла, јас веќе и ти одговорив на порака што ми ја прати, што значи не те игнорирав.Веќе ти кажав дека и на старата тема може да се дискутира, самата тема, сама по себе поттикнува дискусија и нема зошто на истата да не пишува секој, без разлика што во воведот е само прашање поставено за помош.Секако дека може старата тема да поттикне дискусија.
Ме изигнорира кога ти реков да го префрлиш новото мислење што поттикнува дискусија во старата тема или не? Да или не - те молам не ми врти одоколу.
Бидејќи предложено е за нотификација за цитирање или за ѕвездички,предложувам кога ќе се отвори листата со ѕвездички да ги дава сите членови а не до 100