Да....Али јас предлагам да може да се повика форумџика на приватен чет а групниот пак нека си работи како досега
Ајде бре луѓе, и чат сега, лајкови имате, уште и чат фали, па да биде втор фејсбук ова. Иначе, дали може да воведете една опција да не може секој да ни ги гледа мислењата? Јас мислам оти е фер. Или пак ние ако сакаме да не ни ги гледаат, по наш избор. Едит: Скоро половината од членовите имаат 0 мислења со што тие не планирале да бидат дел од форумов. Зошто таквите профили да не се избришат, само место зафаќаат?
Ми дојде идеа кога ќе отидеме на некој на профил да пишува кога му е роденден(тие што имат дата дадено) а ако му е денес да има натпис некој дека денес му е роденденот или некое знакче за роденден
луѓе стварно да имаше некоја опција да не можат сите да ни ги гледаат мислењата -.- мислам стварно е многу глупо -.-
Луѓе , напнавте више со ова да не може секој да ви ги гледа мислењата , па форум е ова побогу , која е целта на еден форум ако другите не можат да видат што сте напишале . Пред да се регистирате убаво прочитајте ги правилата па после одлучете се во која тема што ќе пишувате . Ако несакате некој да дознае нешто од вашата интима едноставно не го пишувајте и завршена работа . Значи : правилата се дека секој кој што е зачленет тука без разика на број на мислења има право да го разгледува вашиот профил и точка . Незнам како и после толку објаснувања уште неможете да сфатите и едно исто прашање секој ден се поставува...
Како што има опција Пријави го ова мислење да има опција Пријави го овој член т.е трол за да биде баниран.
Нема потреба од таква опција, пријави мислење од членот и наведи дека мислиш е трол и треба да се испита.
А нели може накако да се вметне од комп да се стават слики во ЛП малку е комлицирано да ги ставаш на нет, па да копираш
Не може да се стави таква опција, веројатно ќе биде можно кога ќе се префрли форумот на новата платформа.