Муабетот ми беше да има тема само за наши слики кога сме биле ние мали а темата мода за клинци и клинцези да си остане и во неа мајките да ставаат фотографии од нивните деца
Ако некој не ти стисне ми се допаѓа тоа не значи дека мислењето е лошо или глупаво. А на форумот има многу членови што пишуваат глупави и непотребни коментари па можеби ќе се замислат кога ќе видат на колку членови не им се допаѓа нивното мислење.
^Со самото тоа како си го склопила ова Нема потреба од вакви непотребни работи.... јасно ми е до каде ти е логиката, ако тебе не ти треба такво копче не го користи. Тоа не значи дека другите не треба да ја имаат таа опција. Сега да имаше такво копче ќе го стиснев на твоето мислење.
Ти викаш зошто др кои сакаат да немааат такво копче.Е па кој се тие другите? Само ти? . Евее да имаше и јас ќе ти кликнев на твоето мислење,бидејки непотребно започна кавга само за едден најобичен предлог.
(*Во овој пост нема никаква употреба на сарказам, иронија и било што што содржи навреда и да не се свати таков) Вака.... Да кажеме стават Не ми се допаѓа копче И сега рандом членка постира мислење и оп дисјалк од овај , дислајк од онај ...и се собере 10 лајка 14 дислајка Кога ќе ги види кој све дислајкал ќе има коментар "Omg what a bitch" или полошо.. но не е тоа поентата... И така љутината и одмаздата ќе настапи на сцена каде што ќе има counter-attack , поточно она ќе стисне дислајк без никаква причина ...потоа ќе се створат како групички каде ќе има напади и дислајкови , ќе има многу девојки кој ќе бидат повредени и тоа ќе влијае на целиот форум , нешто подоцна тоа ќе влијае и надвор од форумот каде што би можело да дојде и до 3та светска војна ....всушност истрошив цел саат планирајќи како може да дојде до тоа и ВЕРУВАЈ , ако почне кавгата ќе дојде ... Да сумираме Никој , ама баш никој ...дури и тие што ќе кажат дека нема да им смета .... ЌЕ им смета , ќе биде лошо за форумот и нема шанси да се подобри , само полошо ќе стане... Од среќно и убаво место , форумот ќе стане фронт на војна од dislikes Така да НЕ , све само немој "Не ми се допаѓа " копче да измислите ....... PEOPLE WILL DIE WOMAN
Еден предлог , со новава платформа на форумов, да направите и една нова платформа за сајтот.Ако не друго, барем срањава за Кардашијан, за Тајра без шминка , прстенот на Блејк ( за кој патем ЕПТЕН ме заболе да видам каков е ) и слични други глупости да не објавувате, зошто уште постојат психички здрави луѓе што сакаат да прочитаат нешто НОРМАЛНО и ПОУЧНО.
Со извинение, ама претеравте со „желбата“ да се има смајли што се крсти. Во почетокот беше интересно да се спомнува, ама веќе излезе од мода и тоа и пуцките кога има расправија/дискусија. Нели, на новите членови треба убаво да им се објаснат правилата на сајтот, какви теми можат да се отвараат и во која категорија, а не веднаш - БАМ - смајли што се крсти. Нема смисла истите кои тражат „мир“ и убаво однесување на форумот, да го тражат и смајлито.
Еве ви еден генијален предлог, тргнете го банеров од Вип додека не сме почнале да ви бараме оштета за очиве.
Неможе да го тргнат бидејќи ВИП е спонзорот за новата платформа, одсега натаму се ќе биде во знакчето и боите на ВИП.