Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Значи, имаше една тема во „Кафе Муабети“ се викаше ТВ канал ФЕМИНА така нешто.. Зар не може да се направи такво нешто и да се воведе во лентата кај што стојат: УБАВИНА и МОДА, ЛУБОВ и СЕКС, ДИЕТИ и ФИТНЕС,........... ФОРУМ и на крај да речеме да има ТВ канал ФЕМИНА, па таму да има разни работи, како туторијали за облекување, козметика, зборување за хороскоп, а да биде уредувано од феминките, или пак тоа може да биде сместено во ФОРУМ.. Размислете, баш би било интересно, нема баш секој сајт нешто такво, па и талентираните феминки можат да се покажат! :) :)

Позз! :*

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  2. imorena

imorena Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    3.456
    Предлог - избришете една од темите што се за сликите од животинско царство.
    Едната е во слободно време, а другата во категоријата дете. И во двете се пишува за менување на сликичките, па добро би било сите да бидат во една иста тема.

3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Не било лошо,ако може Реин и ако не и е тешко, да отвори на некоја од сериите или филмовите, горе гласање за кој ви е омилен лик, сум видела на други форуми и многу симпатично доаѓа.

4. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Дајте ве молам кај серииве и филмовиве распоредете ги амерички, турски, шпански... измешани се сите и збунуваат дополнително. Кога отворам од турскиве серии нервози ме дрмаат :doh:

На mimiiiii му/ѝ се допаѓа ова.
  5. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    хмм... не може ли кога некој негде не цитира да ни стигне известување некое или ЛП зашто ако некој на пр. сака нешто важно да искритикува со моето мислење, јас сигурно ќе заборавам и нема да се вратам пак на тоа мислење, а сепак сакам да видам што било? Може?

6. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Па ти можеш да видиш во секое време кој те цитирал ;)

7. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Треба преименување на голем број теми, особено во Прашај гинеколог.
    Која нема голема почетна буква, која е на латиница....

8. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Еве овде ќе си го напишеш корисничкото име и можеш да видеш кој те цитирал тој ќе споменувал и сл. :)

Прикачени фајлови:

• Untitled.png
      Untitled.png
      Големина на фајлот:
      259,2 KB
      Прегледи:
      211
    На SexyLady и sweet-star им се допаѓа ова.
  9. extremelil

extremelil Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Би било интерсно доколку форумот би бил малце по среден.Исто така би било интересно доколку се направат поголем број на ранкови како админи, модератори од повисок ранг, субадминистратори или како и да е, за да има повеке заинтересираност , која и онака е на доста високо ниво.

10. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Мој предлог мислењата на членовите да не се покажуваат за членови без сино цветче , кога одиш прегледај ги мислењата доколку немаш сино цветче да не се покажуваат така многу ке се зголеми приватноста според мене ...а и веројатно има ваков предлог за секое мислење да има нотифакции ако некој коментирал на таа тема

11. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Би сакала пак да може да гледаме на фемина која е моменталната температува во градовите низ Македонија.

На Chocolate.me, Hipica, Cacy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.710
    Супер е форумот, едниствени две нешта што ми сметаат е што мислењето може да се редактира само пола саат после пишувањето и што може да има само 10 смајлиња :^)

13. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    24.008
    Би сакала ако може да има специјална мобилна апликација за форумот Фемински.
    Многу ќе ми се олесни пребарувањето низ форумот во моментот кога не сум пред лаптоп, а ми треба нешто итно.

:!:

И нормално, нека биде оптимизирана за iOS оперативен систем.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Dreem.Girl

Dreem.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2012
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    118
    се убаво само не е фер што ја заклучивте темата труднички муабети ;( занм дека што не интересира може да си побараме низ темите но не е исто :doh: на таа тема сите бевме во тек кај која што има ново си беше тема за опуштени муабети... Ве замолувам да ни ја вратите знам дека на многу мешинја им недостига оваа тема :( мене ми даваше волја со тоа што секој ден прво уклучуванје си читав труднички муабети и се релаксирав а сега се чувствувам многу осамена од кога ни ја нема оваа тема :worried: :worried: :worried:

15. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
    Да се украси празнично форумот! :D

Инаку и јас го поддржувам оној предлог за мобилна апликација(Андроид и iOS) Фемина. :)

На Oxymoron му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Би било одлично да има страна само за рецензии, оценки на козметички производи па да полесно дојдеме до одреден производ, да не барам по странЦките сајтови, би било добро и овде да има...се разбираме нели :D Вака нешто http://www.neseser.hr/recenzije.html

На Oxymoron, Hipster и Beauchamp им се допаѓа ова.
  17. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    686
    Убвао би било да имаат некои тестови тука (пример Колку знаете да го излудите партнерот?Дали живеете во љубовна илузија?Дали знаете како да го задржите?) :)

18. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Темата Направи сам , да се подели на идеи за направи сам и посебно за да ги гледаме изработките на феминките , убави идеи има од предлозите што се даваат ама некако се пренатрупа затоа да има посебна тема , а изработките и советите како да средиме нешто на посебна :?:

19. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Веќе се жалеа за ова летото, ама темата за султанон, што инаку не е за деца, ама деца ја зазеле.. ќе оставиш некој коментар, пример еве, ќе дадеш критика за серијата, после ќе излезат да те навредуваат, кога доволно ќе те испровоцираат да одговориш ќе ти враќаат како си опседната со серија што не ти се допаѓа. А бидејќи некој вака како мене не преќутува навреди, мислам дека треба да почнат да се делат предупредувања на дежурни цитирачи. Зашто стално ова го прават и не е прв пат. НЕ Е СТРАШНО ЗА ТАА ТЕМА ама ќе заврши серијата и ќе се нафрлат на други теми. Замислете да нема веќе турски серии и на американските да се нафрлат. Катастрофа.
    И ВАКА, треба да се категоризираат, да има посебна категорија за ТВ серии, а посебна за сапуници. Како што има посебно Филмови и Серии. Нека не се мешаат.

20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Предлог да ги отворите темите што сте ги заклучиле како Банирани корисници , Критики и забелешки

дајте да можеме да пишеме ако има некој што крши правила , да дадеме некоја критика....(ја на пример ги имам 5 страни да пишам) итн ....

Мислам треба да се почитува правото на мислење , а како ќе се почитува ако све е под клуч :?:

На Umbrella22, SexyLady, Hipster и 4 други им се допаѓа ова.