И јас прашав за ова , не знам зошто некои интересни теми се заклучуваат само од страна можеме да ги гледаме
Во категоријата Серии и емисии нека има подкатегорија завршени серии...па вака човек не може да се снајде.. :geek: :geek:
Бидејќи на форумов голем дел од поактивните и постари членови да не кажам бар 90 % барем 1 човек од тука ни го знае идентитетот . Некои теми кои се поинтимни како на пример оние за секс кои допираат во длабока интима да има опција да се скрие корисничкото име . Малку анонимност не е на одмет . Навистина сум била многу пати во ситуација да треба да прашам нешто сум имала потреба но бидејќи од тука има членови кои ми го знаат идентитетот секако дека не сакам да се дознае . Сега некој ќе рече па што си се запознавала , тоа е смислата на форумов донекаде барем не се каам но секогаш се одвраќам од намерата немај каде . И сега на пример сум во таква ситуација сакам да прашам но немам избор . Освен тоа се отвораат лажни профили т.е дупли од членови кои не сакаат да се дознаат . На овој начин би имале многу повеќе слобода , а секако ќе се намалат ваквите профили . Опцијава ќе биде корисна за сите не велам за цел форум . Опцијава бар нека се разгледа од админите ...
Добар ден, Не најдов друго место за да кажам добар ден, па ја одбирам оваа тема, се надевам не е проблем. Како овчичка во царство на волчици, се надевам нема да ме растргнете првиот ден.
Има таква опција. Ќе одиш во Напредно пребарување (горе десно) search.php Во второто празно поле, каде што пишува: Пребарувај по автор ќе го внесеш твоето корисничко име, или името на членот што сакаш да ги најдеш темите што ги отворил. Од понудените опции подолу Спојлер Пребарувај во: Насловите и текстoт на мислењата Само текстот на пораките Само насловите на темите Само првите мислења од темите Избери Само насловите на темите Клик Барај, и готово.
Замисли каков хаос ќе се створи ако пример ти пишиш проблем и си го скриеш името, по тебе и друга, и трета... нема да се знае кој на кого одговара, кој кого советува, хаос ќе се направи...
Да има оција АКО сакаш да си го скриеш името . Што значи тие што советуваат нема потреба да го кријат името од друга страна како ти би прашала нешто најинтимно а да знаеш дека тоа го споделуваш со познаници ? ! Или пак со твои пријатели ? Пример некоја сака да праша за абортус мора иск број на луѓе да дознаат дека ќе абортира ? Или пак што знам некоја има проблем дечко и брзо свршува тоа треба да го сподели со сите ? ! Кога се скинала , како било , зошто било дали голта итн ... Тоа е длабока интима затоа имаме 54525615 лажни профили на познати членови кои СУМ УБЕДЕНА сосема сфатливо не сакаат да се откријат .
Досега толку многу награди биле доделени по многу поводи. Е сега мојот предлог е: првата трудница која ќе се породи на форумов да добие пакет, пакетот да содржи пример: пелени,купки,помади,пудри...или било што друго што е потребно за новороденче.
Според мене не.Секој може да си излаже,така да ова мислам дека не треба да се оствари,ама има кој да решава за ова,јас кажав само мислење.
Е малце глупаво е ова: на таа прва што ќе се породи. Сите трудници на форумов се подеднакво важни и не би било фер да и‘ се даде пакет подароци на онаа која за најбрзо ќе се породи, а па не би било ни изводливо да им се даваат такви пакети на СИТЕ. Бар јас сметам дека не е изводливо. Си знаат одговорните на форумов дали е така или не.
Ова со првата трудница е малце глупаво, според мене. Секоја чест за `иновативноста`, ама тие награди што се досега доделени е за нешто видливо, што сите го гледаме, мислењата се тука и постојат. А човечкиот живот овде, не знам како ќе се документира . . . ќе се лепат Изводи од матична книга на родени за тоа чиво е првото дете родено во 2013та? Си имаат мајките многу работа околу новороденчињата, не ќе се занимаваат со форуми и докажување на часот на раѓање. Тркачки маратон, работава.
Леле ова постојано бришење на мислења на нерви ми оди Може и мал оф топик да остане некаде ако се обидува да укаже нешто друго не мора одма се да се брише кога гледате дека нема навреди. Навистина админите нека се вклучат и нека обрнат внимание малку.