Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. icantseeyou

icantseeyou Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    виделА женско сум :) незнам зошто ама неможев да те цитирам :o

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^се извинувам ;)
    инаку мора да можеш, со маусот пријди од левата страна на копчето ми се допаѓа, и ќе ти се појави.

3. icantseeyou

icantseeyou Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    тоа го правев, ама место испрати стискав зачувај :rofl:

4. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Пред да биде некоја тема достапна на сајтот, треба истата да биде проверена и одобрена од модераторите.

Не сум член кој знае колку долго и немам креирано ниту една тема, па затоа може и немам некое право да се бунам, ама во последно време видов премногу креирани теми, дел кои се повторуваат, а дел на нашки кажано со „глупа“ содржина од членови кои во тој момент се зачлениле.
    Знам дека се работи за форум и секој е слободен да си го каже своето мислење, но се си има свои граници. Треба да постојат ограничувања (што во бројот на мислења, што во периодот за кој се зачленети) за новите членови. Така би им се дало време да ги прочитаат и разберат правилата на форумот и како истиот функционира.

На figgiMK, SexyLady и Katerinceee им се допаѓа ова.
  5. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    И јас имам еден предлог за темите,и Љубам баш спомна нешто за тоа.Предлагам да можиме да ги избришиме или да можиме да престаниме да ги следиме темите кои веќе не ни требаат,не не интересираат или се заклучени од Види ги сопствените: мислења | теми
    Ми се натрупале еден куп,а верувам и на останатите и тоа и такви во кои нема што повеќе да се пишува и само ми зафаќаат место.
    А и за пораките,и јас бришам секогаш кога ми стигнуваат нови,бидејќи имам многу кои несакам да ги бришам,па секогаш е полна поштата. Нека има место за повеќе.
    А да,и повеќе смајлиња да можи во постовите од 10,секогаш се нервирам со тоа.

6. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Не е добра идеја темата „Блог поврзан со модата“ да се стави во скриено катче? :)

На LittleFairy, Allthatglitters21, tea4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    веке е пишано на оваа тема ама сепак да пишам пак ...
    има ли некоја идеа или можност да се смени или додадат нови игрици на форумо!!

8. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Да можеме да си штиклираме одредени теми кои не сакаме да ги гледаме :wasntme:
    Мислам стварно не е фер за нас диеталките - кликам Нови Мислења, а таму ме пречекува темата Мафини со милион рецепти и слики во неа :tmi:

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Мислам дека претходно имав прочитано...фемина да биде како апликација за андроид :)

10. mrchatorka

mrchatorka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    55
    Мој предлог е темата вештачко оплодување, да биде преименувана со соодветен назив Медицинско потпомогнато оплодување...нема ништо вештачко во ваквиот процес на забременување.

11. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Eдна забелешка до членовите кои отвараат теми.

Мислам, ставрно нема потреба од ваше одобрување "ако има ваква темава - канта".

Мислевте дека ако не го напишете ова а темава е за во канта реално, никој нема да ве чепка. Си има кој да му ја мисли дали е дупла, дали вреди да остане или слично. Напишете што сте наумиле и готово.
    Нема потреба од ваков глуп "вовед"

На Linn1, OmniaVanitas, Mishela и 3 други им се допаѓа ова.
  12. CosmoGirl

CosmoGirl Активен член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    Треба да се има посебна група на теми за домашни миленичиња, па да може да се отворат посебни теми за различни видови риби, за различни раси на кучиња итн итн.

13. oneday

oneday Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    455
    Мислам дека можеби треба да има нешто како известувања на пример на некоја тема си коментирал(нешто прашал ) и чекаш одговор и треба цело време да бидеш на темата за да чекаш да видиш дали некој да ти одговорил на прашањето . можеби треба да има нешто како известувањата како на (facebook) , на пример тој и тој одговори на вашето прашање , тој и тој коментираше на таа тема , можеби некој нема да се сложи со моево мислење .... :?:
    Или пак на некој му се допаѓа вашето мислење , и тоа да биде вид на известување ...

14. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.116
    Jас мислам дека нема потреба од тоа.. И на пример оние што добиваат по 200 лајкови на ден.. само ќе се замараат.. :| А инаку лајковите можат многу лесно да се видат. А ако сакаш да видиш кој те цитирал доволно е дамо да си го напишеш корисничкото име на „Пребарј го форумот“ и ќе видиш кој ти одговорил на орашањето.. :)

На oneday му/ѝ се допаѓа ова.
  15. oneday

oneday Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    455
    Фалаааа , не знаев :* :) ќје го применувам често се надевам ;)

16. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Ako сакаш така баш ти како што викаш ќе отидеш долу кај темата таму има Запиши се за известувања за таа тема и сите што пишале во таа тема ќе ти се праќа како порака на маил.
    Поздрав :*

17. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Се си е Ок само уште да може да се направи некаков приватен чет :!: и така да не чита секој што се допишувам јас (а во лп па многу споро ми иде..).

На oneday му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Добро бе...имате статија Доделени наградите на Греми, ај тоа до некаде океј... После имате Ријана блеснала во црвено на Греми, не знам што, па Џенифер Лопез со шлиц на Греми, па после Модата на Греми... толку сте некреативни? :x :x :x

На Sanniii, sweet-cherry, Hipica и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Да бе,сега и Фемина Фејсбук ќе ја правиме |( Додај си ја таа феминка на фб,скајп и пишете си побрзо,штом толку имате муабети.Четот е за сите,нема потреба сега од приватни четови,незнам шо,а и кое оптоварување ќе е тоа за форумот...

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Не сакам да си ја барам бељата, ама за Ким одамна немаме прочитано нешто. :wasntme:

На Sanniii, MacaLove и Mishela им се допаѓа ова.