Предлог,како што кај bilkata стои под никот Администратор, така кај RainBow и останатите да стои Глобален модератор, а кај k.i.m и др.модератори да си стои Модератор.
Категоријата Прашај Гинеколог, ужасно ми боде очи со својата несреденост. Разбирам дека сега теретот е паднат врз неколку модератори и се чека новиот тим, но би Ве замолила штом стартува новиот тим, некој да фати и убаво да ја среди. Со тоа што давам предлог: во категоријата повеќе да нема можност за нова тема, но темите да си останат во неа видливи како една архива на тоа што било....инаку вака до недоглед ќе пишуваат а одговор нема.
Во категоријата Семејство, во форумот Бременост, да се отвори подфорум, со наслов: Неплодност или Планирање на семејство. Бидејќи феминките кои се обидуваат да имаат дете таму ќе можат да отворат многу убави теми за едукација. Ако може Парфемите да имаат свој пофорум, тогаш и ваква тема заслужува.
Да се отвори/отклучи тема Општи прашања, Сакам да прашам или слична некоја. Потребна е ваква тема а веќе подолго време никој нема абер од отклучување на истата.
Мислам дека добро би било да добиваме известувања доколку некој одговори на нашето прашање бидејќи сметам дека многу време се одзема барајќи низ темите и нашите мислења, дали има некаков одговор и слично. Се надевам дека ќе размислите за идејата Поздрав dulcela .
Мислам дека многу добро би било доколку сличните идеи во врска за подобрување на услугите на форумот да се сортираат, т.е. да се групираат и да може да се гласа за секоја тема, на тој начин што ќе се добие поголема прегледност што всушност им е потребно на феминките. Прочитав неколку страници од кои можев да извадам некои примероци за мојата идеја. 1) Известување за одговори од поставеното мислење 2) Зголемување на бројот на пораки во сандачето 3) Фемина- апликација за андроид итн.. Или пак, да се направат под-категории, бидејќи вака е непрегледно, многу исти прашања се дуплираат, а се прашувам дали некој воопшто чита!
Да се воведе нова категорија на сајтот: Кујна...може рецепти да пишувме (да ги доставуваме до вас, и како колумните така и овие да бидат од феминките-нека има и услов некој ранг пр.боја на цветче), идеи и совети за готвење, припремање на трпези за празници и слично.
Би било добро да се дозволува во едно мислење да има можност по повеќе од 10 смајлиња да се пишуваат! Би ви била многу благодарна ако ми одговорите! Поздрав од tinka-mace!!
бас би сакала една тема за исповед каде сто би било анонимно да можеме да се искажеме насите тајни,да се исповедаме и слиЧно
Темата СП да се премести во форумски игри. Се претерува со реферати, и километарски постови, и сето тоа за лајкови се разбира. Да ја немаше таа опција за лајкче ни половина од испишаните страници ќе ги немаше.
Сакам да прашам/да се пожалам, конкретно за темата Општи прашања. Да, се поставуваат многу прашања, за коишто има тема. И прашања коишто се поставувале којзнае колку пати. Aма не е фер. Има прашања за коишто не постои тема, а глупаво е да се отвори. Пример сакам да прашам, кога се менува времето. Ќе ми одговорат во ново отворената тема, и после темата ќе зјае празна, само за џабе ќе зафаќа прашина. Темата недела дена е отворена, три недели е затворена. Три недели се потребни за да се исчисти од оф-топици или?
Да, апсолутно се согласувам дека има такви прашања, затоа и се отвори пак таква тема. Не е фер, да, не е фер да стои затворена, ама и не е фер по толку време феминките да не можат да си ја побараат соодветната тема и да си го постават прашањето таму. Знаете дека сме многу малку модераторки, на мене останува да се расчисти темата, ама ја заклучувам бидејќи ми се собираат по 15 страници мислења за преместување. А тоа можам да ви кажам дека не е малку и не оди лесно. Треба за секое едно прашање да ја барам темата, да го префрлам, па понатаму пак ќе искрсне друго мислење поврзано со истото и си треба време. А и другите теми се за средување, па гледате и сами колку дупли теми се отвораат, па се појавуваат тролчиња... А сите да си постираат каде што треба нема да има воопшто потреба да се заклучува темата за чистење и ќе си стои слободна за такви кратки прашања. Затоа пак еден апел, јас ќе гледам побрзо да ја средам темата, ама и вие малку да олесните и да постирате во соодветните теми.
пред малку пишував во пораките и незнам и јас како ама цел реферат ми го снема,нели може да се направи некако да си стои пишаното додека не се испрати и и да излезеш случајно кога ке притиснеш за нов одговор да си стои текстот,маже звучи глупо ама на толку пишување цел текст ми отиде
Ако користиш фајрфокс влези горе во менито, оди во history и оди на recently closed tabs и можеш да ја вратиш последната. http://chrome.blogspot.com/2010/02/tip- ... -tabs.html Еве и за хромот.
Незнаев каде да го ставам мислењево , темава е активна па тука profil/Baknez-123/ profil/Srce-123/ Од километар се гледа дека е дупли профил , една личност ги користи
^ Се сложувам со вас... Инаку пак ќе речам да се отвори категорија Дургарство во Живот. Зашто темите за другарство се насекаде низ форумот, човек да не може да се снајде.
Живееш во Македонија , до сега сте требале да научите дека не постои нешто такво како анонимно. Спојлер Купи куче, мачка или желка и исповедај се на нив , они ќе ти ги чуваат тајните засекогаш Засрами се Другарството треба да биде насекаде низ форумот