Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Предлог,како што кај bilkata стои под никот Администратор, така кај RainBow и останатите да стои Глобален модератор, а кај k.i.m и др.модератори да си стои Модератор. :)

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Категоријата Прашај Гинеколог, ужасно ми боде очи со својата несреденост.
    Разбирам дека сега теретот е паднат врз неколку модератори и се чека новиот тим, но би Ве замолила штом стартува новиот тим, некој да фати и убаво да ја среди.
    :!: Со тоа што давам предлог: во категоријата повеќе да нема можност за нова тема, но темите да си останат во неа видливи како една архива на тоа што било....инаку вака до недоглед ќе пишуваат а одговор нема. :)

3. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Дали има можност хороскопот од Фемина да се направи достапен за телефон во вид на апликација? :wasntme:

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Во категоријата Семејство, во форумот Бременост, да се отвори подфорум, со наслов: Неплодност или Планирање на семејство. Бидејќи феминките кои се обидуваат да имаат дете таму ќе можат да отворат многу убави теми за едукација.
    Ако може Парфемите да имаат свој пофорум, тогаш и ваква тема заслужува. :)

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  5. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Да се отвори/отклучи тема Општи прашања, Сакам да прашам или слична некоја.
    Потребна е ваква тема а веќе подолго време никој нема абер од отклучување на истата.

6. dulcela

dulcela Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    134
    Мислам дека добро би било да добиваме известувања доколку некој одговори на нашето прашање :) бидејќи сметам дека многу време се одзема барајќи низ темите и нашите мислења, дали има некаков одговор и слично. Се надевам дека ќе размислите за идејата :)
    Поздрав dulcela :* .

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. dulcela

dulcela Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    134
    Мислам дека многу добро би било доколку сличните идеи во врска за подобрување на услугите на форумот да се сортираат, т.е. да се групираат и да може да се гласа за секоја тема, на тој начин што ќе се добие поголема прегледност што всушност им е потребно на феминките. Прочитав неколку страници од кои можев да извадам некои примероци за мојата идеја.

1) Известување за одговори од поставеното мислење
    2) Зголемување на бројот на пораки во сандачето
    3) Фемина- апликација за андроид
    итн.. :)

Или пак, да се направат под-категории, бидејќи вака е непрегледно, многу исти прашања се дуплираат, а се прашувам дали некој воопшто чита!

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Да се воведе нова категорија на сајтот: Кујна...може рецепти да пишувме (да ги доставуваме до вас, и како колумните така и овие да бидат од феминките-нека има и услов некој ранг пр.боја на цветче), идеи и совети за готвење, припремање на трпези за празници и слично.

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  9. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Би било добро да се дозволува во едно мислење да има можност по повеќе од 10 смајлиња да се пишуваат! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Би ви била многу благодарна ако ми одговорите! Поздрав од tinka-mace!! :D

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    бас би сакала една тема за исповед :!: каде сто би било анонимно :) да можеме да се искажеме насите тајни,да се исповедаме и слиЧно :)

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Темата СП да се премести во форумски игри. Се претерува со реферати, и километарски постови, и сето тоа за лајкови се разбира.
    Да ја немаше таа опција за лајкче ни половина од испишаните страници ќе ги немаше.

На SparkyAngel и Maya3112 им се допаѓа ова.
  12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да прашам/да се пожалам, конкретно за темата Општи прашања.

Да, се поставуваат многу прашања, за коишто има тема. И прашања коишто се поставувале којзнае колку пати. Aма не е фер. Има прашања за коишто не постои тема, а глупаво е да се отвори. Пример сакам да прашам, кога се менува времето. Ќе ми одговорат во ново отворената тема, и после темата ќе зјае празна, само за џабе ќе зафаќа прашина.
    Темата недела дена е отворена, три недели е затворена. Три недели се потребни за да се исчисти од оф-топици или?

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.084
    Да, апсолутно се согласувам дека има такви прашања, затоа и се отвори пак таква тема. Не е фер, да, не е фер да стои затворена, ама и не е фер по толку време феминките да не можат да си ја побараат соодветната тема и да си го постават прашањето таму. Знаете дека сме многу малку модераторки, на мене останува да се расчисти темата, ама ја заклучувам бидејќи ми се собираат по 15 страници мислења за преместување. А тоа можам да ви кажам дека не е малку и не оди лесно. Треба за секое едно прашање да ја барам темата, да го префрлам, па понатаму пак ќе искрсне друго мислење поврзано со истото и си треба време. А и другите теми се за средување, па гледате и сами колку дупли теми се отвораат, па се појавуваат тролчиња... А сите да си постираат каде што треба нема да има воопшто потреба да се заклучува темата за чистење и ќе си стои слободна за такви кратки прашања. Затоа пак еден апел, јас ќе гледам побрзо да ја средам темата, ама и вие малку да олесните и да постирате во соодветните теми. :)

На ocila, Elennaa, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    пред малку пишував во пораките и незнам и јас како ама цел реферат ми го снема,нели може да се направи некако да си стои пишаното додека не се испрати и и да излезеш случајно кога ке притиснеш за нов одговор да си стои текстот,маже звучи глупо ама на толку пишување цел текст ми отиде

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.084
    Ако користиш фајрфокс влези горе во менито, оди во history и оди на recently closed tabs и можеш да ја вратиш последната.
    http://chrome.blogspot.com/2010/02/tip- ... -tabs.html
    Еве и за хромот. :)

16. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.559
    Незнаев каде да го ставам мислењево , темава е активна па тука

profil/Baknez-123/

profil/Srce-123/

Од километар се гледа дека е дупли профил , една личност ги користи

17. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    И јас гласам за ова. Многу би било добро да се реализира. :)

На ocila му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    и јас сум за оваа....

На zaki288 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.111
    ^ Се сложувам со вас... :nod:

Инаку пак ќе речам да се отвори категорија Дургарство во Живот. :!: Зашто темите за другарство се насекаде низ форумот, човек да не може да се снајде. :|

20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Живееш во Македонија , до сега сте требале да научите дека не постои нешто такво како анонимно.

Купи куче, мачка или желка и исповедај се на нив , они ќе ти ги чуваат тајните засекогаш :)

Засрами се :)

Другарството треба да биде насекаде низ форумот :!:

На Someonespecial, SparkyAngel, Ann.94 и 2 други им се допаѓа ова.