Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    - Да бидат дозволени повеќе смајлиња, барем 15
    - Да бидат дозволени повеќе од 5 слики/линкови (на многу пати имам видено некоја феминка да става по 20тина слики а јас само 5 можам.. :^) )

2. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Кога ставаш слики од компјутерот може 5 ..а од нет може колку сакаш...

3. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    ааа, значи тоа било финтата :lol: јас па си мислев некои кориснички си имаат привилегии :rofl: фала што ми кажа :hug:

4. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    И заборавив ова да го кажам :lol: Да се добива известување кога некој ќе те цитира :)

5. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^Можеш да видиш дека некој те цитирал во Пребарај го форумот ;)

6. iloveugirl

iloveugirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    217
    Да не се рефрешира страната кога кликнам "Ми се допаѓа" на некое мислење.
    Навистина иритирачко |(

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Серии и емисии да се среде малку..да има подкатегории за турски,шапански,американски и балканскисерии..затоа што вака стварно не може човек да се снајде...

8. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Неможе да некој член да си брише мислења кое сака или пак на подолго време

ИМА СИТЕ СРАМНИ РАБОТИ , ЛАГИ , ГЛУПОСТИ што сте ги пишале да ги читаме ,

]:)
    СВЕ ]:)

ЌЕ ЧИТАМЕ ]:)

СВЕ ]:)

На mimiiiii, Abeja, manja666 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Angel4e123

Angel4e123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    86
    Ќе ве замолам да направите да може да се смени корисничкото име :D

10. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Милоин пати се поставени едни исти прашања и милион пати одговорени ама никако да се сфати.
    НЕМОЖАТ ДА СЕ БРИШАТ МИСЛЕЊА.
    НЕМОЖАТ ДА СЕ МЕНУВААТ КОРИСНИЧКИ ИМИЊА.
    И во следниот пост пак одново и одново ќе се поставуваат едни исти прашања, значи буквално секој предлог ви е во врска со бришење и менување имиња и мислења. Аман луѓе разберете се веќе еднаш.

На Hipica и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  11. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    ^ А не дека билката се јавила овде на некој предлог да одговори дали може или не може. Од кај да знаат децава?

12. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Па билката може и не се јавила ама има модератори кои што милион пати во темава нагласиле дека таква опција нема а веројатно нема ни да има. Неможам да сфатам како не им е досадно да се поставува едно исто прашање за кое веќе сите го знаеме одговорот.
    На крајот на краиштата овој форум има правила кои треба да бидат прочитани така да немора да се споделуваат некои интимни работи доколку постои можност некој да им го открие профилот. И навистина не ми е јасно како на речиси секој член овде не му се допаѓа своето корисничко име, и мене мооето не ми е по ќеиф ама тоа ми е, сум требала да размислувам подобро кога сум се зачленувала овде.
    Битно е што ќе напишеш овде, никој никого не вреднува овде според никот.
    Глупости на куп ми се сите овие замарања за вакви ситници.

13. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Ама не може па и да ограничуваме кој какви прашања да поставува, тоа единствено администраторот би можел да го регулира ако не' почести со мало внимание - ова би можело, ова не може затоа што.. и крај. Вака немаме основа да се лутиме некому само затоа што прашал. На темава има разни предлози, некои продуктивни, некои помалку. Работата е во тоа што како едните, така и другите не се разгледани и не е најдено за сходно да бидат пропратени со одговор.
    Модераторките не ги составиле правилата на форумот ниту имаат ингеренции да воведуваат измени, согласно тоа нивниот одговор не може да се едначи со оној што би го дал администратор.
    Од пред година и пол, ако не се лажам, токму од администраторите била најавена нова платформа што подразбира измени во функционирањето, можеби делумно и во правилата ако се има предвид дека се воспоставени уште во 2009. И Кајгана функционира на тој начин што овде е во исчекување, па се до пред некое време имаше слични опции како тие што на Фемина одреден број на членови ги бараат, а и овде биле воведени некои измени и после таа 2009-та, значи ништо невозможно да се смени нешто. Од таа нова платформа ни трага ни глас, а на секое прашање, како што реков - одговор нема, освен нешто од време на време у стилу „ќе видите кога ќе пристигне новата платформа“.. на куково лето.. Инаку мене не ми е лош форумов и вака, ама ако е за волја на вистината, не ќе е ни лошо тој што го создал да се ангажира.. малку поЈќе кога членови го бараат.. вака не се знае дали молчењето значи одобрување или пак некои (поточно сите) прашања не заслужуваат одговор.

Да не изигрувам Калимеро на форум за бадијала и да си гледам друга работа.

На Lella, tessie, Danilela и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    profil/GirlMaCa/ <-- Молба до администраторите да го разгледаат убаво профилов |( Има 18 години, а мислењата немаат врска едни со други.. И плус, почна и тоа како да ме навредува зошто сум и пишала ЛП ( Се интересирав затоа што ги спомна имињата на сите мои внучиња, па се зачудив :geek: ) . Според мене треба веднаш да биде банирана |(

15. bibush

bibush Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    28
    Предлог за сајтот- Да има опција за пребарување дали одредена тема постои, или на пример ако се сеќавам дека имало некоја тема да не ја барам мануелно во листата туку во одредено поле да внесам дел од насловот и системот да ја пронајде темата. Системот да ги препознава клучните зборови и да ги извади темите кои го содржат тој збор.
    Ова е во програмскиот дел, може е покомплицирано да се изведе ама јас да си го пишам предлогот што ми дојде како идеја. :)

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^твојот предлог постои, најгоре десно се наоѓа прозорчето.
    Доколку знаеш во која категорија би била сместена уште пдобро, влези во категоријата, и кај опцијата нова тема, лево над листата со теми,исто така постои прозорче за пребарување.

17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.653
    Допаѓања:
    22.340
    Со премногу очигледните двојни/тројни/ента-профили шо ќе се праи?

....................................................................................................................................................

Maња, еве го мислењето со кое е отворена темата.

Темава не се вика Прашања за форумот туку Идеи и предлози за сајтот, а со оглед на тоа што се најавува и нова платформа, добредојдени се мислењата за тоа што сакат членовите да има/нема и тн. Сепак, членовите се тие на кои треба да им се допадне форумот.

Башка за корисничкото име, Реин рече дека еднократно мислам дека ќе биде можно во новата платформа.
    Не мора само да се наоѓаат рачки за да се напаѓаме.

На E...V...I...L, Hipster и Agrona им се допаѓа ова.
  18. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Дефинитивно подобар систем за следење на одговори и цитирање на свои постови.

Лично, сакам дискусија, па сакам да знам кога некој ме цитирал или барем одговорил под мојот пост. Ова што во моментов ми е на располагање, не ме воодушевува премногу. :hai:

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^за цитирање, напиши го својот ник и ќе ти покаже дали некој те спомнал или цитирал.
    А за одговор на темата кај што си пишувал може да ти стигнува известување на маил. На секоја тема долу има таква опција.

20. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Точно дека темава е за предлози, пишав овде но ситуацијата е иста како и во темата Прашања за форумот. Според мене навистина е без врска цело време да се поставува едното исто прашање од страна на секоја форумџика, и ај да не го знаат одговорот во ред е, ама милион пати се провлекло и прашањето и одговорот дека неможе, ама се чини како да нема кој да прочита.
    Ако не ти се допаѓа корисничкото име зачлени се повторно и точка. Ако пак постои таква опција да се менува името со новата платформа, почекај да се средат работите па менувај колку сакаш. Демек ако прашам и јас сега, одговорот ќе биде различен. Ми се чини некогаш дека не ги интересира толку туку се прави само за да се билдаат мислења, значи не е можно претходните 5 прашања и одговори во темата да се за едно исто и гледаш шесто мислење - повторно темата околу бришење мислења и менување корисничко име се провлекува.
    Мислам дека никој овде не е до толку глуп за да неможе да сфати една иста работа која што е повторена по милион пати. Во ред е да се даваат конструктивни предлози и забелешки, не велам дека тоа што го бараат тие е без врска, ама кога гледаш дека сега за сега не е можно не ми е јасно зошто одново и одново се прашува за тоа.
    И така не дека овде некој предлог бил прифатен, така да без врска и даваме идеи што треба да се смени овде. По се изгледа нема да ја дочекаме ни најавената нова платформа а не пак некои од овие опции за бришење или менување нешто.

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.