А тоа што јас не можам да проверам кој ме цитирал? Кога ќе си го впишам корисничкото име ми вика дека впишаниот збор содржи премногу чести симболи. Известување за цитирање нема, промена на корисничкото име нема, шо праиме вака?
јас мислам убаво би било да се направи како подфорум (како овие општа дискусија,слободно време) Информатика така нешто и тука да се дискутира се за новата технологија,инсталирање,програмирање....
го знам јас тоа..но било би поубаво да има оделно а не темите или во општа дискусија или во слободно време плус додека да се најде една тема вразна за информатика....
Да се отвори нова тема СДК ... и средете ја малку темата Демотивација има толку мислења со слики што не ги отвара...
Треба да има нотификации за дадено - ми се допаѓа и кој ме цитирал. Не триста страни да отварам да видам дали некој ме цитирал. обични нотификации како на ФБ
Да се ограниче бројот на мислења преку ден или во 2 дена во темата Специјален поздрав! Некои претеруваат буквално. И по милионити пат, оние постовите само со слики во СДК, може да се забранат. Не за џабе носе наслов Сакам да кажам - а не - сакам да постирам.
...некако да се оправи посебно љубовни проблеми..какви наслови има само-знаци.. или хелп..итн..нека се поставуват во една тема -секој својот проблем па кој знае ќе цитира... може да не е соодветно моето мислење но... навистина ми е некако како да влегувам во кајгана,гламстик...итн
Не прочитав некаде погоре дали има понудено ваков предлог, а ако се повторувам слободно избришете. Сакам ако некој модератор, или администратор, особено bilkata (бидејки таа е најактивна), ако може некако да проба да овозможи опција : бришење на мислењата. Зошто? Првенствено од приватни причини. Oвде на форумот покрај другото се случува да пишеме за некој прблем од инитмна природа. Па, понекогаш доаѓаат моменти кога искрснува итен проблем кој може да предизвика загрозување на личната приватност. Зошто во тој случај ние членовите на форумот да не можеме тоа да го корегираме, а не да чекаме по 3-4 дена за да се среди проблемот бидејки тогаш може да биде и доцна. Единствен проблем за ова претпоставувам ќе биде ''реплицирање'' од страна на одредени членови за поставеното прашање, (кое ние потоа под претпоставка ќе го избришеме), но барам да се најде начин и тоа да се регулира. Во краен случај доколку ова е невозможна мисија, тогаш предложувам некако ако е можно да се постави опција ''приватен профил'' односно мислењата да не ни бидат јавни и видливи за членовите на форумот. Нешто слично како на кајгана форумот. Се надевам ме разбирате. Ве молам за одговор што поскоро..
^ И тоа не може. Не е страшно кај тебе, малку мислења имаш, навреме дозна, со време се спаси...туку ние за кај сме.