Форумџика на годината

Предрасуди кон жените

Discussion in 'Општи дискусии' started by Cka, Sep 16, 2019.

1. oblace1

oblace1 Популарен член

Па примерот со советничката ти е баш за како некомпетентни стануваат советници во министерства, во случајов пази за финансии. Девојкава поголемо искуство од телефонска секретарка и инстаграм нема. И со право е на тапет. Голема будалаштина на министерката или нешто друго кој знае :?:.
    Мада мислењето не ми е за тука.

sjdgo likes this.
  2. Mantub

Mantub Форумски идол

Идејата е глупиот коментар што го имаат пишано на нејзината слика, позирајте за да станете советници. Каква веза има ако сака да се слика ќе се слика. Дали е компетентна за позицијата е друг муабет. Ако не е компетентна тоа не значи деке не е затоа што позирала

candy.cane, g8lQQk and WildMk like this.
  3. Asdasovski

Asdasovski Истакнат член

Рaзбирaм декa е сексистички кoн министеркaвa... Тукa игрa улoгa и пoзицијaтa... Амa нaјвеќе ми сметa лицемериетo oд Сдс, 10 гoдини слушaвме зa Гoцa брк зa Бoркицa и сегa сите ревoлтирaни... :fubar:

Cka likes this.
  4. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Ни еден ден не ја збореа советничката на Нина. И за Колемишевски од Нокаут се потсмеваа и правеа гифчиња, па што. Заслужено.

5. referentka

referentka Moderator Staff Member

Не ми е јасно зошто во секоја , ама баш во секоја тема мораш да ја свртиш прво политиката.
    Нема потреба од толкави фрустрации:) на политичка база.

Иначе, во време кога искривените вредности се на цена, ваквиот вид на вработување, унапредување и стекнување на нешто по пат на кревет, не е ништо ново.

Како некоја си моја статистика, 7/10 женски лица околу мене се вработени како нечија жена/швалерка/љубовница.
    Страшното е тоа што тие го истакнуваат тоа, па дури и се гордеат.

WildMk, fana, g8lQQk and 1 other person like this.
  6. Mantub

Mantub Форумски идол

Ај луѓе што се вработуваат преку некаква политичка врска ги разбирам да гласаат за одредена партија, значи не ги оправдувам али ги разбирам работа на сите ни треба јебига. Али ова ти е ко оние што се јавуваат во утрински емисии и зборат дека груевски бил последен цар на македонија, и тука ноншалантно ги сврзуваат аце, филип и слушаш мавање у груди дури зборат и кога ќе се мавнат им зарипнуе гласот за момент а темата била за нешто скрос неповрзано :rofl:

7. WildMk

WildMk Форумски идол

уф... многу е бе то...
    Озбилно толку е распространето???