1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предсемена течност (pre-ejaculation fluid)

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 20 февруари 2010.

1. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.089
    Ние скоро редовно имаме по толку но сме внимателни , со рикверц метода. Најважно е навреме да се извади , а после секој однос се мочка и се тушира ..посебно таму долу ...така да се што опасно што останало во цевките оди надвор. Ова дејствува барем за нас ;)

На blagica_a му/ѝ се допаѓа ова.
  2. bliznacka2-2

bliznacka2-2 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    lele luge i mene toa me maci istoto..prviot odnos(koj bese pred 5 dena) mi bese bez kondom..no decko mi ne svrsi vo mene. Togas ne mi potece krv..a vcera trebase da mi dojde. Deneska mi potece krv. Se mislam dali e toa od prviot odnos ili od menstruacija. pomooooos:/

3. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    23
    После пет дена се сомневам дека ќе ти потече крв од односот,јас имав одма наредниот ден и имав розеви дамки наредните два дена...Мислам дека си добила.Како и да е до вечер ќе знаеш,ако е менструација нормално ќе стане пообилно крварењето. :)

4. bliznacka2-2

bliznacka2-2 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    ne..deka vikaat moze i mesec posle odnosot da imas krvarenje.A moze i bez krvarenje neli? Se nadevam deka sum dobila. A vi se slucilo li nesto na pr koga mocas da te boli odozdola so duri nekako se presecuvas:worried:

5. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Тоа што те пече додека мокриш може да си настинала, или ти е воспаление на мочниот меур. А за тоа што ти потекло крв мислам дека ти е од менструацијата но немој ти толку да се секираш пред 5 дена ти бил првиот однос нормално е да има одредени промени во организмот, ќе ти се стабилизира се :)

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.391
    Допаѓања:
    200.828

Месец после односот може да крвариш, ама пак после однос, а не туку-така да ти потече, освен ако ти дошло менструација :)

7. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Јас 7 години имам секс без никаква заштита, секогаш се тргаше навреме, сепак не можам да кажам дека така е најсигурно, бидејки и сега кога сакаме не се случува. Се си зависи од организмот, кај некои е доволно ептен малку за да се забремени

8. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    7
    девојки имав секс во плоден ден се плашам од течноста да напоменам несврши во мене

9. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Многу веројатно е дека ништо нема да ти се случи, не би требало да забремениш.За да забремениш потребно е да сврши во тебе, бар по мене знам, прочитај погоре имам напишано.

10. brmbrmbrm

brmbrmbrm Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    МЕ здрви коа прочитав :( :( :( имавме односи со дечко ми со кондом и свршување надвор од мене , но после некои 5-6 саати имавме пак однос ( ако мозе така да се нарече зашто , простете ми на изразов , беше само 2 пати влези излези ) без кондом и сега ми е страв дали можно е за тие 5-6 саати да останала сперма кај него ? и да ја пренел у тие 2 секунди ( у вториот однос) на мене ? ве молам одговорете ми

11. Aleksandarlove

Aleksandarlove Активен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    bremenost

devojki eve vaka so partnerot imam odnosi bez zastita megutoa se plasam da ne ostanam bremena od predsemenata tecnost mislite lki deka e vozmozno ve molam za pomos.

На ангелМ му/ѝ се допаѓа ова.
  12. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340
    Може не да не ама многу мала е веројатноста. За да не се плашиш имај однос со заштита.

13. MissBreezy

MissBreezy Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    2.053
    Некој поназад рече дека предсемената течност не ја чувствуваат.. точно дека е многу тешко, ама некои ја чувствуваат богами, ако си го знаат доволно и си го истренирале. :D Шансите за забременување се многу мали, ама постојат.
    Најдобро е ако може да ја почувствува да прекине со односот за миг и да се избрише, па повторно да продолжи (ако веќе не се користи заштита).

14. caci-maci

caci-maci Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    5
    Е драги мои многу ми е жал што морам вака да ви кажам ама од предсеменетата течност се затруднува и тоа како. Еве јас сум чист пример. Со дечкото 11 години имавме незаштитени односи, односно се штитевме само со тоа што го вадеше пред да сврши. Цело тоа време значи цели 11 години ништо не се случи. Потоа одкако се земавме плански направивме дете. После пораѓајот продолживме со сексуални односи исто така незаштитени, односно се штитевме само со тоа што го вадеше пред да сврши. Арно ама после 10 месеци повторно останав бремена. :o Бидејќи несмеев да останам бремена нема шанси да свршил во мене, односно останав бремена од предсеменетата течност. Па сега вие видете како понатаму.
    Поздрав до сите

15. macence100

macence100 Активен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Значи вчера имав незаштитен однос со дечко ми,пред тоа се стргавме и имаше течност на неговиот(беше влажен) ,но кога решивме да имаме,со влажно марамче се избриша и биде што биде,15-тина секунди пред да сврши го извади, дали е можно нешто да се закачи??ве молам за одговор

16. Angie.Angie

Angie.Angie Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    9
    Не би требало :)

17. ni.na

ni.na Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.629
    Допаѓања:
    1.565
    знам дека е малце застарен постов ама ме интересира остана бремена од предмсемена течност откако веќе една ејакулирал т.е во вторта "парија" или уште при првиот пат? :)

18. sema1

sema1 Активен член

Се зачлени на:
    4 септември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Jas sum nov na forumov pa sakam da prasam za sto se raboti dali za infekcija ili nekoe drugo poremetuvanje.
    Jas eve dolgo vreme imam prdesemena tecnost bela procirna tecnost isceduva od penisot i toa skoro sekoj den nezavisno dali sum vozbiden ili imam erekcija, toj iscedok go imam i koga nema dovolna erekcija i koga ima pa skoro sekogas. I za toa vo posledno vreme ne sum seksualno aktiven nemam odnos i dali mozi da e pricina toa sto podolgo vreme nemam odnos samo se samozadovoluvam i toa dosta cesto i toga imam iscedok . Pa ko mozi nekoj da spodeli mislenje dali se raboti za nekoja infekcija ili bakterija i sto lekovi bi trebalo da primam.
    [mod-kirilica:2e2h6alg][/mod-kirilica:2e2h6alg]

На WomanInLove му/ѝ се допаѓа ова.
  19. stojmenovska

stojmenovska Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    2
    decki dali e mozno od trienje da navleze predsemena tecnost vo vaginata i da ostanes bremena..? p.s do sea ne sum imala sex

20. FlameFairy

FlameFairy Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    197
    ^Нее!!
    Aко сте невини не може да останете бремени. :)