Здраво, сакам да прашам дали ако не сврши дечкото во девојката таа може да остане бремена од предсемената течност?
5 godini imame redovno секс so decko mi bez koristenje na kontracepcija i vo plodni denovi duri i do sega ne se slucila takva belja..
Вчера прв пат имав сексуален однос без кондом.Денес пак без кондом а плодни ми се.. имаше многу предсемена течност кога го извади(сврши после 10 мин ама не беше во мене пред да сврши, туку надвор). Се плашам да не останам бремена.Прв пат имав вчера и изумив дека ми се плодни денови Ве молам одговорете ми
@doctorgreyxo Според најнови истражувања, во поголемиот дел од претсемената течност има мртви сперматозоиди или пак воопшто ги нема. Вообичаено не може да се остане бремена од претсемена течност, но многу жени во светот останале бремени на овој начин што значи не може да се исклучи можноста за забременување. Ретки се случаите каде има живи сперматозоиди во претсемената течност, но тоа сепак е една од причините зошто се препорачува користење на презервативи за време на сексот на двојки кои сакаат да избегнат бременост. Ова го прочитав во статија која излезе месецов на www.americanpregnancy.org - инаку според лично искуство: долго време не користев заштита со партнерот и не ни се случи ништо несакано (за среќа) од претсемената течност. Презервативите ги вративме во употреба само поради заштита од инфекции.
Дали предсемена течност е онаа течност која тече непоредно пред свршување? Колку пати во текот на еден однос тече?
Предсемена течност има и кога нема пенетрација. Тоа што ти го навлажнува главчето е предсемена течност.
Сакам да прашам за таа предсемена течност.. излегува само еднаш во една рунда и тоа пред машкото да сврши?Не е можно да излезе повеќе пати нели?
Епа и јас мислев оти сум бремена .. Имавме веднаш втора рунда после првата.. Стресови, тестови и секакви глупости. Од што читав овде дупло психата ми се поремети...
Дали кај различни машки различно е во количина лачењето предсемената течност? Дали сите лачат предсемена течност пред оргазам, бидејќи дечко ми лачи во голема количина предсемена течност
Сегашниот дечко лачи предсемена течност во големи количини, само што ќе почнеме да се бакнуваме, кога ќе го допрам таму е сосема мокро и континуирано се' повеќе. Кај претходните дечковци беше речиси незабележливо, заборавав дека тоа воопшто постои. Од една страна тоа се' повеќе ми се допаѓа, бидејќи е очигледно дека е возбуден. Но, дали има некои нормални граници што е "многу"? Исто така, иако сакам да пробам, тоа некако ме оттргнува од пробување орално задоволување...
Сакам да прашам нешто.. Например со дечкото имаш 1 партија и свршува надвор од тебе ( незаштитена) . По 15 минути имате 2ра партија исто така незаштитена. Колкави се шансите да забремените? Дали во пенисот останува некоја течност што после тоа ја исфрла. Ве молам за помош