Пред една година И. и С. беа затрескани во К. додека Д. пишуваше љубовни писма до С., а М. поезија за Д. К. не сакаше да си признае дека го сака К. Сега, И. и С. не го сакаат К. Д. е луд по М. а М. по А. К. за жал, среќа (што ли е) го чека моментот да се одљуби од К. а К., кој ти знае што си дума. No, no, my life is veeery simple, as we can see.
Мислев дека тој е тој....оној...ама не бил чим се од-љубив од него Имав подолга коса него ли сега. Немав дипломирано ...оууу јеее сега сум нели...дипломиран безработник
Пред една година го имав најубавиот период со мојот сакан и не ни сонував дека сега ќе живеам во неизвесност кога повторно ќе го гушнам. Сонував за работата која сега ја имам. Не барав во огледалото нова брчка на моето лице... Денес мојата врска е виртуелна, работата е единственото нешто што ме исполнува,а биолошкиот часовник се повеќе ме мачи. Тоа е....обично не сум вака депресивна во постовите,ама секогаш сум искрена
Исто како и годинава со книга и лап топ во креветче и исто и оваа година се ми е поинтересно од книгава, но ајде уште малку... Друго пред една година си прославивме прва годишнина од врската, сега ќе си славиме две... и дури и поубаво од тогаш се чуствувам... и позаљубено..
Пред една година ...од една страна крај себе имав пријател , поддршка родител....сега го изгубив... Од друга страна имав и еден обичен кретен .... Не се грижев за ништо , гледав само напред .... Пред една година бев русокоса ... Пред една година бев среќна ... Барем мислев дека сум ...
Пред една година не ни знаев дека постои,бев среќна,а сега сум несреќна бидејки многу се приврзав за него,мн го засакав и неможам да дочекам времето кога ке се врати,ако воопшто се врати,ама не губам надеж.
Пред една година имав дечко што многу го засакв,секој ден бевме заедно и бевме многу среќни,а сега нема ништо од тоа