Незнам што е тоа хелиум,се мачка на леб,објасни ми молим те? Пс Се молат модераторите да ги избришат мислењава,ова беше мала зезанција со девојката што ме испровоцира. Фала ви на разбирањето
Ахх, па имаш Гугл, Википедија, пиши хелиум, тоа е барем лесно пс. Не морало да бидеш толку чувствителен, не ми беше намера да те испровоцирам, само искоментирав блазе тебе не знам што толку провоцирачки виде во тоа. Поздрав
бев опркружена со одвратни луѓе кои само ме полнеа со негативна енергија. се правеа божем некои ми ти пријатели! конечно се откачив од нив
Пред една година бев мн послаба личност од сега. Веќе научив како да раководам со животот..И сум мн посилна личност!
Немав олку дилеми како сега. Не влегував во проблеми од кои незнаев како ќе излезам.. Тешко е да се прилагодуваш и да влегуваш во светот на возрасните.
Пред една година...со солзи страв трепет, и стегнато срце....собирав сили и бев свесна дека војничето мое за еден месец ќе замине за Авганистан. А не ни сонував,дека само по една година во истиов временски период за еден месец ќе е нашата свадба.
Пред една година ми го скршија срцето. Уште ги санирам последиците, но........... мислам дека гледам светло на крај од тунелот Спојлер јас стојам на пруга, а тоа иде возот :geek: