Пред една година стигнав до крајот на патот, а сум одела во погрешна насока.. Многу време ми требаше да си ги соберам од земја деловите од себе и да тргнам назад..
...имав цел во животот,навреме беа завршени сите обврски..а сега,изгубена сум во простор и време,и што е најразочарувачки...ќе ги разочарам моите родители..
Пред една година бев во тотален ХАОС. Премногу обврскиии... Факултет, работа, дечко. Не знаев кај попрво да се' завртам. И тогаш сфатив дека нешто мора да се' елиминира. Па така јас како вечен поборник на емотивното, а не материјалното сфатив дека клоца треба да се даде на... ТА ДААМ - работата. И така од тогаш си живеам среќно и во љубов со дечко ми и секако... факултетот, (кој во последно време некако ми откажува верност, или јас на него).
.... си го најдов тој шо си го барав цел живот и ден денес ми го докажува тоа... а баш кога се откажав и не верував повеќе дека постои таков
Пред една година ми беше најлошото лето до сега. Не сакам да се потсетувам бидејки се нервирам..никогаш повеке да немам такво лето... :/
Пред една година ова време го цекав да се врати и бев оцајна,а сега сум бетер оцајна затоа што сега не можам да го цекам,знам дека нема да се врати,тогаш го цекав и се врати и бев срекна,ама сега не...
Aх, пред една година бев крајно разочарана и исто така се шетав низ Грција. Сега по една година сум пак разочарана (не знам како се погоди во овој период пак да бидам), но сега сум тука, па пак си се спремам за на одмор
Пред една година постојано бев со телефонот во рака,чекајќи да заѕвони. Пред една година се нервирав деноноќно. Пред една година не помислував на ништо и на никој освен на него. Пред една година мислев дека засекогаш ќе бидам со него (фала му на Бога што сега не го мислам истото) Пред една година мислев дека сум среќна,а не сум била. Пред една година го сакав само него и никој друг. И ко ќе видиш цела година поврзана само за него.
Пред една година ова време секој ден станував рано,одев на пракса и уживав во тоа,а сега нема повеке. Здравје догодина на пракса,но друга дестинација. Hospital baby
Before one year ago..уф кога помина една година,брзо лета времево,тоа ме плаши понекогаш.. Бев среќна што немав ништо за полагање,успешно си ја завршив годината на факултет и секојдневно си уживав. Си уплатив за одмор,и од сега до август се спремав и правев списоци што и како да купам,дека малку време имав(еден месец)
Точно оваа време лани бев во Швајцарија...уживав на прекрасната тараса со поглед на зеленило и кафе во раката..
Јас точно ова време лани бев на одмор со љубениот. Сега и двајцата си пуштаме корени во Скопјево. Но тоа е, што да се прави. Барем знаеме како да си го искористиме летото за да ни биде интересно и тука.