Пред една години ова време си велев "Денеска ќе биде, утре ќе биде...." никако не бидува. Се прашувам уште колку лета ке поминам вака надевајќи се...
Пред една година.. бев на истото место на кое сум и сега, во иста ситуација. Само овојпат со повеке инает во мене.
Бев една друга Ана која немаше желба за дружење и седење дома во летни вечери и беше најдобро нешто. Но сега сето тоа го нема.
Пред една година јас се запишав средно Пред една година ги возев ролерите толку брзо како желката шо е брза(Like a ) Пред една година одев ко на јајца да газев или поубо кажано ко на мраз да газев одејќи на моите штикли,чевли така некако со платформа шо се и пред една година се навикнав на нив Пред една година летото го поминав awesome
.... Ехх камо да можам да го вратам времето пред една година .. Не за друо бев послаба 15 кила и си го запознав мм и се беше розево и фино а после една година
Пред една година бев на работ на анорексијата (буквално) и животот ми се рушеше пред очи, се мразев себе си...... Сега Спојлер пу пу да не се урочам јас сум супер со здравјето и животот ми тече прекрасно thank you God
ништо поразлично од сега..журки,пиење..пред крајот на летото,опуштени..единствено што оваа година почнува мојата академска кариера. нема веќе 1ви септември,школооо
пред една година бев многу понезрела, наивна и верував дека постои искрено другарство. Полека полека се ми се разјаснува и денеска никој неможе да ме натера слепо да му верувам