пред една година...бев помала 1 година хаха.. епа, бев заљубена и ми беше возвратена љубовта, сеа не.
Пред една година, полнев еден месец со дечко ми. По некоја случајност ( живее во странство) бевме заедно на овој ден. Бев далеку посреќна од сега.
Пред една година бев хаос,бев личност кое не ги беше научило лекциите на животот Пред една година,точно се сеќавам како да беше вчера,ги упаатував најгрдите можни зборови,за кое ми беше вратено со иста мера.Но ајде де во самоодбрана навредував Детски се расправав со феминка,која сигурно ке го прочита ова ама ако де Една година не е многу ама доволно за да си ги средиш мислите и да почнеш да си го надополнуваш беспотребното изгубено време.Пред една година
Многу работи се сменија од минатата до оваа година. Чувствувам дека иде на подобро, почнав себе си да се доживувам на поинаков начин, поинаку да гледам на работите.. Ко да ми се отворија нови хоризонти, и среќна сум заради тоа. А да, си ја најдов и љубовта, а бев сигурна дека заборавила на мене, но ете, не за џабе рекле ,, Што е твое само ќе си дојде ,,.
Пред една година... Бев многу наивна, се дружев со една личност која негативно ми влијаеше врз мојот живот, но среќна сум што ја оставив зад мене.. Но оваа ми почна некако посебно...
пред една година.. Бев среќна, насмеана, вљубена до лудост. Љубовта ми беше возвратена, уживав во секој момент. Заспивав во прегратките на љубениот мој. Го живеев својот сон. Успешна, среќна, вљубена. За жал, годинава се разбудив.
Пред една година.. Пред една година не би го замислила животот каков што ми е сега. Пред една година сеуште се дружев со едни личности. А сега, сега сум во друго друштво, ептен сум променета. На карактер се променив многу, размислувам позрело, не правам глупави работи и секогаш внимавам што кажувам (ова го научив на лош начин). Пред една година бев „заљубена“, детска љубов. Променета сум и на изглед. Сега сум разубавена.
За разлика од лани сеа сум ногу оладена..Немам планови(големи) и недежи...Лани убедена дека се ќе биде мед и млеко,надеж до даска и на крајот се отиде у пичку материна(извинете на речникот) Сеа остава на времето некој работи и фризурата ја сменив..троа порасната со ЕДНО кило минус
Пред една година не ни помислував дека ќе ми се случат некои работи. Но. ете се случија. И од нив научив многу. Не за џабе рекле на грешките се учи
Да ми кажеше некој пред една година дека сега ќе работам, ќе имам обврски, ќе земам каква-таква плата и сл., немаше да му верувам Највеќе поради тоа што секогаш зборував колку е тешко да се најде работа после завршувањето факултет, ама ете среќата ми се насмевна изгледа (пу,пу да не се урочам само) Пред една година ова време, одев редовно на предавања, се дружев секој ден со колегите од факс, уживав! Се спремав психички и материјално за апсолвентската ексурзија во мај, исто како и за апсолвентската вечер. Еуфоријата беше се поголема. Се подготвував за сликањето за апсолвентско табло. Излегував многу, се смеев најмногу, дома не се прибирав Еееех, пред една година не ми беше така стресен животот како сега што ми е. Би сакала барем за момент да се вратам назад.
Се беше речиси исто како и сега...стагнирам во поглед на многу работи ама надежта последна умира,годинава тек започна се надевам ќе има убави нешта за споделување на фемина!
Пред една година...хм...се дружев со фацките од школце...не си го сакав баш баш класот,тие тогаш беа заостанати Спојлер Сега се дружам со сите од одделение фала богу хаха,не сум више во тоа друштво,си го имам очекуваното и посекојдневно друштво од маало и нормално децата од одделение.. и сигурно сега да бев дел од фацките демек,наставничката по хемија ќе ме зезаше хаха