Пред една година не знаев дека постои мојот убавец. хаха Па незнам што правев, се дружев со личности кои сега се дел од моето минато.. И морам да кажам дека од лани до сега се променив, станав позрела и сватив многу, многу работи.
Пред една година беше прилично исто како и сега... Но затоа пак наредната година ова време ќе биде мноооогу поразлично
Пред една година бев во фаза на донесување животна одлука која ме доведе до степен на дилема и многу размислување.Бев цврста и решителна, направив пресек на ситуацијата и го променив текот на нештата. А денес чекорам по патеката која јас ја избрав, создавјќи простор за среќен живот.
Пред една година животот ми беше за нијанса подобар,депресијата не ме уби. Пред една година не бев скарана со најдобрата другарка. Пред една година не размислував исто како и сега.
... се влечкав низ болници, имам ужасни болки и никој доктор незнаеш што ми е, ваљда толку беа агилни, али нејсе. ... Како и да е, кога би сумирала вака боље период беше од овој сеа, али това е!
... се влечкав низ болници, имам ужасни болки и никој доктор незнаеш што ми е, ваљда толку беа агилни, али нејсе. ... Како и да е, кога би сумирала вака боље период беше од овој сеа, али това е!
Пред една година се зачленив на Фемина и од тогаш секој момент кога сум слободна се дружам со сите Вас!!!
Пред една година се беше како што требаше, си без позитивна и насмеана од мерак човек да се дружи со мене Сега депресијата ме уби, немам желба за ништо, врската ми се уништува.. Тешко ми е..