Лани - уфф не би сакала да се потсетувам .. Се борев за својата чест, и за правдината да излезе на виделина, како лавица на која сакаат да и го земат чедото.. Но не требало.. Затоа оваа и наредните години ке сум попаметна.. Се што ми смета ке ставам на ignore нема поголем шамар од тоа
Лани ова време се убив од причината си ја знаев ( рана бременост ) ама гравчето никако не сакаше да се покаже на екранчето можете да си замислите како ми беше кога трњбаше да го сменам полниот памперс на синко слатки маки
Лани баш овие денови доживеав едни од најлошите изненадувања и разочарувања, сега кога знам се е поинаку, кога знам знам со што треба да се борам и полесно е. Никогаш да не криете ништо од своите колку и да сметате дека тоа е за нивно добро зш во суштина не е, полошо е.
Од лани до сега... Си прифатив неколку работи и си се запознав подобро себеси. Имам подобра контрола врз емоциите. Мислам дека подобро ми е годинава.
Чекав мм да го заврши курсот па да биде на одмор неколку дена за да поуживаме малку воедно се прилагодувавме на новиот член во семејството
Ништо не е поразлично од лани. Исто работно место, исти навики... Се е исто, само јас сум постара за една година.
Се е исто. Само што сум постара за една година,и малку здебелена Упс,ќе заборавев,лани имав дечко сега немам