Пред една година иако бев тешко болна до последни сили се борев да ја остварам својата цел и успеав во тоа....
Пред една година во косата овој период ставив бланш и си бев портокаловоплавокафеавоцрно и малу на црвенкасто. Катастрофа период, си ја уништив косава..
Пред една година во ова време имав работа која ја мразам и не ме исполнува а и не бев во среќна врска. Колку многу работи се случија во последниве 365 дена, дури чудно ми е.
Полагав матура, се мислев што ќе се запишам на факултет и секој ден по кафиња и искачања... Е, живот!
Завршив со полагање матура и чекав резултати, бев многу возбудена за факултетот и деноноќно се информирав на фемина за него. Со радост си го чекав 18тиот роденден, мислев дека којзнае што ќе се случи кога ќе станам полнолетна..Го планирав и очекував првото заедничко лето со дечкото, карактерот ми беше во главно истиот што ми е и денес.. За нијанса ми е подобро сега од тогаш.
Ох..пред 1 година на денешен или утрешен ден го пуштија од болница.. И секој ден ми е нова битка со него
Pred edna godina imav sto i kusur kg i edinstvena relacija mi beshe krevet-vc. ne mozev ni da se trkalam
Пред една година имав помалку кг, бев послабичка, бев многу тажна, си ја постигнав целта за која сонував но немаше со кого да се радувам на успехот....
Бев во многу полоша ситуација од сега на секое поле. Добро е да согледаш понекогаш дека животот ти оди на подобро
Почнаа на велико шитовите, ама сепак отидов на одмор. Наравоучение, колку и да ти е мука у животот, не пропуштај шанса за одмор. Никогаш! Ни годинава не ја пропуштив, само во многу посветло издание, оптимизам и среќа. И плус гага од спортска денар свој не дадов, па и таму фативме на Вардар и уште две утакмици, па се прекрши апото на крај, премрежје, па ги потрошивме пред да ги земеме. Ама на пари нека се збива само. Сега се спремам само за арно. Така викаат редот дека бил.
Пред една година инвестирав во личност и пријателство кои за жал не се случија. После години искуство со луѓе полека исчезнуваат мистериите за нив. Го чувствуваш нивниот импулс, нивниот здив. Како минуваат годините мудроста расте и конечно почнувам да се чувствувам доста пријатно во сопствената кожа. Го нема повеќе тој впечаток дека си повикан на снимање каде што ништо не знаеш за твојата улога ниту пак за сетот, како некој тебе да ти ги доделил каритите и работите почнуваат се повеќе да зависат од твојата интервенција.