Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пред една година...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од blond, 15 септември 2011.

1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.600
    Допаѓања:
    79.199
    Пред една година се опоравував по оперативен зафат.
    Тешки но убави денови за кои сум благодарна бидејќи ме научија што е најважно во животот. Времето е моќен исцелител а организмот знае како да се избори за себе. Каква креација е човекот...

На SummerGirl и Vikktorr им се допаѓа ова.
  2. Beautyyou

Beautyyou Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2022
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    118
    Живеев депресивни денови и не знаев од каде да почнам за да си го средам животот, се личеше како одеднаш да ми се сруши. Ништо не беше како што треба.
    Сега уживам во тоа што исполнив се што пред една година овој период посакував и замислував. Успеав да си го потсредам животот и најглавното што ме мачеше долго време, посреќна сум од тогаш. Допрва ме чекаат нови предизвици за да видам за една година дали ќе сум таму каде што сега си замислувам. :)

На Kiko9, GirlLove, Vikktorr и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Selena01

Selena01 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2020
    Пораки:
    1.874
    Допаѓања:
    7.465
    Пред една година бев мизерна, сега оди на подобро. Само уште луѓето околу мене да се живи и здрави, па ќе планираме за наредните 365 дена

На carangigia му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Miss_S

Miss_S Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    2.639
    Допаѓања:
    5.446
    Пред една година се спремав за пристигнување на моето бебе. Знаев дека ќе стаса порано, односно имав претчувство и само се молев да е се во ред.
    300 замисли што и како ќе биде.

Сега е тука, животот ми се смени за 180 степени. Многу од замислите се неочекувани и на полошо од што требаше, сепак таа е најсветлата точка.

5. Spicy Senorita

Spicy Senorita Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2022
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    2.597
    Пред една година се зачленив на форумов. Тој период беше лош, можи и премногу лош. Помина време, почнав да си ги навраќам мемориите. Ништо од тоа што се случи не беше моја вина. Ама тоа што сега го знам од психолошки аспект е далеку поголемо од истото знаење пред неколку години. Почнаа некои работи да се менуваат, многу споро и бавно. Ама ете, има некоја промена it's something. Ви прочитав дел од мислењата погоре, делува дека сите сте поминале премрежија. Не ме чуди, многу луѓе ми признале дека последниве неколку години поминале низ пекол. Што да кажам, освен како паталци да си помагаме, ако ништо друго, барем некој совет на форумов или интересна шега. Другото, очигледно не е во наши раци.

На GirlLove и SummerGirl им се допаѓа ова.
  6. marsilia

marsilia Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2023
    Пораки:
    528
    Допаѓања:
    2.495
    Ако се споредам со од пред една година може да кажам дека сега ми е многу подобар животот.

На H.VAGA, joy1 и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  7. Bitolchanecot

Bitolchanecot Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2021
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    295
    Славев нова година со брачеда прва, која за жал почина после кратка и болна борба од рак пред недела дена. Почивај во мир златна моја, те сакав како сестра сега и засекогаш. :l: