Пред една година бев исто толку среќна како и во моментов...Неверојатно чувство кое трае веќе 2 години.
Сама себе ќе се цитаирам и ќе се корегирам. Грешка е ова, грешка, не знам кај ми бил паметот кога сум пишувала, што ли сум мислела, изгледа датумот ме прележал.. Имено на тој ден-28.11 е родена мојата ќерка ама пред 5 год, а не пред една. Се извинувам за ненамерната лага.
Бев многу наивна и уште дупло понезрела .Бев среќна бар така мислев ама се осеќав празно . Да да и јас знам дека е чудно . Може зошто сакав ама не љубев . Помина мило ми е што оваа година може гордо и одговорно да тврдам дека сум ПО паметна и помудра . Без да се изгориш не можеш да научиш нели ? !
Бев дете. Бев сеуште незрела и наивна, да не кажам глупа. *и ве молам без понатамошни коментари од типот: а сега што си? Можеби за вас сеуште сум дете, ама ја си знам, не вие.
точно пред една година бев помала за една година од сега што сум. пред една година не се замарав за ништо и супер ми беше.. се беше толку поразлично..
Пред една година ги имав истите желби и планови.. што значи дека ... I FAILED THIS YEAR... но не се жалам, остварив нешто многу важно...
Спремав школски патронат ,планирав Нова Година со цимерите и со бившиот и убаво ми беше Исто слушав многу Portishead. И сега спремам школски патронат, само шо не планирам Нова Година и бившиот си е бивши, ебаго.
Пред една година бев во неуспешен брак и верувам на истиов ден сум дремела дома сама пред ТВ чекајки го сопругот да се врати и прашувајки се до кога ли ке трпам. Морам да признаам, баеги сум напреднала за една година
Do pred edna godina sportuvav... bev mnogu aktivna ne pushev ne piev za razlika od sea.. Sega ne sportuvam poveke pijam pusham itn. Sakam da kazham pred godina vodev zdrav zhivot a vekje ne
Пред една година ова време, бев закопана во книгите, не планирав Нова година-не ме интересираше каде ќе бидам, ми се свиѓаше еден идиот и имав еден куп проблеми со друштвото Не се смениле многу работите
Пред една година имав друштво кое мислев дека ме ценело Пред една година ми беше ненормално интересно Пред една година бев мн среќна ,а сега веќе незнам ни како се чуствувам...
Пред една година мислев дека е најлошата и најбаналната училишна година што може да постои... Сега сватив дека може да биде и од најлошото полошо зошто во животот нема најлошо... Не знаевме да го цениме она што го имавме сега дури свативме колку вредело...
Пред една година.. оо една година колку работи променети, на добро.. Тогаш бев најголем идиот, не ги гледав работите како што се, туку како што јас сакав. Имав друштво, со кое фала Богу, раскрстив. Единствен проблем ми беше каде и со кој ке славам Нова Година, додека денес тоа ми у е последен план. Немав толку познанства, кои денес донесоа позитивна вибрација кај мене. Лани не пушев цигари, бев мирно и повлечено дете, кое не гледаше подалеку од ‘очилата‘, додека денес.. е друга приказна И мислам дека тоа е тоа.. за сега, за минатата, за оваа година.. со нови надежи, посакувања и желби за идната.
Минатата година, ова време, се нервирав затоа што имав неколку четвроки. (камо сега да имам само четворки) Бев премногу возбудена за нова година, и бев х20 повеќе наспана.