ако не сум дочекала за некои работи да кажам во четири очи прво би соопштила по телефон накратко а потоа би објаснила добро кога ќе се видиме со личноста
.. ..е па сега зависи дали е до мене личноста или не ,дали тоа што треба да се каже може да почека или не....има разлика..иначе одам по мојата девиза тоа шо можиш да го направиш денес не го оставај за утре, исто по природа сум импулсивна ама и отворена така да сакам в лице да ги расчистувам работите и одма,да не се мачам со мисла,спремање говори,мачкање очи,и после секој по свое... .
јас доколку треба да му кажам нешто на некој секако дека би било во четири очи некако преку телефон не ми е тоа тоа поубаво ке е во четири очи
Кога некој ми кажува макар и по тел дека има нешто важно да ми каже или да разговара со мене сакам одма да знам за што се работи нестрплива сум и само ќе мислам на тоа додека не дознаам што е ама сепак подобро е кога ќе се седне на маса и во четири очи да се разјаснат работите или да се реши проблемот
Mислам дека најдобриот разговор е во четири очи,без разлика да станува збор за врска,пријателство не треба да одбегнуваме соочување и тоа да го кажеме преку телефон,најдобриот начин е разговорот лице в лице.
секогаш работите ги решавам во 4 очи, преку телефон ми е малку кукавички, но не секој има храброст да го направи тоа во 4 очи
ако сакам да разрешам нешто во четири очи, но ако сум сигурна дека не сакам повеќе да се видам со тој некој тогаш доволно ми е да свртам на телефон или д апишам порака што како мислам и тука да ставам крај.
Во денешно време со нашава технологија секако дека избираме преку телефон-се разбира полесно е.Кога можам секогаш преферирам во 4 очи.
Се разбира во Четири оЧи но кога се нема мозност и телефонот е добар јас најЧесто практикувам телефон во такви слуЧаи затоа сто кога сакам несто да казам некому сакам веднас да го сторам тоа не ми се Чека мада и ко ке се сретниме повторно отварам истата тема да се дорасЧистиме ако останало несто недокаЖано
Во четрири очи би требало да се рњшава се. Ама сега сите сме посилни по тел. Или фб цо живо никаде не нема.
Преку телефон.. сите имаме малу више муда и јака вилица... ..ама многу боље е да се игра на отворени карти и во 4 очи!
Сакам да излезам и во 4 очи да средам се.. ама неможам и немам храброст.. и затоа одбирам преку телефот.. Сметам дека на луѓето не одат во 4 очи зашто се „плашат“ од однесувањето, погледот, и све др. на личноста што и го кажуваат.. Затоа ако на пр. започне на телефон некоја караница ќе напраиш само „клик“ и се е решено.. а во 4 очи не можеш така лесно да си заминеш